Izgubi radi taktike

Kazalo:

Izgubi radi taktike
Izgubi radi taktike

Video: Izgubi radi taktike

Video: Izgubi radi taktike
Video: More than Coffee. Ламповый стрим джавистов. Говорим о наболевшем и не только. Отвечаем на вопросы. 2023, Oktober
Anonim
Tukaj je zanimiv vpogled, ki sem ga odkril iz milijonov e-poštnih sporočil, ki sem jih preizkusil in jih poslal na svoj seznam IWT Insider's: mislite, da so najboljša e-poštna sporočila, ki jih spremljam, psihološki vpogled ali tržni zlobni ali intervjuji, ki jih opravljam s tesnimi prijatelji, kot sta BJ Fogg in Tim Ferriss.
Tukaj je zanimiv vpogled, ki sem ga odkril iz milijonov e-poštnih sporočil, ki sem jih preizkusil in jih poslal na svoj seznam IWT Insider's: mislite, da so najboljša e-poštna sporočila, ki jih spremljam, psihološki vpogled ali tržni zlobni ali intervjuji, ki jih opravljam s tesnimi prijatelji, kot sta BJ Fogg in Tim Ferriss.

Ne.

Najboljši e-poštni naslov, ki ga pošljem, je, če vam povem, kaj vam bom dal.

Opomba: to dejansko ni e-poštno sporočilo z neverjetno vsebino ali spremembo življenja. Namesto tega je e-poštno sporočilo, ki vam pove, kaj želite.

Kakšna zamisel zakaj?

Dva razloga:

  1. Ker imamo radi pričakovanje brezplačnega darila
  2. Ker nekdo nam pove, za kaj gremo, ne potrebujemo dela

Z drugimi besedami, lažje je počutiti dobro o dobrih stvari, ki prihajajo, kot pa, da dejansko uporabite dobre stvari!

To je pravzaprav zelo globoka lekcija o človeškem vedenju.
To je pravzaprav zelo globoka lekcija o človeškem vedenju.

"Zahtevamo", želimo nekaj storiti … a mi ne

Kateri od teh zvokov je znan?

  • "Ja, resnično bi moral delati več"
  • "Ja, resnično moram dobiti svoje finance skupaj"
  • "Ugh, sovražim svoje delo. To sranje moram ugotoviti"

To intuitivno vemo. Vsi imamo v našem življenju nekaj podobnega, običajno okoli denarja, zdravja, odnosov in kariere. In ko ljudem sprašujete, zakaj, pogosto ne morejo razložiti svojega vedenja - vendar so veseli, da se mudijo o drugih.

Vprašanje: Zakaj nekateri ljudje slutijo, medtem ko drugi ukrepajo? Odgovor: 380+ odgovorov. Odgovori so: "Zelo je preprosto … ljudje so le leni" ali "Jasno se je bojil XYZ in če bi ravno naredil ABC, bi bil uspešen."

Vprašanje: Zakaj ne ukrepate? Odgovor: "Ne vem …" ali "Sem le len …" ali "lani sem imel zelo zapleten projekt, toda letos je drugače …"

Z drugimi besedami, menimo, da smo zelo prepričani o tem, kako določiti razloge za vedenje DRUGIH ljudi … vendar smo sami neumni. Pravzaprav smo oba grozni!

Bodite iskreni: vsi imamo nekaj, kar "trdimo", ki ga želimo storiti, vendar nismo ukrepali. Zakaj? Ali res misliš, da boš pozneje ugotovil? Ali veste, zakaj niste storili?

Če je vaš odgovor "sem len" ali "nisem motiviran", potem vam manjka celotna točka. Izgubili ste že, ker uporabljate napačen jezik. Če menite, da ste "leni", potem je edina rešitev, da "poskusite težje" - in vemo, da ga preprosta volja ne bo rešila. Torej, kaj naj naredimo?

Poskušamo naključne taktike. Če iščemo našo sanjsko službo, se odločimo za popravilo našega življenja ali nakupovanje za nova oblačila, ker gre za "naložbo" … ali pa brskate po "nasvetih za intervjuje". Ampak ne razumemo, zakaj. Ko to ne deluje, spet storimo. In znova in znova! Ubij me prosim. Še huje, nimamo vpogleda v to, kako se bodo izplačevali ukrepi, ki jih opravljamo.

Kako se to nadaljuje v moje celotno iskanje zaposlitve? Oh, dobro … Vseeno bi moral storiti. Ne more boliti …"

Naši strahovi se začenjajo držati:

"… če bi danes srečal nekoga, čigar brat je bil urednik fikcije v neki veliki literarni reviji, bi me bilo strah, da bi prosil za povezavo, ker bi moral potem nekaj dela pokazati uredniku, in potem bi da zagotovim povratne informacije, in potem bi moral narediti več stvari, da bi se izboljšal. " -Lindsay

"Seznanil sem se s slabostmi, za katere nisem vedel, da imam komunikacijo, odlašanje, sabotažo. Spominjam se, kako sem se počutil kot takšno trdo delo, toda, ko sem pogledal nazaj, sem delal težje, ne pametnejše, v strahu, da bi sam pri sebi. " -Katelyn

"Samozavest je pomemben dejavnik. Že več let berem in raziščem Ramita in nikoli nisem izvajal nobenih svojih strategij. Racionaliziral sem, da sem večni zgubitelj in da so to vse dobre stvari za nekoga, ki je res skupaj in nadarjen. Posledično sem se boril za nizkega zaposlenega na totemskem polu z najnižjo plačo, večino ur in najmanj dodatnimi ugodnostmi. Doma sem pustila velik kup računov sedel tam za MESECI nepregledan, ker sem bil preveč prestrašen, da bi se soočil z lastnim dolgom. In pustil sem, da moje osebno življenje in družinske vezi padejo v pekel, ker sem bil tako pripravljen ob koncu vsakega delovnega dne. " -Tracey

Obstaja boljša pot. Na voljo je način za prikaz celotne šahovnice pred vami, namesto da bi premaknili en kos naenkrat. Namesto da bi uporabili naključne taktike, je mogoče imeti pogled ptice na celotno igro.

Torej, namesto naključne taktike po naključni taktiki, kaj naj naredimo?

Odgovor je uporaba sistemov.

Sistemi in taktika: kaj me je učil osebni trener

Vedno sem bil visok, suh človek. Na šoli sem imel telo supermodela … žensko supermodel. Zato sem se odločil, da to spremenim in začnem delati. In v naslednjih nekaj letih sem poskušal z vrsto taktik videti, kaj bi delovalo.

Odkar sem začel, sem pridobil 45 funtov (namerno) in se naučil, kako izgledati kot normalno človeško bitje.

Način, kako sem to storil, je neposredno povezan s tem, kako lahko najdete svoj sanjski posel.

Vidiš, lahko sem izbral naključno taktiko.Recimo, dviganje. Ali jesti več. Ali berete tone knjig ali stave s prijatelji (kar sem storil).

Pred kratkim sem se odločil, da bi trener pridobil na naslednjo stopnjo. Poglej psihologijo za to odločitvijo in kako jo lahko uporabite v naslednjih 8 tednih.
Pred kratkim sem se odločil, da bi trener pridobil na naslednjo stopnjo. Poglej psihologijo za to odločitvijo in kako jo lahko uporabite v naslednjih 8 tednih.

Psihologija uporabe osebnega trenerja

(Opomba: če je vaša prva misel: "Toda Ramit, pa … ne moremo vsi privoščiti osebnega trenerja", potem ste izpustili to točko. Prvič, to je PRIMER taktike, ki jo lahko uporabite. sistem je pomemben, ne pa nobena posamezna taktika. Tretjič, večina ljudi, ki bi to lahko prebrali, bi lahko privoščila trenerja, če bi to dali prednost, ki jo pokrivam v svoji knjigi.)

Kaj vidite tukaj je igra, ki se igra okoli vas. Razlikovati ljudje gledajo naključne taktike. Skok na prehrambeno prehrano, sijajno programsko opremo za proračuna, najsodobnejšo orodje za produktivnost. Pametni ljudje vidijo za njim in spoznajo, da je vsaka posamezna taktika le naključna taktika, vendar je SISTEM testiranja različnih pristopov zelo pomemben.

Kako uporabljati ta sistemski pristop k radikalnemu izboljšanju vašega nadaljevanja

Pokazal vam bom taktični pristop k izboljšanju vašega življenjepisa in ga izostalil več kot 99% drugih ljudi. Pravzaprav smo v naših raziskavah videli, da ta pristop pomaga ljudem, da nadaljujejo "polavtomatsko" plavajo na vrh kupa.

Potem vam bom pokazal, kako se ta taktika ujema s celotnim sistemom iskanja vašega sanjskega dela. Dejanska psihologija in oreščki in vijaki za njim.

Evo, kako bom to storil:

  • Pokazal vam bom dejanski povzetek, s katerim sem dobil ponudbo za delo na spletnem mestu Google, Intuit itd. - in psihologijo in razloge za besede, ki sem jih uporabil
  • Naučili se boste, kako dobiti globoko v glavah menedžerja za zaposlitev, da boste lahko prebrali svoje misli
  • Do konca tega časa boste imeli vpogled v nadaljevanja, ki jih lahko IME SEDANI delate

Ko veste, kako narediti svoj življenjepis izstopa, boste videli tudi, kako se to prilega vašemu celotnemu iskanju sanjskega dela. To je močan pristop strategije + taktike.

Mnogi izmed vas so navedli svoj izziv # 1 kot izboljšanje vašega življenjepisa. Nekateri ste rekli: "Po ponovnem zagonu pošljam v nadaljevanje, toda nikoli ne dobim odgovora." To je težava z jasno določitvijo - TUDI, če nimaš veliko izkušenj, TUDI, če nisi šel na najboljše kolegij, ČETRTEK, če imate izkušnje s petimi delovnimi izkušnjami. Dejanski jezik, ki ga uporabljate, položaj, ki ga sprejmete, metode, ki jih uporabljate - so izjemno močne.

To vam želim pomagati, saj lahko tudi s to majhno taktiko vidite takojšnje in presenetljive rezultate.

Priporočena: