Ko prijatelje rečejo: "Povejte mi, če se kdaj srečujem v slabem odnosu "

Ko prijatelje rečejo: "Povejte mi, če se kdaj srečujem v slabem odnosu "
Ko prijatelje rečejo: "Povejte mi, če se kdaj srečujem v slabem odnosu "

Video: Ko prijatelje rečejo: "Povejte mi, če se kdaj srečujem v slabem odnosu "

Video: Ko prijatelje rečejo: "Povejte mi, če se kdaj srečujem v slabem odnosu "
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim
… NIKOLI NE SMO MEJ!
… NIKOLI NE SMO MEJ!

Koliko prijateljev veste, kdo je rekel: "Dajmo obljubo: če bo kdo od nas v slabem razmerju, bomo drugi osebi povedali, da nam ni všeč njihov fant / dekle."

Oba se strinjata, nasmejana, vesela, da ste lahko tako odprti s svojim prijateljem. (To je kot dva 4-letna fanta, ki se slovesno zagovarjajo, da nikoli ne bodo imeli radi deklet, ker so "grobo". Ja, stari. Seveda.)

Tedaj tvoj prijatelj dobi v hudobnem odnosu … in ne moreš ničesar povedati! To sem videl sama - poskušali ste nekoliko prenesti ("Hej človek, ali mislite, da je čudno, da vam ne naroči zrezek?") In takoj postane obrambno. Vzdih.

3 takeaways:

  • Ljudje ne želijo poštenih povratnih informacij o svojem odnosu, ker njihovi intimni partner postane pomembnejši od svojih prijateljev. Kot pravi staro pravilo, če vam ni všeč odnos, ga enkrat in nikoli več ne boste nikoli več. Če želite po tem ostati prijatelji, podpirate njihov odnos, vendar se ne strinjate z njo.
  • Ponavadi se ti katastrofalni odnosi končajo (ali še huje, se poročijo … to je dolgo, dolgo življenje). In vse bi bilo mogoče popraviti z nekaj poštenimi povratnimi informacijami če bi bili pripravljeni slišati.
  • Način, kako boste GIVE povratne informacije enako pomembni kot povratne informacije.
Image
Image

Primer: to je dober način za povratne informacije

Image
Image

Primer: Ta oseba uživa povratne informacije in umrl bo sam

V tej objavi, Dajem vam besedo za besedo scenarij, ki ga lahko uporabite, da dobite poštene povratne informacije od vaših prijateljev in družine - povratne informacije, ki vam bodo omogočile pogovor že ki imajo o tebi, včasih pa jih vržejo v oči, ko greš v kopalnico.

Želite vedeti, kako se izboljšati? Moraš vprašati.

Kaj bi se zgodilo, če bi to poslali danes 3 ljudem?

Živijo NAME,

Poskušam priti z resnično dobro novoletno resolucijo za leto 2015 in hočem vašo pomoč. Vem, da bi to lahko bilo čudno, vendar bi vam bilo všeč vaše povratne informacije o (1) eni stvari, za katero menite, da resnično dobro delam, in (2) o tem bi lahko izboljšal _.

Hvala!

(Opomba: _ bi lahko bile besede, kot so "socialne veščine", "način, kako se oblačim", "kako biti bolj premišljen" itd. - karkoli želite izboljšati.)

Ta e-pošta je vrsta stvari, ki ga NEKAJ drugega. In se lahko izplača v velikih nagradah. Kaj, če boste izvedeli, da se nagibate na in naprej, in vsi to sovražijo? Nikoli ne bi vedeli, če ne boste vprašali - in zdaj ga lahko popravite in nadaljujte. Prav tako boste spoznali, kaj ljudje LJUBEŽAJO o tebi, kar je nekaj, česar nismo dovolj slišali.

Ta e-pošta deluje, ker pregledno povej ljudem, kaj iščete, ker je malo čudno, in prosi za eno pozitivno in eno konstruktivno povratno informacijo (ali kdo vidi, zakaj sem to izbral?).

-Ramit

Priporočena: