Edinstvena denarna darila za praznike

Edinstvena denarna darila za praznike
Edinstvena denarna darila za praznike

Video: Edinstvena denarna darila za praznike

Video: Edinstvena denarna darila za praznike
Video: Узнав, что приехала свекровь, Кристина нехотя шла домой. Войдя в квартиру, она случайно услышала… 2023, September
Anonim

f iščete darila za počitnice v zadnjem trenutku, ki ne bodo zlomila banke, tu je 5 edinstvenih idej:

  1. Gift Card Gift College: vi ali drugi družinski člani lahko ogrejete otrokovega kolidžnega sklada z nakupom darilne kartice GradSave, ki je na spletu mogoče unovčiti za vsak načrt varčevanja za 529 ali šolanje.
  2. Članstvo v muzeju: so izobraževalna, zabavna darila za otroke in odrasle. Poiščite muzej znanosti ali umetnosti in kupite prehod, ki prihrani denar vse leto.
  3. Glasbene lekcije: dovolite ljubljenim, da preizkusijo svoj glas ali se naučijo igrati instrument. Obrnite se na lokalno glasbeno trgovino za napotitve inštruktorjev ali več informacij.
  4. Kuponi: jih je mogoče dati v zadnjem trenutku ali pokazati svojo ustvarjalnost. Na primer, "Potovanje v živalski vrt" ali "Potovanje v vaš najljubši trgovinski kupon" daje otrokom ali odraslim nekaj posebnega, s katerimi se veselijo.
  5. Naročnine na revijo: poceni darila, ki se zanimajo za vsakogar z zanimanjem ali hobijem na več tisoč temah, kot so dekoriranje na domu, avtomobili, čolnarjenje, osebna finance ali umetnost. Kliknite tukaj, če želite popustiti na najbolj priljubljenih naročnin v reviji.

Druge povezave, ki vam bodo morda všeč: Kako prihranite denar s prilagajanjem 5 Pametni načini za varčevanje več denarja 25+ Najboljša orodja za upravljanje in produktivnost denarja Družinska finančna sredstva: kaj pričakovati, ko pričakujete Najboljši računi za preverjanje vam omogočajo bančne ugodnosti

Pridobite knjigo denarnih deklet!

Iščete več denarja ali velikega darila? Dvignite kopijo (ali več!) Smart Girl's pameten premakne, da raste bogat. Povedal vam je, kaj morate resnično vedeti o denarju, ne da bi vas bogastili s tem, kar vam ni. Prenesite ebook različico ali papirno kopijo v vaši najljubši knjižni knjigi danes!

Image
Image

Bele škatle z rdečimi trakovi fotografija iz Shutterstock. Več nasvetov iz denarja

Priporočena: