Zavrnili ste se! Kako uporabljati zavrnitev, da me motivira vsak dan

Kazalo:

Zavrnili ste se! Kako uporabljati zavrnitev, da me motivira vsak dan
Zavrnili ste se! Kako uporabljati zavrnitev, da me motivira vsak dan

Video: Zavrnili ste se! Kako uporabljati zavrnitev, da me motivira vsak dan

Video: Zavrnili ste se! Kako uporabljati zavrnitev, da me motivira vsak dan
Video: Свобода от диктатуры зверя внутри тебя 2023, Oktober
Anonim
Če ne boste popolni, bodo časi, ko stvari ne bodo potekale po vaši poti. Ste nazadnje izbrali razrede PE, pravi Yale, "hvala, a ne hvala", in tvoja punca / fanta te zavrže za drugega moškega / žensko. Ali začenjate sulking? Ali pa vstanete, se jezite in se prepričajte, da ste vredni tega?
Če ne boste popolni, bodo časi, ko stvari ne bodo potekale po vaši poti. Ste nazadnje izbrali razrede PE, pravi Yale, "hvala, a ne hvala", in tvoja punca / fanta te zavrže za drugega moškega / žensko. Ali začenjate sulking? Ali pa vstanete, se jezite in se prepričajte, da ste vredni tega?

Nekateri se tako bojijo zavrnitve, da se nikoli niso tam postavili. Svoje otroške sanje pustijo umreti, ker jim družba to pove ali ne. Zavračajo se, preden jim dajo priložnost tudi drugim!

Tukaj je nekaj hudih izgovorov, ki se preveč bojijo, da bi poskusili,

"Zakaj bi me ta šola sprejela?"

"Zakaj bi se želela pogovoriti z mano?"

"Ne zaslužim povišanja, zato ne bom nikoli vprašal."

"Nisem dovolj dober, da delam za to podjetje, zato se ne bom trudil vložiti prošnjo."

"Kaj pa, če vsi mislijo, kaj pravim, je neumno?"

"Moje pisanje je grozno, zakaj bi kdo želel kaj prebrati?"

Te vrste misli zdrobijo sanje, vodijo v nizko samozavest in povprečnost.

Spremenite način zavrnitve s temi 5 strategijami:

1) Vedno se vprašajte: "Kaj je najhujše, kar se lahko zgodi?" Na lestvici slabih stvari, 10 kot nekakšen teroristični napad in 1 da je mladiček, ki je na kopalni plašč, ki ga zavrne firma, deklica, anonimni založnik je okoli 3. To ni nič!

2) Uspeh je igra s številkami. Ko fantje gredo v palice, tiste, ki ne marajo zavrnitve (točka # 1), ponavadi uspe, ker zahtevajo največ žensk v najkrajšem možnem času! Če je vaša verjetnost točkovanja 10%, in samo dve dekleti prosiš, naj pijejo z vami, imeli boste v Sahari možnost snežnih padcev, da bi dobili dekliško številko. Morate vprašati 10 deklet, da imajo celo priložnost, da ne mislite, da ste lezenje!

Morda mislite, da vaš zeleni marmor nima ničesar ponuditi, vendar stavim, če ste ga postavili na Craigslist ali Ebay, bo nekdo iskal, da ga kupi. Obseg teh dveh mest je ogromen; povečate svojo številko igre. Enako je za iskanje službe. Naredite dovolj telefonskih klicev, vprašajte dovolj ljudi in se udeležite dovolj mrežnih funkcij, kjer boste prišli.

3) Odložite svoje zavrnitve v navaden položaj kot znamenje časti in vzemite nekaj od njih osebno! Imam mojo kolegijsko, delo in založbo zavrnil pisma, ki so jih vsi posneli na hladilniku in pisarniški steni zame in vse, da jih vidim. Pred šestimi meseci sem se obrnil na nekaj osebnih finančnih omrežij in vprašal, ali se lahko pridružim in mi je povedal, naj gremo. Awesome! Vsakič, ko vidim e-pošto, me motivira, da napišem več in raste znamko. Nekatere pomembne pisatelje PF sem vprašal za pomoč pred tem, nekateri pa se niso nikoli trudili odgovoriti nazaj. Sladko!

Najboljša zavrnitev, ki še naprej daje, je moja zavrnitev čakanja na kolidž. Zavrnitev ene od mojih ciljnih šol mi je dala 15 let neprekinjene energije, da bi dokazala svojo odločitev narobe. To darilo še naprej daje! Moram priznati, da je zanimiv scenarij, ko se moram ukvarjati z anketiranjem kandidatov iz te šole. Iskreno, zaradi česar sem popolnoma prepuščen, da gledam svojo nogometno ekipo, ki se je letos zrušil in goril!

4) Iščite zavrnitev! Zavrnitev je kot adrenalin v času boja ali letenja. Slišali ste o ljudeh, ki dvigujejo avtomobile in delajo čudeže zaradi naravnega obrambnega mehanizma svojega telesa. Ko poskušate nekaj novega, poiščite nekoga na vrhu svoje igre in zavrnite. Obrnite svojo zavrnitev v Popeye's špinačo in pahnite proč. Preizkusite se z njimi in opravite svoje zadnjice, da jih dokažete narobe.

Spominjam se, ko sem bil v sredini 20-ih, sem bil zavrnjen, da se nisem pridružil mojim višjim kolegom ob obisku stranke, ker so rekli: "Preveč je bilo gneča." Kar so resnično želeli reči, sem bil preveč mlajši, neizkušen, in niso verjeli, da bi mogla imeti svoje. Morda so bili prav, toda uživam v zavrnitvi, da so mi nerodne. To zavrnitev sem uporabila dodatnih 20 ur na teden na mojih komunikacijskih veščinah, medtem ko sem podprla moje znanje o svojem konkretnem proizvodnem področju, da bi se srečal kot odličen strokovnjak. To je delovalo, in eno leto kasneje sem napredoval.

5) Vedite, da je celo najboljše zavrnjeno. Michael Jordan se je odrezal od svoje druge srednješolske košarkarske ekipe. Predsednik Obama je odšel v Occidental za undergrad, ker ni mogel priti v katero od šol iz Ivy lige. Sandra Lee iz "semi-homemade" so jo zavrnili vsi TV execs, preden so postali vseprisotni v prostoru živilske mreže. Poglej jih zdaj.

Vdihnite strah in to storite nekako

Zato spet sprašujem, ali boste dovolili, da zavrnitev zgrubi svoje duhove ali poveča svojo odločnost? Za uspeh v svetu, polnem nadarjenosti, potrebujete neokrnjeno pozornost. Videli ste veliko primerov, kjer veste, da lahko izboljšate. Napor ne zahteva spretnosti. Pojdite ven, zavrnite, vedite, da vsakič, ko naredite, vaša lakota raste, dokler ne končno uspete!

Sorodni: Večna neuspeh: razlog, zakaj še naprej varčujem in hudim

Posodobljeno za leto 2018 in pozneje.

Priporočena: