Koga naj poslušate zaradi neuspeha?

Koga naj poslušate zaradi neuspeha?
Koga naj poslušate zaradi neuspeha?

Video: Koga naj poslušate zaradi neuspeha?

Video: Koga naj poslušate zaradi neuspeha?
Video: Как придать Объём волосам Пошагово дома | 4 способа Укладки волос! Как научиться укладывать волосы! 2023, Oktober
Anonim

Včeraj sem govoril o 3 nekonvencionalnih vpogledih v napako.

Danes pazi, ko te naučim, kako drugi uporabljajo "neuspeh", da manipulirajo z ljudmi, da jih imajo radi.

Bilo bi mi enostavno, da napišem objavo o tem, kako nisem na nečem … in potem sem imel navdih … in zdaj me poglej! In to lahko tudi storite!

Tukaj, pazi:

"RAMITOVA ZGODBA ODPRAVE"

"Ko sem bil v mojih dvaindvajsetih, sem naredil toliko slabih finančnih odločitev, sem se sčasoma znašel, da sem se vrnil z zbiralcem računov pred svojimi sosedami. Bilo je tako neprijetno! Moral sem iti v stečajno sodišče in se sklicevati na sodnika. V tem trenutku sem spoznal, da bom udaril na dno. Nič drugega ni bilo mogoče storiti, ampak spremeniti moje življenje - tako sem to storil. Korak za korakom sem dobil svojo pot iz dolga, dokler sem tukaj pred svojim zasebnim letalom."

Image
Image
Poglej, kako super je moje življenje, povedal 5mm nadležnih piscev povsod. Samo ubiti me. .

Tako klasična ameriška zgodba. Opazujte, kako je zgodba zakrivljena - kako si skoraj ne morete očistiti oči. Zakaj? Kaj naredi dobra stara klasična napaka?

Na TON-u nisem uspel. In veliko nas je šlo skozi napake.

Ampak mislim, da obstajajo globlje lekcije, ki jih je treba naučiti od običajne zgodbe "I-padel navzdol, potem izbral-sebe-up-rah-rah-rah".

Danes želim govoriti o REALNEM neuspehu. Ne le zgodbica, ampak kako razmišljati in uporabiti neuspeh na strateški način.

V kratkem:

  • SLAB: Izogibajte se neuspehu za vse stroške, nikoli ne naredite nič novega ali zahtevnega. Ali pa, kot 500 življenje trenerjev ta teden, napišite objavo o tem, kako ste sprejeli svoje pretekle napake … ALI NIKOLI NE VEDETNO RAZMIŠLJAJO nič!
  • DOBRO: Sprejmite neuspeh, načrtujte in strateško uporabite napako, da nikoli ne naredite enake napake dvakrat.
  • BEST: Pazljivo izberite, koga poslušate o napaki. V preprostem angleškem jeziku ne poslušajte napak, ki vam dajejo življenjski nasvet. Posvetujte se z ljudmi, ki so dosegli tisto, kar želite doseči.

Naj bom zelo jasen: vsakdo vam lahko nudi nasvet. Ampak to je odvisno od vas, da se odločite, kateri nasvet boste vzeli. Postavite drug način, odlično je, da se nanašate na ljudi, ki niso uspeli. Toda ali iščete mojstre svoje obrti in jih preučujete?

Ali preučujete svoje napake in jih odpravite?

Na primer, kaj je nekaj, kar počnete zdaj, ki bi ga bilo strah pred dvema letoma? (Mine: Padajoče, pajkovanje.) Če je odgovor "nič", ali rasteš?

Še en primer: če bi imeli priložnost nositi "anti-strah" rt, koliko jih bomo postavili in poskusili stvari, ki smo jih vedno želeli poskusiti? A vendarle, ker takšna stvar ne obstaja, si povemo, da zgodbe racionaliziramo: "Nimam časa [naučiti novega jezika, nahrbtnika po Evropi, spremeniti mojo prehrano, govoriti s to ljubko dekle / fantom pri Starbucksu]." Torej ne.

Leto za letom za letom, dokler se ne sprašujemo, kje je šlo naše življenje.

Pojdi vprašaj starše danes - "Če bi lahko svojemu 20 ali 30-im nekaj povedal kaj, kaj bi jim povedal?"

Povedali vam bodo, kako bi si želeli, da bi poskušali VEČ stvari, namesto da se bojijo tistih, ki so si drugi mislili.

Mislim, da je boljši način. Iz ljudi, ki so neuspešni, se lahko učimo, vendar smo se onesnažili in se naučili svojih napak …in še naprej so uspeli.

Tip za pogovor o okvari je A.J. Jacobs.

Image
Image
To boš všeč. Beri naprej. .

Ko sem srečal A.J., ki mi je povedal, da ne uspe več kot 50% časa, sem vedel, da bomo prijatelji.

A.J. je urednik na spletu na Esquire in najbolj prodajan avtor Drop Dead Zdrava, Moje življenje kot eksperiment, Know-It-All, in Leto življenja Biblično.

Zato sem ga povabil v moj studio, da bi imel ekskluzivno 1-na-1 pogovor o točno kako se približuje neuspehu, vključno s tem, kako mu uspe poskusiti vse vrste noro eksperimentov, kako dobi svojo družino in prijatelje na krovu, in vrata da se je njegov pristop odprl.

V naši seji:

  1. Klepetamo o moči "neuspešnega napredovanja" in kako neuspeh vodi v uspeh
  2. A.J. in oba ljubim eksperimentiranje, zato se potopimo globoko v eksperimente, ki smo jih uporabili za izgradnjo zaupanja, odstranjevanje ustvarjalnih blokov in več

Želite vedeti, kaj imajo vsi vrhunski izvajalci, ki sem jih intervjuval v Brain Trustu (vključno z direktorji, športniki in prodajalci)? Preprosto. To so navade. Uspešni ljudje ne ujamejo srečnega odmora in obale - sistematično prepoznavajo in vključujejo zmagovalne navade v svoje življenje, dan in daleč, že več let.

Ramitov Brain Trust je zdaj zaprt za nedoločen čas. Toda preden smo zaključili program, smo iz naših gostov izvlekli vse najuspešnejše navade pri uspehu in jih zapakirali v 7-delni Ultimate Guide to Habits, ki jih lahko berete kadar koli in kjer koli - popolnoma brezplačno.

Image
Image

Vključuje HD video posnetke, akcijske načrte in lekcije vodilnih svetovnih strokovnjakov o spremembah v vedenju.

Predstavljajte si 30 dni od danes, sčasoma skočite iz postelje s toni energije.Pravzaprav POGLED DNEVNEGA NAPREDKA - nič več občutka nenadzorovanega - zaradi novih orodij "vrhunske uspešnosti", ki jih zdaj uporabljate.

Morda želite, da začnete jesti zdravo ali kuhate obrok enkrat na teden. Morda želite začeti podjetje ali celo samo eno knjigo mesečno prebrati.

Ni problema. Začni z majhnimi. Izberite 1 ali 2 stvari, da uporabite te zmogljive tehnike, in pazite, kaj se zgodi.

Samo prijavite se spodaj in vam bom takoj poslal brezplačno kopijo Ultimate Guide for Habits.

Priporočena: