Nasvet št. 3: Prodaja danes na eBayu

Nasvet št. 3: Prodaja danes na eBayu
Nasvet št. 3: Prodaja danes na eBayu

Video: Nasvet št. 3: Prodaja danes na eBayu

Video: Nasvet št. 3: Prodaja danes na eBayu
Video: AQUASCAPING MASTERCLASS BY JUAN PUCHADES - CHALLENGE YOURSELF, CREATE SOMETHING MEMORABLE! 2023, Oktober
Anonim

To je tip # 3 iz 30-dnevnega izziva, da shranite 1.000 $.

Današnja vrsta je, da nekaj prodate iz vaše hiše na eBayu. Ampak presenetljivo je, da v resnici ni pomembno, kaj prodajate.

Image
Image

Opazil sem veliko komentarjev, ki so povedali, kako so že kosili kosila, vročino itd. Torej, kaj lahko storite zraven? Če ste že skromni, je naslednji korak zaslužiti denar. Želim, da pridete tja, in današnji konec je zasnovan kot postopen korak k zaslužku več. Posebej je namenjen za dva namena: simbolizirati si, da lahko žrtvujete s prodajo nekaj in simbolizirate, da lahko zaslužite več denarja kot vaš standardni dohodek. Ko to storite, obstaja veliko drugih načinov za ustvarjanje dohodka.

Obvestilo, da nisem rekel, da gre za to, da bi denar zaslužil neposredno. To je zato, ker verjetno ne boste veliko kupovali pri prodaji določenega predmeta na eBayu in odkrito verjetno ni vreden svojega časa za prodajo, pakiranje in pošiljanje 10 $ artikla (preberite več). Ampak to ni bistvo. Bistvo je simbolika čiščenja vašega življenja in ustvarjanje še majhne količine denarja, kot ste običajno zaslužili.

Vsi lahko nekaj prodati. Nekaj, s katerim se želite znebiti, ali nekaj, kar vztrajate pri uporabi, vendar veste, da res ne boste. Ta nasvet velja za vse.

Včasih sem delal pri dražbeni družbi za potrošniške izdelke ("Zapustil si ga, prodajal ga na eBayu") in naučil nekaj stvari o prodaji. Naredite to: nastavite vaš predmet, da ga prodajate za najmanjši znesek brez rezerv. Obstajajo določene prednosti za različne prodajne dolžine, vendar ne potrebujemo delitve dlačic. Za današnji namen določite dolžino prodaje po 5 dneh, da boste lahko dobili hitro povratno informacijo. In izberite nekaj, kar bo prodalo za dostojno količino - recimo, 10 dolarjev. Ne, nihče ne želi vašega babičinega starega puloverja.

Ne pozabite, točka tega ni zaslužiti. Psihološko se boste zavezali, da boste prihranili denar. Ni važno, če narediš 10 ali 300 dolarjev, a hočem, da prodaš nekaj vsaj 10 dolarjev. Potem naredite še nekajkrat več tega meseca.

Skupni prihranki: od 40 do 100 evrov

* * *

Zadnja stvar V tem prispevku pustite komentar, ki opisuje, koliko shranjujete s tem namenom. Vsak dan vas prosim, da objavite, koliko ste kumulativno shranili. To lahko uporabite kot način sledenja lastnemu napredku (prav tako bo spodbudil druge, da se pridružijo)

Priporočena: