Občasno rešitve za shranjevanje majhnih kuhinj

Kazalo:

Občasno rešitve za shranjevanje majhnih kuhinj
Občasno rešitve za shranjevanje majhnih kuhinj

Video: Občasno rešitve za shranjevanje majhnih kuhinj

Video: Občasno rešitve za shranjevanje majhnih kuhinj
Video: Генри Лукас и Оттис Тул — «Руки смерти» 2023, September
Anonim

6 pametnih in elegantnih načinov za maksimiranje prostora in ukrotitev nereda - ne da bi se zatekli k pegboardu.

Shranjevanje je vedno na vrhuncu, ne glede na to, kako velika je vaša kuhinja. Seveda je v manjših prostorih iskanje rešitev za shranjevanje še posebej zastrašujoče. Poleg načrtovanja postavitve in oblikovanja, so stroški.

Prišli smo s šestimi, ki se ne zavedajo možnosti za vračilo neuporabljenih območij v vaši kuhinji, za velike in male proračune.

Dodaj armoire

Morda se zdi očitno, vgrajena kabinetna oprema pa ni edina možnost. Namesto tega dodajte antično armoire ali mehek aparat v slogu. V teh dneh se lahko zaradi prevelikega števila televizijskih postaj z ravnim zaslonom, ki jih pogosto skrijejo v njih, kadar jih ne uporabljate, dosežejo previsoke armoire.

Ni vam treba prilagajati sloga ali barve vaše samostojne enote obstoječi kabinetu. V bleščečem belem prostoru uporabite izsušen lesni del, da se v zgodovino in teksturo naberejo ali pa se okrepi v veliki škatli za nekaj novega v neuporabni barvi.

Tack na vozičku

Ne glede na to, ali imate otok ali ne, je mesto, na katerega se lahko nalepite, ali na njej nahajate, satelitski prostor za delo s površino in spomin v obliki vozička, pameten. Če vaš otok manjka, vendar imate kvadratne posnetke, parkirajte voziček na koncu, da shranite pogosto uporabljeno posodo.

Morda je posvečen vrh kot otroški prostor za pripravo lastnih prigrizkov. (Neverjetno je, kako lahko motivirate posebej označeno območje.) Bolj verjetno boste želeli, da napolniš preobremenilno delovno silo v kotiček, kjer lahko živi za nedoločen čas ali pa se iztegne, ko to pokliče priložnost.

Odkrijte nišo

Če obnovite svojo kuhinjo ali zgradbo iz nič, odkrijte skrite priložnosti. Tako kot bi lahko v vaš novi tuš ali lončeno omarico v hodniku udarili šamponsko nišo, razmislite o ustvarjanju votline v kuhinji.

Obložen z lesom ali ploščicami in spredaj s steklom, lahko prazen prostor drywall lahko postane čudovito vgrajeno kitajsko omarico. Če postavljate stolpec za podporo, vprašajte svojega izvajalca, ali je možnost izbiranja izven območja v sredini. Če ni prostora za vrata, dodajte police samo za cubby effect.

Razdvojite in osvojite

V primeru izgube, kamor želite dodati shranjevanje v odprtem nadstropju? Ne obtičite, da je treba shranjevalne enote namestiti ali pritisniti na stene. Italijanski arhitekt Piero Lissoni je uporabil stekleno vitrino, napolnjeno s starinsko keramiko, da je dnevno sobo razdelila iz kuhinje v njegovem toskanskem skrivališču. Ne samo, da reši dileme shranjevanja in ločitev ponudbe, temveč tudi omogoča lažji filter z obeh strani.

Igraj se s stroki

Tudi najtražljive kuhinje kuhinje lahko sprejmejo viseče pripomočke. Namesto da se degenerirajo v estetsko estetiko s pegboardom, pojdite po mehkih kovinskih palicah, S-kavlih in strojih. Pokrijte celo steno ali jih potegnite pod polico tik nad pultom, kot je La Tartine Gourmand blogerica Béa Peltre naredila v svoji kuhinji tik izven Bostona.

Obesite lonce

Pod enakimi pogoji osvobodite lonce in ponve iz spodnjih omar. S premikom se boste sprostili dragocene kabinetske površine za manjše izdelke in lahko boste hitreje dostopali do ponve, ko bo vaš malček zahteval še eno skledo macka in sira (npr. Jutri). Če imate visoke zgornje meje, namestite stojalo za pot. V nasprotnem primeru deluje tudi stena. Igrajte z materiali; strojne opreme prihajajo v trendne možnosti, kot so baker in medenina.

Priporočena: