Posebna dostava! 9 domov za prodajo po pošti

Kazalo:

Posebna dostava! 9 domov za prodajo po pošti
Posebna dostava! 9 domov za prodajo po pošti

Video: Posebna dostava! 9 domov za prodajo po pošti

Video: Posebna dostava! 9 domov za prodajo po pošti
Video: The Choice is Ours (2016) Official Full Version 2023, December
Anonim

Montaža ni potrebna! Te vintage hiše so vest od nekdaj razcvetnega programa domov po pošti.

Pred predvajanimi televizijskimi oddajami DIY so se pojavile manjše jame, ki so se odprle, v stanovanjskih zgradbah, ki so močno vplivale na pokrajino ameriških mest in predmestij. Program Sears Modern Homes se je začel leta 1908 s katalogom 22 domačih slogov, saj se je maloprodajna stojnica vračala v biz. Program je sledil množično proizvedenemu, tovarno usmerjenemu poslovnemu modelu, ki je ohranjal stroške nizke.

Proračunsko prijazni domovi so začeli tako nizko kot 650 dolarjev. Sestavili so se tudi sorazmerno enostavno: Materiali so bili odpremljeni z vlakom in vključevali gradbene priročnike in načrte. In bili so zelo prilagodljivi. Med procesom oblikovanja bi lahko lastnik stanovanj vse spremenil od tiru do postavitve! Ocenjuje se, da je bilo med 32-letnim programom prodanih več kot 100.000 Searsovih domov, vključno s temi devetimi stanovanji za prodajo v Merrillu, WI, Elginu, IL in sedmih drugih mestih.

Image
Image
Image
Image

Ugodno razkošje: 82.000 $, 10212 Plymouth Ave., Garfield Heights, OH 44125

Ta cenovno obrtniški kolonial vam omogoča, da se odpravite v predmestje, vendar z eklektičnim dotikom. Štiri postelja, dve kopeli 1919 doma je blizu srca Garfield Heights, zaspanega predmestju Cleveland, OH. Prebremenili boste s prvotno strojno opremo in lesenim delom tega doma. Ampak boste cenili, da je dom v višini 1364 kvadratnih metrov ohranil čas s časom. Ima nove preproge in aparate, obnovitev leta 2012 pa je vsebovala veliko posodobitev, ki ji dajejo občutek premij, vključno z novo kuhinjo in kopalnico. Centralna lokacija bo olajšala nastanitev v predmestju: središče Garfield Heights, nakupovalni center Turneytown in naravni poti Garfield Park Reservation so le nekaj korakov stran.

Image
Image
Image
Image

Bungalov "City Parks": $ 89,900, 312 N. Scott St., Merrill, WI 54452

Verjamemo, da je ta 2,116-kvadratni meter bungalov The Vallonia, model Sears kit hiše, ki ga odlikuje njegova dolga, poševna streha. Notranjost se zdi prav tako značilna, z elegantnimi mlinskimi deli, vitražnimi okni in stropi s stropom 9 metrov. Kamin, ki pere na les, naredi prijeten prostor za zbiranje, da svojim gostom pokaže podrobnosti o domu, kot so talne obloge iz trdega lesa. Na prostem boste imeli prostor za zabavo ali sprostitev s popolnoma ograjenim dvoriščem in lepim vrtom. Živeti v "City of Parks" pomeni tudi, da imajo 300 hektarjev javnega zelenega prostora, da uživajo. Najbližje je Riverside Park, z 22 hektarjev za raziskovanje, plus pristanek ladje, ki ponuja dostop do reke Wisconsin.

Image
Image
Image
Image

Država, ki živi, Creekside: 175.000 USD, 18 Rock Road, Pine Grove, PA 17963

Tukaj je tvoj pristan v državi. Ta hiša Sears Roebuck Co je nestled na 3,9 arov v Pine Grove, majhno mesto, približno 40 kilometrov severozahodno od Harrisburg, PA. Trisobni dom je bil zgrajen leta 1931 in je opremljen z milostnimi dotiki te dobe. Pokrita sprednja veranda se odpre v svetlo in prostorno dnevno sobo - in prvi pogled na novo prefinjene tla iz trdega lesa, ki se nahajajo v celotnem domu v 1.248 kvadratnih metrih. Domači restavratorji DIY bodo imeli popolno klet in shed za delo. Najboljše od vsega, soundtrack rushing-water nepremičnine je ljubezen sosednjega Swatara Creek, ki se utira svojo pot do reke Susquehanna.

Image
Image
Image
Image

Počitniška hiša v majhni mesti: 175.000 USD, 375 N. Commonwealth Ave., Elgin, IL 60123

Življenje v tej koči 1928 vas postavlja na prag Elginovega živahnega umetniškega prizorišča. Merjenje na 1.400 kvadratnih metrov, tri-spalnica, dvoposteljni "Mitchell" prinaša črto angleške podeželje v majhno mesto 35 milj zunaj Chicago, IL. Hitro se boste potopili v čarobne zgodbice iz knjižice, kot so leseni kamini, tla iz trdega lesa in stenske niše. Dom stoji na drevesni ulici 2 milje od živahnega centra mesta Elgin. Kulturno raznolika skupnost se ponaša s simfonijo in številnimi umetniškimi galerijami, letos pa gostuje na festivalih in drugih dogodkih.

Image
Image
Image
Image

Gardenerovo zadovoljstvo: 249.000 $, 913 Anderson St., Glasgow, VA 24555

V zaprtih prostorih in na prostem teče skupaj v tem čudovitem domu v Glasgowu, VA, slikovitem mestu, ki se nahaja na dnu gore Blue Ridge. Peonies navdušuje vabljivo sprednjo verando, eno od prvotnih prodajnih lastnosti tega kvadrata, ki se prodaja kot The Auburn. Štiri spalnice so od leta 1917 očarali prebivalce z velikodušno velikostjo (2.711 kvadratnih čevljev), jedilnim verandom na prostem, podrobnostmi obrtnikov in velikimi okni, ki praktično prinašajo bujno travnik na mizo za zajtrk. Ko ste pripravljeni raziskati gore, ki jih je zasidrala vaš pogled na verando, sta Appalachian Trail in Blue Ridge Parkway le 5 km stran.

Image
Image
Image
Image

Izjemno sliko: 325.000 $, 5730 Main St., Downers Grove, IL 60516

Predstavljajte si, da se vrnete k tej vintage koči. S svojo strešno streho, arched vrata in bele polkna, to 1,545 kvadratnih metrov zaprto številko sedi na 1-acre veliko v Chicago, IL, predmestju Downers Grove. Nakupovanje, restavracije, javna knjižnica in metrska postaja v središču mesta so oddaljene manj kot kilometer, toda ta čarmer iz leta 1930 daje dober argument za bivanje. Svetla in vesela, hiša privlači homebodije z ognjiščem, sodobna kuhinja s kremenskimi pulti in delno zaključena klet s suhim barom. Tloris trdega lesa, obokani vhodi in sveže poslikane stene dopolnjujejo sliko.

Image
Image
Image
Image

Življenje jezero: 545.000 $, 32 Garretsonova cesta, White Plains, NY 10604

Pričakujte jampacked socialni koledar, če kupite Tudor s 2.220 kvadratnimi čevlji v okolici Westminster Ridge v kraju White Plains, NY. Še posebej, če se pridružite jezerskemu klubu v Todds Pondu, jezeru, ki služi kot rekreativno središče. Gostiteljska skupnost, varovana peščena plaža in ostalo udobje, zasebni klub je praktično na tem domu. Hiša, s štirimi spalnicami in dvema polnima kopalnicama, nudi veliko prostora, da v celoti izkoristijo tiste jezerske perone. Tla iz trdega lesa, bogate naravne svetlobe, delovnega kamina in elegantnih vgrajenih so plus.

Image
Image
Image
Image

Retro voh: 599.999 $, 5230 Upper Peoh Point Road, Cle Elum, WA 98922

Življenje v tem domu, ki znaša 3,060 kvadratnih metrov, je vračanje v stare dneve, ki se prilagajajo aktivnemu sodobnemu življenjskemu stilu. Stanovanje s tremi spalnicami je replika doma Sears iz 20. stoletja. Igrala je nostalgijo s predelanimi oblogami, kot so hrastovi pulti iz starega vagona in stara pečica O'ÄeKeefe & Merritt, ki je postavljena v prostorni sodobni kuhinji. Hiša, ki je bila zgrajena leta 1993, leži na 5 scenskih hektarih v Cle Elumu, majhnem mestu, približno 90 kilometrov vzhodno od Seattla, ki je sinonim za rekreacijo na prostem. Prinesite svoje smuči, opremo za ribolov in ribiške palice za uporabo v parku Iron Horse State, ki je oddaljen 1,612 hektarjev, 10 minut vožnje z avtomobilom. Imeli boste dovolj prostora za shranjevanje vaše opreme v objektu, studio-garažna kombinacija ali ločeno jekleno ogrodje.

Image
Image
Image
Image

Zgodovinski obrtnik: 667.000 $, 91129 N. Miller St., Coburg, OR 97408

Tukaj je vaša priložnost, da živite sproščeno v prijetnem kotu zgodovine pacifiškega severozahoda. Ta lepo vzdrževan obrtniški bungalov 1909 se nahaja v majhnem mestecu (2010 prebivalcev: 1.035!) Coburgja, ki leži severno od Eugena, OR, v dolini Willamette. Dom 3,117 kvadratnih metrov, štiriposteljna troposteljna kopalnica je naveden v nacionalnem registru zgodovinskih krajev in je poln podrobnega obdobja, kot so tla iz trdega lesa, steklena vrata in vgrajene knjižne police.

Priporočena: