Kaj je odbitek davka od prodaje novih vozil?

Kazalo:

Kaj je odbitek davka od prodaje novih vozil?
Kaj je odbitek davka od prodaje novih vozil?

Video: Kaj je odbitek davka od prodaje novih vozil?

Video: Kaj je odbitek davka od prodaje novih vozil?
Video: Architecture Kata #1 - Разбор с экспертом [Как работает настоящий Solution Architect] #ityoutubersru 2023, Oktober
Anonim
Image
Image

V tej predstavi bom razpravljal o novi odbitku davka od prodaje vozila - davčni olajšavi, ki je na voljo za večino vozil, kupljenih po 16. februarjuth iz leta 2009.

Kaj je odprodaja prodaje novega vozila in trošarine?

Moje priporočilo ni nakup novega avtomobila samo zaradi davčne spodbude. Ne dovolite, da vas pripelje do dogovora, ki ga ne potrebujete ali res ne morete privoščiti. Prav tako ne bi smeli prodreti in kupiti novega vozila, če bi kupili uporabljeno, morda pametnejša možnost. Z drugimi besedami, ne porabite na tisoče več na novem vozilu, namesto da kupite kakovostno uporabljeno, samo da bi prihranili nekaj sto dolarjev za davke. Vpliv te odločitve bi bila višja mesečna plačila in morda večje obrestne odhodke, če boste morali podaljšati dolžino posojila, da bi ga bilo cenovno ugodnejše mesečno. Odbitje ali brez odbitka, vedno kupujte pametno za vozila in kupite najboljšo možno ponudbo.

Če pa ste odločeni za nakup novega vozila, ne pozabite izkoristiti odbitka davka od prodaje, tako da dokončate nakup pred koncem leta 2009. Če ste že 16. februarja kupili kvalificirano voziloth v tem letu in vaš dohodek je pod omejitvijo, ki sem jo navedel za vašo prijavo, ne pozabite vzeti odbitka na vašo donosnost leta 2009 in prihranite denar za svoje davke.

Upravno

Hvala vsem, ki so prenesli Money Girl je 10 korakov do brezplačnega dolga. Prenesite si svojo kopijo na Audible.com, Amazon.com in v trgovini iTunes. To je odličen način za podporo podcastu in na poti k boljši finančni prihodnosti.

Vesel sem, da poslušaš. Chi-Ching, to je vse za zdaj, ljubezen Money Girl, vaš vodnik za bogatejše življenje.

Več virov:

Davek na promet in odbitek odtegljajev za nove nakupe vozil Odprodaja avtomobilov in trošarine: vprašanja in odgovori

Iz slike iz Shutterstocka Več nasvetov iz denarja

Priporočena: