3 Znaki morate investirati v programabilni termostat

Kazalo:

3 Znaki morate investirati v programabilni termostat
3 Znaki morate investirati v programabilni termostat

Video: 3 Znaki morate investirati v programabilni termostat

Video: 3 Znaki morate investirati v programabilni termostat
Video: Speeches that have made Europe: Francois Mitterrand (1995) 2023, December
Anonim

Programabilni termostat vam omogoča prihranek denarja in udobje. Tukaj pokrivamo te in druge razloge, zakaj morate namestiti programabilni termostat.

Ali sanjate o toplih zimskih noči in hladnih poletnih dneh v vašem domu? Doseganje te ravnovesja (brez premikanja preveč denarja na vašem računu za električno energijo) je lahko boj. Torej ste morda razmišljali o nadgradnji na pametni termostat.
Ali sanjate o toplih zimskih noči in hladnih poletnih dneh v vašem domu? Doseganje te ravnovesja (brez premikanja preveč denarja na vašem računu za električno energijo) je lahko boj. Torej ste morda razmišljali o nadgradnji na pametni termostat.

Ob orodjih, ki ohranjajo vaš dom pri pravi temperaturi, ni le dober način, da bi bili udobni v vsaki sezoni. Lahko se odplača na druge velike načine. To še posebej velja, ko gre za zmanjšanje računov za ogrevanje in hlajenje.

Mnogi ljudje uspešno znižujejo račune z nameščanjem programljivih termostatov v svojih domovih. Ali je čas, da razmislite o dodajanju v vaš dom?

Tukaj so trije veliki znaki, da je morda čas, da pogledamo nadgradnjo:

Izginili ste za velike kocke dneva

Vaš razpored je eden od najpomembnejših dejavnikov, ki jih je treba upoštevati pri določanju, ali je čas za vlaganje v programabilni termostat.

Nadgrajen sistem bi lahko bil odlična možnost, če boste odšli večji del dneva. Programabilni termostat vam omogoča nastavitev urnika za vaš sistem ogrevanja ali hlajenja. To bo pripeljalo do zaprtja ali zmanjšanja aktivnosti za določena obdobja skozi ves dan. Na ta način ne boste zapravljali dragocene energije, da bi vzdrževali temperaturo vašega doma, ko nihče ni tu, da bi ga lahko uživali.

Druga velika prednost je, da bo vaš dom vedno pripravljen in vas čaka. Ne boste se morali spoprijeti z vračanjem v preveč vročo ali preveč hladno hišo. Namesto tega nastavite temperaturo, da se vrnete na udobno raven tik preden prideš domov. Nato lahko vedno hodite v prijetno okolje.

Morda mislite, da ste že rešili ta problem. Preden zapustite zjutraj, samo izklopite vročino ali klimatsko napravo na nizko nastavitev. Toda, ko prideš domov v hlajenje ali zamrzovanje hiše, lahko verjetno vrnete sistem nazaj, da nadomestite. Nato mora delati nadure, zapravlja energijo na nenadnem rampu.

Z programirljivim sistemom lahko poskrbite za postopno vklop toplote ali klimatizacije. Nastavite tako, da začne delovati v uri, ki vodi do vašega prihoda, dokler ne dosežete optimalne temperature.

Vaši računi za energijo so zelo visoki

Lahko bi bil čas za vlaganje v programljiv termostat, če ste opazili, da so vaši računi za energijo nenavadno visoki. To je lahko znak, da so nastavitve ročnega termostata neučinkovite.

Stalno gredo naprej in nazaj med ekstremnimi temperaturami lahko povzroči, da mehanski sestavni deli vašega sistema delujejo težje, kot jih potrebujejo. Poleg varčevanja z dnevnimi stroški lahko podaljšate življenjsko dobo vaše enote in se izognete potrebi, da se stroške zamenjave izteče prej, kot je potrebno, če programirate nastavitve temperature v notranjih prostorih.

Povezani: 20 Poceni načini znižanja računov za komunalne storitve

Premaknili ste se v kraj z ekstremno podnebje

To bi lahko bila pametna poteza, da bi preučili pametne termostate, če ste nedavno kupili dom v stanju, ki ima ekstremne temperature.

Biti sposoben skrbno upravljati stroške ogrevanja bi lahko bili koristni ljudem v mestih, kot so Boston, Buffalo, Detroit in Minneapolis, ker so med mesti z najvišjimi povprečnimi stroški ogrevanja. Na teh mestih boste pred tekmo, če lahko nastavite svoje nastavitve toplote glede na sezono in čas dneva. Če je sončno zunaj in nihče ni doma, se lahko peč odloži. Toda preden noge stopijo zjutraj na tla, lahko termostat dvigne vročino, tako da vam ni treba ravnati z bosnimi nogami na hladnih tleh.

Enako velja za prebivalce v državah, kot so Arizona, Teksas in Florida. Na področjih, kot je ta, klimatska naprava je več kot le razkošje. Morda boste morali A / C obdržati okoli ure. Biti lahko, da je vaš dom vedno ohlajen - ne da bi prehladil - je pomembno, če so temperature nevarne. Programabilni termostat vam lahko pomaga pri ravnanju s toploto, ne da bi plačal preveč denarja.

Kaj kupiti

Odločanje med programabilnimi termostati je resnično odvisno od vaših natančnih potreb. Če je vaš časovni razpored precej isti dan, se lahko preprosto poravnate z bolj osnovnim sistemom, kot je ta pri Honeywellu. Če je vaš urnik nepredvidljiv ali želite biti sposobni spreminjati ves dan, poiščite sistem, ki podpira WiFi. Možnosti se gibljejo od primernih sistemov, kot je ta od podjetja Honeywell, do bolj luksuznih možnosti, kot je ta ekoteka.

Če želite pridobiti še več tehničnega zdravja, poglejte v sistem, kot je Nest. Ne samo, da lahko daljinsko programirate te termostate, ampak se tudi učijo od vas. Nest in njegovi tekmeci se ustrezno seznanijo z vašimi navadami in programskimi programi za ogrevanje in hlajenje. Sistem Nest ponuja tudi varnostne kamere v notranjosti doma, detektorje dima in CO2 ter pametne ključavnice za vaša vrata.

Povezani: 32 Super Easy Nasveti za domače vzdrževanje, ki vam bodo prihranile BIG Money

Ker lahko vnaprej nastavite temperaturo v zaprtih prostorih, lahko zagotovite, da boste lahko uživali v varnih, udobnih pogojih, ne da bi pri tem vrgli denar skozi okno. Ne glede na to, ali izberete preprost programljiv sistem ali program, ki je sam po sebi. Če se zgoraj navedene tri situacije nanašajo na vašo družino, mora biti programabilni termostat vsaj na radarju.To bi lahko prihranilo precej na naslednjem električnem računu.

Priporočena: