7 načinov za nadgradnjo svojega mesta, ne da bi se razjezil vašega stanodajalca

Kazalo:

7 načinov za nadgradnjo svojega mesta, ne da bi se razjezil vašega stanodajalca
7 načinov za nadgradnjo svojega mesta, ne da bi se razjezil vašega stanodajalca

Video: 7 načinov za nadgradnjo svojega mesta, ne da bi se razjezil vašega stanodajalca

Video: 7 načinov za nadgradnjo svojega mesta, ne da bi se razjezil vašega stanodajalca
Video: Intermittent Fasting For MASSIVE Weight Loss 2023, September
Anonim

Večje prenove niso možne, vendar te spremembe vam lahko pomagajo, da se počutite bolj poravnane pri najemu.

Najemniki, čutimo tvojo bolečino. Bolečina slepega nad oblikovalskimi revijami in poznavanje teh čudovitih prilagojenih vgrajenih izdelkov nikoli ne more biti vaša.

Bolečine tega Pepto-Bismol-roza ploščice v kopalnici, ki ga ne morete zamenjati. Bolečina gledanja vseh tistih srečnih lastnikov stanovanjskih kladivcev stran od svojih sten na HGTV, tako da si plaval v olimpijski velikosti zavisti.

Za vse enostavnost in udobje najema (ah, nesporno olajšanje, da se popolnoma ne zanima, ko razstreljevanje vaše smeti), vsak najemnik želi, da so bile spremembe, ki jih lahko naredi v svoj prostor.

Toda velike obnove verjetno niso možnosti, in čeprav bi bili, zakaj bi to čas in denar vlagali v najem?

Torej smo zaokrožili sedem nadgradenj, ki bodo resno smrčili svoj najem, ne da bi te pristali v vroči vodi s svojim lastnikom.

1. Vgrajene police

Seveda, ne morete (in ne bi smeli) načrtovati ogromno namestitev po meri za najem. Toda v najem-varne vgrajene-ins storiti obstajajo.

Preizkusite vrsto plavajočih polic, ki tvorijo vsako stran vašega televizorja, od tal do stropa - luknje, ki jih vstavite v steno, lahko enostavno popravite in spakirate, ko odidete. (Načrtujte naprej in vprašajte lastnika oskrbe za konzervo barve, da ste prepričani, da se lahko ujemajo z barvami.)

Nasvet: Najemite pomočnika za pomoč. Luknje je mogoče popraviti, a ogromni kos suhih zidov, ki pade, ker ste preobremenili polico in ste pozabili vrtati v žebljiček, je bolj zahtevna stvar.

2. Tile decals

To morda ne bo odpravilo roza kopalnice stanje ploščice, vendar vam bo zagotovo pomagal, da ga posodobite - in pomagal roza bled v ozadju.

Uporabite te ploščice za ploščice, da ustvarite sodobno dekorativno mejo okoli oboda kopeli ali pokrijte dolgočasen backsplash v kuhinji.

In ko ste pripravljeni na selitev, se bodo lupili takoj.

3. Svetlobne napeljave

Tisti svetlobni napisi iz leta 1970, s katerimi živite, so enostavna nadgradnja, ki bo v prihodnosti občutila svetlejše in boljše stvari.

Odstranjevanje obstoječih naprav je presenetljivo preprosto, vendar bodite pripravljeni namestiti nekaj vsaj enake velikosti, da bi prikrili mesto na stropu, kjer je obesil prvotno napravo.

Označite vsako napravo, tako da se spomnite, v kateri sobi je (če imate lepega najemodajalca, ga lahko celo shranite za vas) in jih zamenjate, ko ste pripravljeni na premikanje.

In medtem ko smo na tem področju, grdo okna obdelave in strojne opreme kabineta je cinch zamenjati z uporabo popolnoma enako metodo.

4. Barva

Če obstaja boljši način za dramatično izboljšanje doma za manj kot 100 dolarjev, ne vem, kaj je.

Na srečo je skoraj vsak stanodajalec v teh dneh odprti, da vam dovoljuje barve svoje stene, medtem ko živite v prostoru, dokler ste pripravljeni, da jih natisnete nazaj v svojo prvotno barvo, preden greste.

Torej zgrabite pločevino vaše najljubše barve in prebarvajte svojo dnevno sobo; ne pozabite, da je bonus za najemnika, da se ne zavezujete za celo življenje, zato izberite trenutek, v katerem ste zadovoljni!

Ali pa prosite umetnikovega prijatelja, naj na steno vašega spalnice naslikal faux glavo. Odmik iz tega bežega morja je lahko samo tisto, kar potrebujete za počutje doma.

5. Naprave

Ne morete stati pred tistim starim hladilnikom avokada za še eno sekundo? Poskusite govoriti z vašim lastnikom.

Imel sem srečo večkrat pogajati o novi napravi - pogosto se strinjajo, da bodo stroške razdelili z vami, ali pa vam bo z veseljem omogočil, da ga zamenjate z nekaj na svojem dime.

Craigslist je odličen vir za nove aparate po znižani ceni (samo pripravite, da naredite nekaj resnega čiščenja, preden namestite ta "novi" hladilnik).

6. Talne obloge

Ne, verjetno ne boste prepričevali najemodajalca, da bo iztrgal vašo oranžno preprogo in namestil tisto belo hrastovega tla, na katerega ste imeli svoje oči.

Toda profesionalno čiščenje preprog lahko pogosto občutite svetove bolje o vaši tlakovani tla v kratkem času. In kot bonus, lahko večina čistilcev preprogo naredi morilsko službo, da bi vaše kuhinje countertops in ploščic injekcijo videti kot nove, medtem ko so na tem.

Ko bodo končane, vrzite največjo sisalsko preprogo, ki si jo lahko privoščite (ja, popolnoma je, da postavite preprogo na steno do stene) in pustite, da oranžna razprostira kot rob ob robovih soba.

7. Pohištvo

Vsak najemnik ima trenutek, ko mora samo umazati roke. Če ste še vedno obupani, da bi opraskali to srčkan občutek, spravite v dobro ime in si vzemite kos pohištva, ki resno potrebuje dvig obraza.

Pinterest agresijo lahko izvlečete na staro mizo ali mizo, jo napolnite, jo pobarvate in ga spremenite v osrednji del vaše dnevne sobe!

Priporočena: