9 Ugodne nasveti za nadgradnjo prostora

Kazalo:

9 Ugodne nasveti za nadgradnjo prostora
9 Ugodne nasveti za nadgradnjo prostora

Video: 9 Ugodne nasveti za nadgradnjo prostora

Video: 9 Ugodne nasveti za nadgradnjo prostora
Video: Мини-альбом / журнал Хэллоуина с использованием Gelli Prints 2023, Oktober
Anonim

Pripravite sobo za manj kot 100 dolarjev.

Nekega dne boste lahko ponudili in okrasili sobo iz nič, najeti notranji oblikovalec in se ujemali s svojim domom na naslovnici Arhitekturni povzetek. Medtem ste morda na strožjem proračunu za čas in denar. Ampak vas bo presenetilo, kaj lahko nekaj malih nakupov naredi za nadgradnjo videza in občutka vašega doma. Tukaj je nekaj cenovno ugodnih oblikovalskih nasvetov, da bi pripravili sobno revijo za manj kot 100 $:

Image
Image

Slika preko emmas.blog.se

1. Bela barva

Vse ali večinoma bela soba nam govori o luksuznih hotelskih sobah in lahkih, zračnih prostorih, in absolutno brez otrok ali hišnih ljubljenčkov. Zgrabi galono barve in belo-pomivajte nekaj svojih starih vezic (vaze, figurice, okviri za slike), pohištvo in celo leseno tla, da bi dosegli ta monokromatični razkošje. In če imate otroke ali hišne ljubljenčke, samo bodite pripravljeni obdržati nekaj papirnatih brisač.

2. Platno za platno

Vzemite ta beli / bele barve še korak dlje in zavite eno od teh nad vašo drab star kavč ali fotelj. Ena krpa je 25 dolarjev, kar je majhen košček manj kot ponovna uporaba ali nakup novega. Oglejte si nekaj lepega pogleda na Remodelista.

Image
Image

Slika preko Remodelista

3. Vrzi blazine

Seveda nekateri od nas potrebujejo več barv v našem življenju, dekorativne blazine pa so eden izmed najlažjih načinov za nastanitev dnevne sobe ali spalnice z najbolj trendnimi barvami in vzorci trenutka (teal, oranžna, geometrijska / cvetlična vzorca). Potem, ko trend poteka, lahko zamenjate pokrove ali celotne blazine, brez znojitve.

Image
Image

Slika preko LightingDirect.com

4. Barvita obesek luči

Dodajte pop-up barve (in retro cool) v jedilnico ali kuhinjo z eno od teh obesnih luči, ki lahko znaša do 78 dolarjev.

Image
Image

Slika preko homedepot.com

5. Fake pločevinke

To je zabavno bitje Rococo vohstva, zaradi česar je videti kot vaš prostor (ne glede na to, kako moderen) je v mejni, predvojni hiši. Samo okoli 8 dolarjev in lahka kot pero, zato vas namestitev ne bo pristala v pisarni kiropraktike.

Image
Image

Slika preko bhg.com

6. Ozadje naglasov

Ozadje je nazaj v slogu, vendar vam še ni treba iti z njo. Kupite en sam roll (obstajajo modne samolepljive možnosti pri CB2) in jo uporabite za pokrivanje notranjih naslonov knjižic ali odprtih omar.

Image
Image

Slika preko The Fresh Exchange

7. Montirani Staghorn Fern

Te kiparske rastline so dovolj videti kot lovske trofeje, da se boste smejali, tekstura, ki jo dodajajo, pa je nekaj, kar se je zgodilo. Lahko kupite tovarno in DIY namestitev, ali pa lahko kupite eno pripravljeno.

Image
Image

Slika preko GD stila

8. Vaze polne stvari

Za tiste, ki nas imajo s črnimi palčkami, je to možnost, ki je bila odobrena za oblikovalca: napolnite nekaj rednih steklenih vaz iz kamnin, pinekonov, kavnih zrn, vejic ali kaj podobnega in jih združite skupaj na mizo.

Image
Image

Slika preko doma v ljubezni

9. Ogledala

Kje lahko običajno obesite delo neprecenljive umetnosti (ali plakat enega), objemite svojega notranjega narcistka in obesite ogledalo (75 $ za lepo na Target). Če se počutite navdušujoče, lahko izgledate kot antična dediščina.

Kako ste si prikupili svoj prostor v tesnem proračunu?

Priporočena: