"Mi smo Wall Street" E-pošta se bori proti Main Street

Kazalo:

"Mi smo Wall Street" E-pošta se bori proti Main Street
"Mi smo Wall Street" E-pošta se bori proti Main Street

Video: "Mi smo Wall Street" E-pošta se bori proti Main Street

Video: "Mi smo Wall Street" E-pošta se bori proti Main Street
Video: KRIMI PODCAST SA BRACOM 03 ⭐️ MISTERIJE BALKANSKOG MASAKRA ⭐️ gost SNEŽANA REPAC psiholog - YouTube 2023, Oktober
Anonim

Imamo kulturo, ki krivi druge za naše probleme in Glavna ulica je zdaj raztrgano s tem gibanjem "Occupy Wall Street", ki zbira pare. Teza je, da so finančne institucije in vsakdo, ki ima kaj ukvarjati s finančnimi institucijami, slabo. Vlada in mediji pomagajo ogenj proti Wall Streetu in jih narediti grešni kozli za gospodarski upad. Na ta način bodo upali, da bodo krivdo odvrnili od sebe.

En človek iz ene družbe Wall Street je vstal in imel dovolj. Leta 2010 je napisal to pismo spodaj, ki je začel počasi kroži splet, dokler me ni končno ujel. Pismo je prav tako primerno, kot je bilo lani. Verjetno ni imel nič posebnega s kreditnimi zamenjavami in drugimi eksotičnimi instrumenti, ki so pripomogli k našemu upadu. "Wall Street" je ujemanje vse fraze, ki vodi do veliko neupravičenih stereotipov.

Samo zato, ker delate v banki Bank of America kot nakazovalec, ne pomeni, da ste krivi za izgradnjo empireja Ken Lewisa, ko je kupil Countrywide Financial in Merrill Lynch za cene, ki jih nihče v svojem pravem umu ne bi plačal, kar zdaj vodi do velikih odpuščanja. Samo zato, ker je nekdo investicijski bankir v Latinski Ameriki v Goldman Sachs, ne pomeni, da so odgovorni za nakup 3 apartmaja z minimalnim denarjem na Floridi, da bi se poskušali bogati. Ne, tip, ki kupuje 3 stanovanja, je odgovoren ………… ali je on?

Samo zato, ker imate veliko študentsko posojilo in ne morete najti službe, to ne pomeni, da ameriški ekonomist, ki je delal pri JP Morgan, imel kaj opraviti s svojo situacijo. Mogoče zato, ker ste si sposodili več, kot si lahko privoščite? Ali pa je to morda zato, ker v tem času nisi šel dovolj dobro ali šel na boljšo šolo. Zakaj protestirati neupoštevnega ekonomista, ko bi lahko protestiral v svoji lastni šoli!

Če ste divji populist, ki je zlahka užaljen in se veliko pritožuje, morda ne bi smeli prebrati. Ampak, če ste običajna razumna oseba, ki ima rad videti obe pogledi, si oglejmo in pogovorimo! Ne pozabite, to pismo je retort proti medijem in protestnikom, ki so ga mesecev napadli z njim, njegovo družino in njegovo industrijo.

" WE ARE WALL STREET" EMAIL

"Mi smo Wall Street. Naša naloga je zaslužiti denar. Ali je to blago, zaloga, obveznica ali kakšen hipotetični kos lažnega papirja, ni pomembno. Če bi bilo donosno, bi trgovali z baseball kartami. Nisem slišal, kako se je Amerika pritoževala, ko je trg zjutraj na 14.000 in vsak 401k se je podvojil vsake 3 leta. Tako kot pri igrah na srečo, ni problem, dokler ne izgubite. Nikoli še nisem slišal, da bo kdo odšel v "Anonimni igralci", ker so v Vegasu prevladali.
"Mi smo Wall Street. Naša naloga je zaslužiti denar. Ali je to blago, zaloga, obveznica ali kakšen hipotetični kos lažnega papirja, ni pomembno. Če bi bilo donosno, bi trgovali z baseball kartami. Nisem slišal, kako se je Amerika pritoževala, ko je trg zjutraj na 14.000 in vsak 401k se je podvojil vsake 3 leta. Tako kot pri igrah na srečo, ni problem, dokler ne izgubite. Nikoli še nisem slišal, da bo kdo odšel v "Anonimni igralci", ker so v Vegasu prevladali.

No, sedaj je trg zbrisan, in čeprav se je nekoliko vrnil, vlada in povprečni Joe še vedno iščejo grešnega kozla. Bog ve, da mora biti eden za vse. No, tukaj smo.

Pojdite naprej in nadaljujte nas, vendar se boste samo poškodovali. Kaj se bo zgodilo, če ne bomo več našli delovnih mest na ulici? Ugani, kaj: Tvoje bomo vzeli. Vstanemo ob petih in delamo do 22:00 ali kasneje. Pripravili smo se, da ne bi prišli do pitja, ko imamo položaj. Za kosilo ne vzamemo več ure ali več. Ne zahtevamo unija. S 50-imi pokojninami se ne upokojimo. Jedimo tisto, kar ubijemo, in ko je edina stvar, ki jo je treba jesti, je na tablicah za večerjo, bomo to pojedli.

Že leta so nas učitelji in druga sindikalna delovna sila prevarali. Preveč smo bili zaposleni, da smo jih opazili. Ali res mislite, da nismo sposobni poučevati tretje grederje in narediti urejanje krajine? Bomo vzeli tvoja živahna delovna mesta s posestjo in štirimesečnimi leti, in prav tako kot ti, da smo tako slabo pripravljeni za gradnjo mladine v Ameriki. Recite se od svojega nadur in dvakrat časa in pol. Udaril bom osnovno ekipo za baseball v srednji šoli za dodatnih 5 kilogramov poleti, hvala vam veliko.

Zdaj, ko bomo naredili $ 85k na leto brez navzgor, se bo Joe Main Street maščeval, kajne? Napačno! Ugani, kaj: mi bomo prenehali kupovati nov 80-kilogramski avto, ne bomo več pustili 35-odstotnega konica na naših poslovnih večerjih. Nič več brezplačnih voženj na naših hrbtih. Oblikovali bomo svoja hrbtna vrata, pranje avtomobilov z vrtno cevjo na naših dovozih. Naš denar je bil tvoj denar. To si porabil. Ko se naš denar posuši, tudi tvoj.

Razlika je v tem, da ste živeli od nje, veseli smo se v njem. Obamina administracija in Demokratični nacionalni odbor bi se lahko potegnili in nas potegnili z vrha piramide, toda zares bo poškodovalo, ko bo naša maščoba pristala neposredno v srednji razred Amerike in jih udarila na dno.

Nismo dinozavri. Smo pametnejši in bolj grozljivi od tega in preživeli bomo. Vprašanje je, da zdaj, ko Obama in njegova administracija naredita Joe Main Streetu oskrbo s hrano … bo živel in Joe Main Street preživel?"

Ali ima to pismo resnico? Moramo kriviti finančne institucije in ljudi, ki delajo v finančnih institucijah za gospodarske težave naše države? Ali bi morali kriviti ljudi, ki so si sposodili več, kot si lahko privoščijo, in niso podprli svojih obljub o izplačilu dolgov?

Če bomo znižali Wall Wall, bo preostala družba postala boljša ali slabša? Ena ključna točka, s katero se v pismu ne strinjam, je avtorjeva nagnjenost k učiteljem. Učitelji so po mojem mnenju žalostno premalo plačani in med to recesijo so dosegli veliko zadetkov, saj vlada zmanjša sredstva za izobraževanje.

Včasih moramo pogledati v ogledalo in prevzeti odgovornost za svoje odločitve. Toda včasih je tako zabavno, da navedete skupino naključnih ljudi in organizacij, da bi krivili!

"Krivim gospoda Barberja, ker sem izgubil denar na borzi!"

"Krivim te, doktor Phil, da sem še vedno brez oblike!"

Krivim te Lindsay Lohan, zakaj ne morem prenehati kaditi teh sklepov!

"Krivim te Albert Einstein, ker mi ni dovolil, da bi šla v šolo ravno A!"

"Obtožim si, da je trg Zuckerberg za 25 let ni bogat!"

»Tiger Woods krivim, ker 30-krat varaš mojo ženo in se ločim!«

"Obtožujem ti univerzo Pace, da sem prisilil, da iščem toliko študentskega dolga!"

"Obtožujem, da ste predsednik Obama, zakaj ne morem dobiti službe!"

"Krivim te Wall Street za vse, kar je v življenju v redu!"

"Obtožujem bralce, ker mi ni bil bogat in znani osebni finančni bloger!"

Delite svoje misli in še več primerov krivde, baby!

PRIPOROČILO ZA INVESTICIJSKO PLATFORMO

Investirajte v zamisli Ni zaloge: Motif Vlaganje je čudovito podjetje s sedežem tukaj na območju San Francisco Bay. Od pametnih investitorjev, kot sta JP Morgan in Goldman Sachs, so zbrali več kot 60 milijonov dolarjev dolarjev, ker inovativno vlagajo v naložbene pokrajine s svojimi "motivi". Motiv je košarica 30 zalog, v katere lahko vlagate, posebno idejo ali osnovno temo. Recimo, da mislite, da se bo nova stanovanjska gradnja v ZDA nadaljevala naslednje leto. Lahko bi kupili stanovanjski motiv, ki bi lahko vseboval Lennar, KBH, Home Depot, Bed, Bath in Beyond, Zillow in še več v različnih utežeh.

Lahko kupite košarico 30 delnic za samo 9,95 $, namesto da jih kupite posamično za 7,95 $ prek tipičnega posrednika. Lahko ustvarite svoj motiv, kupite enega od motivov, ki jih je ustvaril Motif Investing, ali pa kupite motiv Motif Investorja z odličnim rezultatom. Lahko celo kupite upokojitvene motive, podobno kot sredstva za ciljni datum, razen vam ni treba plačati 1% upravljavske pristojbine. Ko začnete trgovati z Motif Investing, dobite do 150 USD. Glede na mojo osredotočenost na nakup dolgoročnih zamudnih zamisli in neupoštevanje kratkoročne nestanovitnosti, resnično mi je všeč predlog Motif Investing za maloprodajne vlagatelje.

PRIPOROČILA

Investirajte v zamisli Ni zaloge: Motif Vlaganje je čudovito podjetje s sedežem tukaj na območju San Francisco Bay. Lahko kupite košarico 30 delnic za samo 9,95 $, namesto da jih kupite posamično za 7,95 $ prek tipičnega posrednika. Lahko ustvarite svoj motiv, kupite enega od motivov, ki jih je ustvaril Motif Investing, ali pa kupite motiv Motif Investorja z odličnim rezultatom. Lahko celo kupite upokojitvene motive, podobno kot sredstva za ciljni datum, razen vam ni treba plačati 1% upravljavske pristojbine. Ko začnete trgovati z Motif Investing, dobite do 150 USD. Glede na mojo osredotočenost na nakup dolgoročnih zamudnih zamisli in neupoštevanje kratkoročne nestanovitnosti, resnično mi je všeč predlog Motif Investing za maloprodajne vlagatelje.

Sledite bogastvu brezplačno: Da bi optimizirali svoje finance, morate najprej slediti svojim financam. Priporočam, da se prijavite za brezplačna finančna orodja osebnega kapitala, tako da lahko spremljate svojo neto vrednost, analizirate svoje naložbene portfelje zaradi previsokih provizij in vodite svoje finančne podatke prek fantastičnega kalkulatorja za načrtovanje upokojitve. Tisti, ki so na vrhu svojih financ, gradijo veliko večje bogastvo na daljši rok kot tisti, ki jih ne. Uporabil sem osebni kapital od leta 2012. To je najboljša brezplačna finančna aplikacija za upravljanje vašega denarja.

Povežite svoje račune in preverite, ali ste na poti do upokojitve v dobrem stanju ali v revščini
Povežite svoje račune in preverite, ali ste na poti do upokojitve v dobrem stanju ali v revščini

Posodobljeno za leto 2017 in pozneje.

Priporočena: