Čas pospešuje, ne izgubimo

Čas pospešuje, ne izgubimo
Čas pospešuje, ne izgubimo

Video: Čas pospešuje, ne izgubimo

Video: Čas pospešuje, ne izgubimo
Video: Untouched for 25 YEARS ~ Abandoned Home of the American Flower Lady! - YouTube 2023, September
Anonim

Si se kdaj enkrat prebudil in se vprašal: "Kje je ves čas hodil?" Pogledamo stare fotografije in včasih presenetimo s tem, kako mladi ali kako dobro smo gledali takrat. Ne skrbi, še vedno pravim, da danes izgledamo precej dobro.

Čas je kot naftno polje, ki se sčasoma izčrpa. In žalostno rečeno, hitrost izčrpanosti pospeši! Če bi zaradi preproste matematike živeli do 100, prvo leto našega življenja traja samo 1/100 časa. Toda 51. leto našega življenja traja 1 / 50th, naše lansko leto pa traja 1/1 ali 100%.

Današnji izziv je, da preprosto sprejmemo dejstvo, da imamo samo en posnetek v življenju, zato bi lahko tudi storili kar najbolje. Če imamo željo, da stvari odstranimo do jutri, samo končajte danes. Če se želimo naučiti novega športa in se izboljšati, pohiti in vadimo! Ne dovolite, da bi vaša kitara zbrala prah in ta vrtnica je bila neučinkovita.

Trdno verjamem, da se finančna stabilnost doseže z razmišljanjem in načinom življenja. Kot da bi poskušali izgubiti težo s samo začasno prehrano, ne bo dolgo delovala. Potrebno je veliko preprostih korakov za spremembo načina razmišljanja. Prvi preprost korak je, da bereš toliko, kot si lahko o različnih situacijah na številnih različnih blogih tukaj:.

Bralci, ste dosegli finančno stabilnost s spremembo v miselnosti? Katere so glavne razlike med novim vi in starim vi?

Keigu,

Sam @ - "Odrezavanje skozi skrivnosti denarja"

Sledite na Twitterju @FinancialSamura in se naročite na naš RSS ali e-poštni vir.

Priporočena: