Da, lahko "ne-zastarela" hrana: kako ponovno narediti slabo hrano

Kazalo:

Da, lahko "ne-zastarela" hrana: kako ponovno narediti slabo hrano
Da, lahko "ne-zastarela" hrana: kako ponovno narediti slabo hrano

Video: Da, lahko "ne-zastarela" hrana: kako ponovno narediti slabo hrano

Video: Da, lahko "ne-zastarela" hrana: kako ponovno narediti slabo hrano
Video: Why you should define your fears instead of your goals | Tim Ferriss 2023, Oktober
Anonim

Kako neoluščena zelena solata in druge zelenice

Za nekaj dni ste pustili zeleno solato v hladilniku in zdaj je preveč nagnjena, da jo uporabite za solato. Okužite zeleno (vključno z zelišči, kot je cilantro), tako da ga potapljate v skledo ledene vode (in 1 žlico limoninega soka, če je še posebej nagnjena). Naj sedi 5-10 minut in bo tako sveže.

Kako narediti piškotke Chewy Again

Če imate hrustljave, zastarele piškotke, ki jih želite spet zmešati, dodajte vlago nazaj v njih v obliki pare s tem trikom: zagotovite mikrovalovno varno posodo za mešanje in v sredino postavite majhno skodelico ali skledo ali vodo. Potem obkrožite zunanjo posodo s piškotki. Postavite ploščico ali pokrov, ki je varen pred mikrovalovno pečico na zgornjem delu mešalne posode, nato pa mikrovalovno pečico, dokler voda ne začne pari (približno minuto), nato pa v 30 sekundah po tem, dokler piškotki ne dosežejo želene mehkosti.

Kako ne-stale krompirjeve čipe

Je 2 uri - ali veste, kje so čipi? Ja, toda na žalost so bili predolgi. Mikro branje, ki pretvori kruh v kašo, ima nasprotni učinek na krompirjeve sekance. Na stekleno ploščo jih pustite 30 sekund. Bodite previdni, ko jih spravite ven: morda bodo morali malo ohladiti, preden jih lahko pojedete.

Kako narediti kruha ne-zastarela

Torej, kako storiti ponovno kos kruha? Preprosto zmočite prste in zavrtite nekaj vode na vrhu in straneh hleva. Nato zavijte folijo in segrevamo v vnaprej segreti pečici pečice za 250 minut. To bo trajalo še eno okusno okusno svežino, kot novo.

Kako prihraniti kislo smetano ali mleko

Vsako jutro potrebujete malo pol ali pol ali mleko s kavo, toda zjutraj ste spoznali, da je začel razvijati ta vonj. Dobra novica je, da se vaša jutranja kava še vedno lahko reši! Najprej dodajte mleko ali smetano v kozarec, nato dodajte ščepec sode in pomešajte z vilicami. Pečena soda bo nevtralizirala mlečno kislino, ki povzroča kislo kiselino, in je v redu, če pijete za še eno esencialno skodelico kave.

Kako napihniti stale rozine

Grozljive rozine ali drugo posušeno sadje? Da jih popestrite do popolnosti, jih položite v majhno pekač z malo vode, pokrijte in pečite v predhodno segreti pečici 325 ° F 6-8 minut. Ali pa prelijte vrelo vodo in pustite, da stojijo 10-15 minut.

Za več nasvetov o hrani iz vsega interneta si oglejte našo ploščo In The Kitchen Pinterest. In ne pozabite, da se prijavite na novice in sledite nam na Facebooku in Instagramu!

Priporočena: