Kateri dolg bi moral biti privzeto na prvi?

Kateri dolg bi moral biti privzeto na prvi?
Kateri dolg bi moral biti privzeto na prvi?

Video: Kateri dolg bi moral biti privzeto na prvi?

Video: Kateri dolg bi moral biti privzeto na prvi?
Video: Wounded Birds - Эпизод 34 - [Русско-румынские субтитры] Турецкая драма | Yaralı Kuşlar 2019 2023, Oktober
Anonim
Bralka Melissa D. sprašuje:
Bralka Melissa D. sprašuje:

V novembru sem izgubil službo in moral sem prenehati plačevati za mojo hišo, vendar so vsi ostali računi trenutno aktualni. V redu sem, da pustim svoj dom, ker dolgujem bistveno več, kot je vredno. Če nimam druge izbire, ali je bolje, da neplačujem vsak drugi največji dolg, ki je kreditna linija s plačilom najmanj 577 USD ali na več manjših računov?

Odgovor: Najboljši način je, da se obrnete na vsakega od vaših upnikov in se obrnite na svojega upravitelja terjatev ali lastnega svetovalca za dolg in jim sporočite svoje stanje.

Bodite vljudni, vendar trdni. Sporočite jim, da iščete delo, vendar ne boste mogli plačati dolga.

Bodite jasni, da ste v postopku izbiranja dolgov, ki jih je treba plačati, in ki jih morate plačati. Če razumejo, da jim ne boste poslali nobenega denarja, razen če bodo dali koncesije, boste morda presenečeni nad tem, kar so pripravljeni ponuditi.

Vprašajte za rešitve, kot so:

  • začasno ustavitev plačil
  • sprememba hipotekarnega posojila
  • hipoteko kratko prodajo
  • zmanjšana plačila

Razmislite o tem, kaj bi predlagatelj lahko predlagal, vendar se ne strinjate s kakršnimi koli plačilnimi dogovori, za katere veste, da se ne boste mogli srečati. Ko ste se pogovarjali z vsemi vašimi upniki in prejeli povratne informacije o tem, kako vam lahko pomagajo, boste v veliko boljšem položaju, da se odločite. Posledice, s katerimi se soočate zaradi zamude pri hipoteki, se razlikujejo glede na državo, v kateri živite. Zato vam priporočam, da dobite pravni nasvet o tem, ali bi lahko bili pravno odgovorni za finančno izgubo posojilodajalca, če pustite svoj dom. Upniki lahko na splošno tožijo, vas vodijo na sodišče, odtegnejo vašo premoženje in zaračunajo plačo, da bi zbrali neporavnani dolg. Poleg tega je oproščen ali preklican dolg obdavčen. Vendar pa obstaja posebna davčna olajšava za do 2 milijona dolarjev hipotekarnega dolga (na vašem primarnem prebivališču), ki je bila preklicana do konca leta 2012 zaradi spremembe, kratke prodaje ali izključitve. *************************** Če želite izvedeti, kako hitro zgraditi kredit, se prepričajte, da prenesete brezplačen vir, ki sem ga ustvaril, imenovan "Survival Credit Score" Kit. Ta večpredstavnostni komplet vključuje video, kjer vam pokažem korak za korakom, kako priti do brezplačnega poročila o kreditih.

Običajno morate plačati za vašo kreditno oceno - vendar v kompletu vam povem o mojem najljubšem mestu, da brezplačno pridobite kreditno karto.

***************************

Laura Adams je nagrajenec avtorja Smart Girl's pameten premakne, da raste bogat. Pridobite papirno knjigo ali ebook na Amazon.com! Kliknite tukaj za prenos 2 brezplačnih poglavij knjige!

Iz slike iz Shutterstocka Več nasvetov iz denarja

Priporočena: