Bi vam najeti ta nedavni diplomant za vaše podjetje?

Kazalo:

Bi vam najeti ta nedavni diplomant za vaše podjetje?
Bi vam najeti ta nedavni diplomant za vaše podjetje?

Video: Bi vam najeti ta nedavni diplomant za vaše podjetje?

Video: Bi vam najeti ta nedavni diplomant za vaše podjetje?
Video: High Density 2022 - YouTube 2023, Oktober
Anonim
Predstavimo se, da smo ustanovitelji novega visokotehnološkega podjetja. Konkurenca je ostra, vendar smo z nekaj tveganega kapitala vzbudili denar, da bi plačali opremo, trženje in osebje.
Predstavimo se, da smo ustanovitelji novega visokotehnološkega podjetja. Konkurenca je ostra, vendar smo z nekaj tveganega kapitala vzbudili denar, da bi plačali opremo, trženje in osebje.

Iščemo lačne nedavne diplomante na univerzi v Ljubljani inženiring, trženje in prodaja ki so pripravljeni trdo delati in sprejeti plačo "nižje tržne cene" v višini 30.000 dolarjev. V zameno bo vsak dobil 25.000 dolarjev možnosti, ki jih je dosegel 1 $ / delnico s tremi letnimi prsniki.

Verjamemo, da se bo naše podjetje v naslednjih petih letih povečalo za 50% letno. Z drugimi besedami, v petih letih bodo novi stroški za 25.000 dolarjev vredni 200.000 dolarjev, če pa se podjetje še naprej razvija za 50% za nadaljnjih 5 let, bodo možnosti vredne 1,45 milijona dolarjev, prvotni znesek 58X. Nazadnje, zaposleni dobijo možnosti vsakega leta, ko delajo po znižani ceni, kar pomeni, da bi lahko v desetih letih zaslužili več milijonov dolarjev.

Seveda tudi zavedamo, da je usmrtitev ključna, ker so ideje dimes ducat. Vse naše zaloge in možnosti bi lahko iztekle brez vrednosti, če ne izvršimo lastnine. Ljudje so tisto, kar bo naše podjetje uspešno. Ker ne plačujemo tržne obrestne mere od 60 do 70.000 dolarjev za nedavne diplomante + možnosti, nimamo izbire odlagališča. Če bi vsi v našem podjetju verjeli le toliko, kot smo mi, bi se obrnili na delo za nas.

Ena izmed vaših najljubših objav je "Koliko dosežejo največji dohodkovni zaslužki", ki daje izjavo, da bodo "bogati vedno plačevali več od njihovega pravičnega deleža", ker prvih 1% zasluži 20% vseh dohodkov, a plača skoraj podvojilo delež davkov na 38%. 38% je 18% več kot 20%, ne glede na to, koliko bi morali bogati plačati.

Nato se srečate s tisto nedavno diplomantko, ki išče zaposlitev. Ta pripomba zapusti to delovno mesto. Očitno je, da je svetlejša od večine, ker bere osebna finančna mesta in preživi čas za komentiranje. Na voljo je za najem in je pripravljena seliti kjerkoli, da bi dobili službo. Vendar jo nihče ni najel, lahko ima težko delo, ki dela več kot 40 ur na teden, in ni šla v odlično šolo. Ali greš za to? V obupno potrebujete ljudi, da zgradite svoje podjetje!

PRIPRAVLJAJO ZA DELO, NAJEM ME

Wow.. Res, resnično, resnično izgovarjaš čudno količino nevednosti tukaj.. Najprej, če delaš več kot 40 ur na teden, potem nimate lastne lastne družine ali ste resno zanemarili katero koli ženo in / ali otroke, ki jih imate (in z 99% gotovostjo vas bodo to tudi do konca živeli). Pravzaprav, delaš na tej stopnji. Kljub temu, koliko denarja lahko pripelješ, verjetno boste našli samo ženo, ki je z vami za vaš denar (kaj še imate, ko te nikoli ne vidi?)otroci, ki se počutijo kot prasci in verjetno razvezo, takoj, ko žena lahko trdi, da se je pridružila temu življenjskemu slogu in da zasluži 50% vsega, kar imate v lasti =]

Poleg tega vam lahko povem.. Jaz sem nedavni diplomant Univerza Miami (v Ohiju). Ne, to ni Harvard, Stanford, Cornell, Princeton, Dartmouth ali kaj podobnega, vendar je odprto priznano kot eno izmed 50 največjih univerz v državi. Po zaključku sem prejel diplomo dva glavna, psihologija in sociologija. Ne, to niso poslovna, inženirska ali računalniška diploma, vendar so kljub temu spoštljivi. Bil sem globoko vpleten v nekaj študentskih organizacij in sodeloval pri vodenju dveh in ustvarjanju enega v svoji kolegijski karieri. Prav tako sem sodeloval pri raziskavah, delal sem s polnim delovnim časom skozi vsa moja poletja in 20 ur na teden vsako šolsko leto, medtem ko sem povprečno porabil 18-20 kreditnih ur na semester. Diplomiral sem z latinskimi častmi: Cum Laude in GPA 3,67, kar je po mojem mnenju precej dobro.

Čeprav se mi vse to morda ni pripravilo na številna delovna mesta, ki so na voljo v današnjem gospodarstvu, menim, da kaže, da sem usmerjen in sposoben učenja. Vendar pa sem v zadnjih 6 mesecih (pred in po diplomi) zaprosil in sem jih popolnoma zanemaril ali zanikal z več kot 100 delovnih mest. Priznala bom, da sem začela zaprositi za delovna mesta, ki ponujajo približno 50k / leto plače, vendar sem se sčasoma naučila znatno zmanjšati moja pričakovanja. Začel sem se prijavljati za delovna mesta, ki plačujejo le 25-30 kilogramov na leto in bi bili več kot zadovoljni, vendar ugotovil, da me tudi tam ni hotel. Pravzaprav sem se celo zmanjšal, da se prijavim na mesta, kot je Best Buy, lokalne tovarne, Wal-Mart, Kroger itd. in še vedno ugotovili, da ni nobenega dela, ki bi ga imel.

Zdaj, povejte mi, ali to naredim leni? Ne morem niti prejemati brezposelnosti, ker nikoli nisem imel uradne zaposlitve, ki se ni končala po svoji volji. Kje naj bi delal ta dva dela, ko ga sploh ne bi mogel najti? Ne morem niti najti kraja, ki mi bo dalo delo s krajšim delovnim časom, a veliko manj kot 40 ur.Tudi takrat, ko sem delal s polnim delovnim časom v poletnih mesecih, sem še vedno dobival 30-35 ur v tednu, zdaj pa bi moral delati več kot 40 ur na teden zdaj? Iskreno bi rad rada, ki mi plača 35k, da dela 40 ur v tednu, ker imam pravzaprav prijatelje in življenje …

Torej.. Spet. Od kod prihajajo ti dve službi? Ali boš zaposlil mene? Če me kdo tukaj želi zaposliti, potem Z veseljem se preselim, kjerkoli je to, da me potrebujete = D Toda.. tega ne vidim. Vse, kar vidim, je, da ljudje pravijo, da bogati ustvarjajo delovna mesta. Ne vidim nobenega od njih, ki dejansko to počne. In, mimogrede.. Očitno je, da so mnogi od vas bogati. Samo pravim…

ODLOČITEV JE VAŠE

Ali kot glavni izvršni direktor novega zagona, ali niste intervju s to osebo, da bi delal z vami? Svoje življenje in prihranke namenjate za začetek in ljudje morajo zdaj zaposliti. Če ne boste zaposlili v naslednjem mesecu, lahko tvegate, da izgubite svojo prednost pred začetkom glave in če vaši konkurenti pridobijo ogromno tržni delež in se oddaljujejo od vas.

Ali menite, da lahko v enem mesecu poiščete nekoga bolje z vašim odškodnino po tržni ceni? Ali menite, da bo zgornja oseba pripravljena na delo ob koncu tedna, ko bo opravila delo? Ali vidite, ali bo oseba ostala lačna v naslednjih petih letih? Razlika med uspehom in neuspehom je odvisna od vas, gospod ali gospa CEO.

Sorodni članki: Zakaj bi bogati morali plačati več za vse: pojasnjuje zaposleni Airbnb

PRIPOROČILO

Začnite lastno podjetje: Če menite, da vam ni treba plačati, kar je vredno, začnite svojo spletno stran na strani! Včasih je bilo bogastvo in veliko zaposlenih, da bi začeli vaše podjetje. Sedaj lahko začnete zraven nič z družbo gostovanja, kot je Bluehost, za manj kot 4 USD / mesec in vam bodo dali brezplačno domeno za eno leto za zagon.

Prikrcite se na spletu, se povežite z enakopravnimi ljudmi, poiščite nove svetovalne koncerte in lahko nekega dne ustvarite dober znesek dohodka s prodajo svojega izdelka ali priporočanjem drugih odličnih izdelkov. Niti dan ne gre, če nisem hvaležen za začetek leta 2009.

Primer realnega poročila o prihodkih od bloggerja. Oglejte si vse možnosti dohodka. KLIKNITE na grafikon, če želite izvedeti, kako začeti svojo spletno stran v manj kot 15 minutah.
Primer realnega poročila o prihodkih od bloggerja. Oglejte si vse možnosti dohodka. KLIKNITE na grafikon, če želite izvedeti, kako začeti svojo spletno stran v manj kot 15 minutah.

Posodobljeno za leto 2017 in pozneje.

Priporočena: