3 Brezčasni slogi za vsak dom

Kazalo:

3 Brezčasni slogi za vsak dom
3 Brezčasni slogi za vsak dom

Video: 3 Brezčasni slogi za vsak dom

Video: 3 Brezčasni slogi za vsak dom
Video: КАК Я ПОЛУЧИЛА ЯПОНСКОЕ ГРАЖДАНСТВО? Отвечаю на вопросы! 2023, September
Anonim

Za pomoč pri dekoriranju vašega doma izberite svoje najljubše brezčasne klasike.

Homepolish ponuja razkošje osebnega notranjega oblikovalca za vsak proračun. Z zaračunavanjem preproste urne postavke naredimo proces ustvarjanja prostora sanj preprost, zabaven in dostopen. Obiščite Homepolish danes, da začnete!

Tako kot moda, notranjost design fads prihajajo in gredo. (Pastelne porcelanske ploščice s ploščicami, kdorkoli?) Trik, ki ga ne smete zamahniti v besu kratkotrajnih trendov, je kombinacija objektivnega razmišljanja, samozavedanja in poznavanja naslednjih klasikov, ki se nikoli ne starajo. Ugotovite, kaj je najboljše za vas z izbiro vaših najljubših brezčasnih klasikov iz naše zbirke spodaj.

1. Eklektična zbirka

Ta domači slog je v bistvu hodgepodž Mid-Century, sodobnega, industrijskega in tradicionalnega videza. Najlažji od naših treh domov predlogov za posnemanje, slog mešanice in ujemanja pomeni, da vam ni treba držati nobene ideje - uporabite jih vse! Zgradite temelj s čistimi črtami in organskimi materiali, nato dodajte prikupne podrobnosti, kot so vijolične stene ali svetlo modri stoli, da zagotovite, da se vaš prostor razlikuje od sob v svoji edinstveni slogu.

2. Sodobni / moderni minimalizem

Če ste naveličani, vendar še vedno želite čudovit prostor, bo to videti za vas. Zelo čisto, skoraj popolnoma monokromatsko belo, in strateško razporejeno, ta slog je zelo enostavno posnemati. Ne morete narobe s čistim, praznim skrilavcem, ki ostane tako za vedno (čeprav nobeno rdeče vino ni dovoljeno kjerkoli v hiši!). Prepričajte se, da se znebite vseh neredov, tako da jih organizirate v zabojnike za shranjevanje - ali še bolje, da jih udarite! Medeninasti poudarki in izjave, kot je velika talna svetilka, ohranjajo občutek sterilnega prostora.

3. Stari angleški salon

Klasična klasika, ta videz v starem Londonu, vključuje veliko tuftiranega usnja, temnih lesa in tobačnega dima (po možnosti iz lepih sveč, ne dejanskih cigar). Popolnoma se zavzemajo za videz s starinskim usnjenim pohištvom, galerijskimi zidovi, temnimi barvami in starinskimi zrcali. Ste pripravljeni na DIY vaš OEP? Poiščite nekaj zabojev, ki so kot nalašč za up-kolesarjenje v police. Ali, če greste po zlatu, poskusite izdelati ta lesten lestenec! Preverite Etsy ali lokalno trgovino vintage za star lestenec z manjkajočimi bitji in klobuki, da ga okrasite. Prepričajte se, da so klobuki sedi vsaj 3 cm stran od žarnice, da je varno.

Srečno dekoriranje!

Priporočena: