Vaš vodič za Roth IRA, 1. del

Kazalo:

Vaš vodič za Roth IRA, 1. del
Vaš vodič za Roth IRA, 1. del

Video: Vaš vodič za Roth IRA, 1. del

Video: Vaš vodič za Roth IRA, 1. del
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim
Image
Image

Sponzor: Poskusite GotoMeeting s HDFaces Today Free za 30 dni!

Če ste redni na Money Girl podcast ali Spletna stran, veste, da bi morali prihraniti za upokojitev. Toda včasih se zdi težko začeti, ker morate narediti nekaj pomembnih odločitev, na primer kakšno vrsto pokojninskega računa, ki ga želite uporabiti.

To je prva epizoda v 2-delni seriji o računu Roth IRA za upokojitev. Danes bomo pokrili, kaj je, kdo ima lahko, in pravila o umiku.

Nato v 2. delu boste izvedeli, kdaj se boste odločili za Roth IRA, vrste naložb, za katere je Roth idealno primeren, in kje ga dobite.

Kliknite tukaj, da se naročite na tedenski avdio podcast podcast, brezplačno!

Kaj je Roth IRA?

Če želite izvedeti veliko več o načinih prihranka denarja in ustvarjanju bogastva, dobite kopijo moje knjige Denarnica, Smart se premika za bogatijo. Povedal vam je, kaj morate vedeti o denarju, ne da bi vas bogastili s tem, kar vam ne. Na voljo je v vaši najljubši knjigarni v tiskani obliki ali kot e-knjiga za vaše Gorljivi, Nook, iPad, PC, Mac ali pametni telefon. Lahko celo prenesete 2 brezplačna poglavja knjige na SmartMovesToGrowRich.com!

Get More Money Girl!

Obstaja ogromen arhiv preteklih člankov in poddaj, če vnesete tisto, kar želite izvedeti v iskalni vrstici na vrhu strani. Tukaj so številna mesta, s katerimi se lahko povežete z mano, izvedite več o osebnih financah in vprašajte svoje vprašanje o denarju:

  • Money Girl Newsletter
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Money Girl podcast na iTunes (se lahko naročite!)
  • E-naslov: [email protected]

Kliknite tukaj, da se prijavite za brezplačni novic o denarju! Več nasvetov iz denarja

Priporočena: