Najboljša finančna samuraja leta 2017

Kazalo:

Najboljša finančna samuraja leta 2017
Najboljša finančna samuraja leta 2017

Video: Najboljša finančna samuraja leta 2017

Video: Najboljša finančna samuraja leta 2017
Video: ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 2023, December
Anonim
Vesel božič in veseli počitnice Vsi!
Vesel božič in veseli počitnice Vsi!

Najboljša stvar pri trdo delo je, ko je konec. Ko ste končali, lahko v bistvu sedite in uživate v vseh nagradah, če želite. In če ste dovolj dolgi, lahko pozitivno spremenite svoje življenje za vedno.

Leta 2017 sem pisal 175 objav, povprečno 3,3 objav na teden. Poleg tega sem objavil tudi 173 strani, ki so bili sestavljeni iz pregledov izdelkov, naključnih misli in različnih vrtljajev na obstoječe teme. Strani so javne, preprosto ne zadenejo domače strani ali pa so v mojih virih. Končno, v čakalni vrsti imam 36 čakajočih objav, ki čakajo, da jih bom sprožil. Vse v povprečju sem povprečno objavljal 7,3 objav na teden.

Moj cilj je bil storiti čim več, preden se je naš otrok rodil, da bi si v prihodnosti kupil čas, da bi skrbel zanj. To je kot shranjevanje vseh vaših davkov, zmanjšanih za denar, da neizogibno plačati za davek pohod kasneje. Čeprav nimam dnevne službe, je pisanje celovitega članka lažje reči kot narediti. Poleg tega povprečno bivanje pri starših preživi 97 ur na teden in skrbi za svoje majhne.

Tukaj so najbolj priljubljena objava, ki jo je leta 2017 napisal promet in nekatere najbolj priljubljene objave s prometom, ne glede na to, kdaj so bile napisane. Cilj mojega cilja 1 je, da bralcem pomagam čim prej doseči finančno neodvisnost. Vsaka posamezna objava je bila napisana na podlagi izkušenj iz prve roke, ker je denar preveč pomemben, da bi ga lahko prepustili pontifikaciji.

Na splošno je bilo v letu 2017 prejetih približno 12,1 milijona obiskovalcev, kar je boljše od očesa. Še 25 let tega časa in jaz bi moral biti sposoben doseči celotno populacijo v Ameriki!

Najbolj priljubljene objave napisane leta 2017

Vlaganje

Preglednica investicijskega sledenja FS - prenosljiva preglednica, s katero boste lahko spremljali vse svoje naložbe vsako četrtletje. Presenečeni boste nad tem, koliko boste končali z delom, ko boste osredotočeni na naložbe.

Samo reči ne Angelu Naložite - vse razloge, zakaj ne bi smeli vračati denarja na dolge posnetke. Po desetih letih vlaganja v gin podjetje, ki je prodano v Campari, je moja naložba vrnila pot manj kot je bilo pričakovano.

Glavne vrste izpostavljenosti naložbenega tveganja, ki se jih je treba zavedati - Uvedba sintetične največje izpostavljenosti, kjer ste dosegli največjo izpostavljenost tveganim premoženjem, vendar so tudi zaščiteni z gotovinskim vmesnikom.

Občuti se veliko podobno kot leta 2007: razmišljanje na prejšnjem vrhuncu - Ko so stvari nori, kot so zdaj, je dobro razmisliti in ugotoviti, če se lahko učimo iz preteklosti. To je moj časovni stroj za vse mlade pištole.

Nepremičnina

Osredotočanje na trende: zakaj vlagam v središče Amerike - Zdaj, ko je davčni načrt prešel, je vlaganje v nepremičnine, ki niso obalna, bolj smiselne kot kdajkoli prej.

Pravilo o vlaganju v nepremičnine: BURL - To je logično in edinstveno, kako lahko povečate donose in življenjski slog kot nepremičninski vlagatelj.

Zakaj je ameriška nepremičnina tako poceni v primerjavi s preostalim svetom? - Za vse tiste, ki jokate, da je ameriška lastnina tako draga, lahko zdaj ustavite, ko se zavedaš, kako dobri smo.

Biti lastnik testira svojo vero v človeštvo - delil grozno izkušnjo najemodajalca s petimi fanti, ki me je potisnil čez rob za prodajo najemnega doma, ki sem ga imel od leta 2005.

Upokojitev

Prihranki pri upokojitvi po starosti Pokazi, zakaj smo tako priviti - Statistični podatki o tem, kako majhni Američani prihranijo, so šokantni. Nisem prepričan, zakaj ni večjega občutka nujnosti.

Razmišljanja zgodnjega upokojitvenega življenja Pet let kasneje - Prosim, ne zapravljajte časa. Tukaj je nekaj misli o brezposelnosti od začetka leta 2012.

Kako izračunati vrednost vašega pokojninskega zavarovanja - če imate pokojnino, imate sami loterijsko karto. Bogat si, kot si misliš!

Kako doseči dva spanca Early Retirement Dream - Imeti eno delo zakonca, medtem ko lahko kick nazaj je lepo. Toda res, da oba zakonca nimata dela, je bolje.

Finančna neodvisnost

Vaša priložnost, da postanete milijonar po starosti, dirki ali izobraževanju - spoznajte svoje kvote, zdaj naredite vse, da jih premagate. Trdno verjamem, da je vaša verjetnost, da ste milijonar, boljša vsaj 3X, če bereš dolgoročno.

Ena sestavina, potrebna za doseganje finančne neodvisnosti - potrebujete to sestavino, sicer se nikoli ne boste potegnili, da bi dosegli ogenj.

Finančna pomanjkljivost je najslabša: zakaj vsakemu zakoncu potrebuje svoj bančni račun - pogled v notranjost, kdaj so nekateri zakonci, ki ne delajo ali nimajo svojega bančnega računa, nesrečni. Ta objava je bila označena z domače strani Yahoo.

Okvir za optimizacijo dolga za finančno neodvisnost - Logičen okvir, ki ga morate upoštevati za tiste, ki želijo povečati svojo neto vrednost z uporabo drugih ljudi in dokončati brez dolga.

Smernica za stanovanjske stroške za finančno neodvisnost - če ste se spraševali, koliko denarja je treba porabiti za premoženje v vaši življenjski dobi, medtem ko bo zgodilo zgodnje požiranje, je to delovno mesto za vas.

Podjetništvo

Koliko dejansko lahko storite s blogiranjem - lahko naredite več, kot si lahko predstavljate. Pravkar morate zgraditi svojo blagovno znamko in dosledno objavljati vsaj tri leta.

10 najboljših razlogov za začetek spletnega poslovanja - Spletno podjetje je najboljša vrsta poslovanja na svetu, saj je poceni, razširljive in ga je mogoče izvesti kjerkoli na svetu.

Kako ustvariti bogastvo naslednje stopnje: ko ga milijon ne bo rezal - ne boste dobili bogate zaslužka za plačo. Bogate se z zaslužkom kapitala v podjetju, katerega vrednotenje se širi.

Kariera Grind

Ukinitev skrbi za dobro počutje: Janitor naredi več kot 250.000 dolarjev leta - ne samo, da janitorji ustvarijo več kot 250.000 ameriških dolarjev, imajo tehniki dvigala skupne odškodninske pakete nad 280.000 ameriških dolarjev. Verjamem, da si zaslužiš, da zaslužiš tudi velike dolarje.

500.000 $ Redo: Kako eden par je dobil Mojo nazaj - Po izvirnem objavi zaslužka 500.000 $ in strganju s prejetimi milijoni ogledov, sem vključil nekaj povratnih informacij na internetu, da bi izboljšal svoj proračun.

Kaj če greš na Harvard in nikogar ne končaš? - Poglobljen pogled na resnične ljudi, ki so šli na Harvard in druge elitne šole, s svojim življenjem. Na žalost, ni precej drugačna kot ostali.

Zgodba o uspehu o pogajanjih o uspehu: notranji krog o tem, kako se je človek pogajal za njegovo svobodo - ne-vernik deli svojo zgodbo o tem, kako se je lahko izognil podganam z denarjem v žepu.

Življenjski slog

Ko je v redu, da se zavrže bogastvo Skalt in porabi - ni smisla, da bi zaslužil denar, če ga ne porabite. Tukaj je nekaj ciljev, ki ste jih enkrat dosegli, vam daje zeleno luč, da malo živite.

Za boljše življenje, Bodite 1% V nekaj, kar koli - Takoj, ko boste nekaj naredili odlično, se bo vaš svet izboljšal. Denar je samo ena od mnogih stvari, na katerih je treba delovati kot večdimenzionalna oseba.

Najvarnejši avtomobili za preživetje crash - V določenem trenutku se boste pri nakupu avtomobila bolj osredotočili na varnost kot karkoli drugega. Naučite se, kaj naredi varni avtomobil in najvarnejši avtomobili za zaščito vas in vaših najbližjih.

Kakšna je najboljša doba za otroka? Biološka in ekonomična analiza - Vsi vemo, da je mlajši boljši, vendar upoštevamo gospodarske premisleke.

Ne dovolite, da bi sramotnost povzročila deflacijo življenjskega sloga - Tukaj je pet načinov, kako ustaviti preveč varčen sam, ne da bi škodil kvaliteti svojega življenja.

Najbolj priljubljene objave v letu 2017 so pisane kadarkoli

Stiskanje s 500.000 dolarji Leto: zakaj je tako težko pobegniti Rat Race - post, ki je šel po vsem svetu, ker ljudje ne morejo ugotoviti, kako lahko življenje tako težko, da je tako veliko.

Koliko prihrankov naj bi imela starost? - Podrobna navodila za varčevanje po starosti, tako da ne končate glede na druge, ko ne želite več delati.

Koliko bi moral imeti v 401k po starosti? - Presenečeni boste nad tem, koliko bo vaša 401k rasti po 10 letih največjega prispevka. Dodajte na naložbe po obdavčitvi in socialno varnost ter ste zlati.

Povprečna neto vrednost za nadpovprečno osebo - vsi želijo biti boljši od povprečja, ne pa vsi. Tukaj je realna smernica za neto vrednost, ki bo sledila, kar bo pripeljalo do udobne upokojitve.

Koliko dohodka menite, da ste bogati? - Opredelitev bogatih se zaradi inflacije še naprej povečuje. Opredelitev za leto 2018 sem dopolnila z novimi davčnimi predpisi.

Slingshot v prihodnost

Ponosen sem na količino, kakovost in raznolikost delovnih mest, objavljenih leta 2017. Moj cilj je vedno, da stvari ostanejo sveže in zanimive. Umrl bi zaradi dolgočasja, če bi se moral osredotočiti samo na eno temo. Življenje je polno različnih izzivov in moj cilj je bil obravnavati čim več od njih.

Kdo ve, kako dolgo bo moja ustvarjalnost trajala. Zavedam se, da se bo um kot telo upočasnil. Toda v tem času bom še naprej pisal o pomembnih temah, ki vplivajo na vsa naša življenja. Bodite pozorni na posebne teme, ki bi jih želeli obravnavati v prihodnosti, in na katera koli posebna objavljena sporočila.

Hvala za branje in deljenje mojega dela. Poleg knjižne knjižice FinancialSamurai.com, se lahko obdržite v stiku tako, da se naročite na moje objave preko e-pošte, mojega zasebnega glasila in mojega iTunes kanala.

Priporočena: