Stvari, ki so popolnoma vredne, se splavljajo na denarju

Kazalo:

Stvari, ki so popolnoma vredne, se splavljajo na denarju
Stvari, ki so popolnoma vredne, se splavljajo na denarju

Video: Stvari, ki so popolnoma vredne, se splavljajo na denarju

Video: Stvari, ki so popolnoma vredne, se splavljajo na denarju
Video: О ДУХЕ СВЯТОМ (ЕДИНЕНИЕ) 2023, September
Anonim
Dobro je, da je po naravi varčen. Verjetno ne boste nikoli dobili finančne težave. Vedno boste lahko cenili stvari, saj nikoli ne kupujete najboljših in najdražjih stvari. Včasih pa je dobro raztrgati.
Dobro je, da je po naravi varčen. Verjetno ne boste nikoli dobili finančne težave. Vedno boste lahko cenili stvari, saj nikoli ne kupujete najboljših in najdražjih stvari. Včasih pa je dobro raztrgati.

Že ste že prebrali "Brez denarja za denar, če ne porabite denarja", in prepričan sem, da se mnogi od vas strinjajo. Vsak dan delamo tako težko za svoj denar, in samo, da je vse skupaj na bančnem računu, je tak jok. Ne obstajajo pomanjkanja načinov za zaslužek, zato se dejansko veliko bolj boji, da bi zmanjkalo denarja kot realnost.

Znova in znova vidim ljudi, ki so spet našli zaposlitev in varnost. Videl sem, da ljudje vlagajo svoje življenjske prihranke v projekt, samo da bi izgubili vse. Toda še vedno so živi in iščejo načine, kako živeti spet živeti.

Imam občutek, da smo zdaj preveč previdni z našim denarjem. V zadnjih 15 letih smo večkrat izčrpali bogastvo bogastva, ki ga ne bi porabili za nekatere najpomembnejše stvari, ki nam dajejo srečo in udobje. Poglej kazalnike bogastva zdaj v primerjavi z letom 2008. Vzel je 3 leta, vendar smo v povprečju vsi kršili naše višine leta 2007 in nekatere od nas, veliko. To je pomembno, ker si ne morem predstavljati, da bomo tako tako veliko ponovno upadali, vsaj za naslednjih 10 let. V tem času se ne bojite, da boste porabili svoj denar za stvari, ki jih cenite, kot je 1000 dolgih vozičkov za vašo ljubljeno Chow Chow, imenovano "Bear"!

STVARI, KI BODO IZBOLJŠAJO ŽIVLJENJE

* Postelja / žimnico. Preživel si tretjino svojega življenja. Smiselno je, da dobite absolutno najbolj udobno, najbolj podporno žimnico, kot lahko. Pojdite na vrhu linije, tako da boste popolnoma počivali in pomladili, da boste imeli najbolj produktiven dan. Lahko dobite čudovito vzmetnico kraljice za $ 1,000- $ 3,000.

* Osebna zobozdravstvena nega. Kupite najboljšo najboljšo zvočno krtačo z vsemi zvonovi in piščalki. Ne morete zresti nazaj zobe ali vaše dlesni. Zamašite in čopič vsaj dvakrat na teden!

* Prehrambena hrana. Vaše telo je tvoj tempelj. Če jeste junk, boste začeli počutiti in izgledati kot junk. Na vašo energijo, razpoloženje in pogled na vse vpliva hrana, ki jo jedo.

* Vroč trener. Kaj je bolj pomembno od vašega zdravja? Ni veliko! Vroči trener vas dobro dela in vas uči, kako ste se odločili, da izboljšate svojo telesno pripravljenost in podaljšate življenjsko dobo. Meredith mi je bila super, v 2 mesecih sem izgubila 8 kilogramov!

* Domači kino sistem. 40 + LCD / LED televizorji in 5: 1 sistem za prostorski zvok visoke ločljivosti. Nikoli ne boste želeli porabiti 25 dolarjev za dva, ki bosta kdaj spet z denarjem za domači kino. Za svoj sistem zvoka sem porabil 2.000 $ in 1000 $ za mojo televizijo, ki se je plačala v lopah, saj sem že odšel v kinodvorano trikrat v zadnjih 5 letih in od takrat sem verjetno gledal več kot 200 filmov. 200 premika X $ 25 = 5.000!

* Masaže. Lansko leto sem porabil 700 dolarjev za enoletni prehodni paket, ki je bil sestavljen iz 14 ur. V bistvu sem dobil dve uri brezplačno, če sem kupil 12, in to je bil najboljši 700 $, ki sem jih kdaj preživel v mojem življenju. Bilo je neverjetno samo rezervirati masažo, če sem se počutil malo boleče, utrujen ali poudaril. Lahko bi tudi dal ure svojim prijateljem, strankam ali ljubljenim.

* Proga smučarske sezone. Tahoe dvigala vozovnice stane približno 80-85 USD vozovnico na dan za odrasle. Pri sezonskih prelazih v povprečju okoli 500 $, po 7 izletih ste že plačali za svojo pot. Toliko krat bom šel na Tahoe 4 dni in samo dva dni smučati, ker ne želim porabiti $ 85 dolarjev za cel dan, ko se lahko vse, kar lahko naredim, vozi nekaj ur. Z sezonsko vozovnico zdaj lahko zdaj deskam na snegu nekaj ur na dan vsak dan, ne da bi razmišljali o stroških.

* Delovna oblačila in čevlji. Namesto da kupite veliko povprečnih kakovostnih oblačil in čevljev, kupite le nekaj predmetov, kot če bi gradili butik visoko kakovostnih predmetov. Pojdite za najbolj fino tkane obleke in najlepše žitno usnje za vaše čevlje. Seveda, boste morda morali plačati 2-3X povprečno ceno, vendar bodo predmeti trajali dlje, in boste imeli manj nereda.

* Prime premoženja. Želite kupiti nepremičnine v najbolj prednostni lokaciji. Cene so boljše v upadanju in se hitreje dvigujejo, ker je le omejena ponudba. Razmislite o premoženju, ki je na vrhu trikotnika, kjer obstaja ogromno podstavek, v katerega želite vedno vstopiti. Med recesijo se je obrobje San Francisca zmanjšalo za eno odstotno točko za 30% +, medtem ko je premoženjska vrednost popravila največ za 10 % in znova nadaljujejo njihov uptrend.

* Solidna visokošolska izobrazba. Edini ljudje, ki pravijo, da je prestižna visokošolska izobrazba ni vredna, ne morejo si privoščiti ali ne morejo vstopiti. Če pridete na Harvard, storite vse, kar lahko, da se udeležite države Chico. Boste pogledali nazaj na svojo kariero in hvaležni ste, ker 43.000 $ na leto dejansko spremembo klopi v veliki shemi stvari. Poleg tega veliko študentov dobi štipendije in ne plača celotnega zneska. Ne dovolite, da bi se s čudno stvarjo, kot je vnaprejšnji strošek, odrekli najboljše možno izobraževanje. Vaše življenje, kariera in otroci se vam bodo zahvalili!

* Digitalni fotoaparat. Spomini so naša zakladnica in naš plen lahko vedno obdržimo pred nami s slikami. Lahko tudi dobite fanciest digitalni fotoaparat z najlepšimi lens (s) denar lahko kupite. Kaj pa, če ste zamudili, da je ta premikajoča se tarča čvrsto, ker je bila hitrost zaklopa prepočasna? Ali ne želite natančno zajeti tega trenutka v vsem svojem iskrenem namesto, da bi imeli beljene slike zaradi pomanjkanja funkcionalnosti?

* Počitnice. Mnogi od nas do upokojitve so na žalost omejeni na največ 6-8 tednov počitnic na leto. Potrebno mi je 10 + let, da redno dobivam 6 tednov plačanega dopusta, potem ko sem začel šele 2 tedna. Glede na čas počitnic je redek, bi morali porabiti največ na njih. Ne smemo poskrbeti, da ne bomo porabili 60 evrov za celotno pot na avtocesti, da bi videli Rim. Pri tem ne bi smeli poskušati prihraniti denarja, ker bi dobili križarjenje v zaprtih prostorih namesto enega z balkonom. Pravim, da se odpravite na tisto helikoptersko turnejo v Kauai, preživite denar, da plavate z delfini na Bahamih. Pridobite to 28-dnevno suho starano rebro oko s to vintage pinot noir za dva. 80-90% porabimo za delo. Čas, ko ga ne potrebujemo, čim bolj povečamo.

* Varnost. Recimo, da delate super pozno eno noč in soseski, ki jih je vaša pisarna v obratih skotchy po 22:00. Namesto da bi hodili po nekaj blokih, da bi čakali na avtobus, pokličite kabino, da vas pobere! Čeprav sem nedavno imel nekaj vprašanj z mojo zavarovalnico, je vredno pridobiti toliko pokritosti, kot si lahko privoščite - idealno, popolno pokritost. Priporočamo zdravstveno zavarovanje, avtomobilsko zavarovanje, premoženjsko zavarovanje, zavarovanje osebne odgovornosti in krovno politiko. Nikoli ne veste, kaj se bo zgodilo, in hočeš duševni mir, še posebej, če imate družino. Samo bodite previdni, tako da ne boste preveč napolnjeni.

Sorodni članki: Kdaj je OK, da bi izgubili bogastvo Stealth in porabili?

UGOTAVLJAJTE POMOČI, ki so pomembni za vas!

Pomembno je, da identificiramo stvari, ki so za nas najpomembnejše in ustrezno porabimo. V večini primerov vedno priporočam, da kupim manj in se osredotočim na kakovost. Vse te stvari, ki ste jih zbrali v letih, ki jih ne uporabljate, zato, ker niste kupili najlepše alternative. Kakšen je vaš seznam stvari, ki jih je treba raztrgati?

Sorodni: Vadite profit, da plačate za boljše življenje

VIRI ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE

Upravljajte svoje finance na enem mestu: Najboljši način za gradnjo bogastva je, da se prijavite z vašim financiranjem Osebni kapital. So brezplačna spletna platforma, ki združuje vse svoje finančne račune na enem mestu, tako da lahko vidite, kje lahko optimizirate. Pred osebnim kapitalom sem se moral prijaviti v osem različnih sistemov za sledenje 28 različnih računov (posredništvo, več bank, 401K itd.), Da bi spremljali moje finance. Zdaj se lahko prijavim v osebni kapital, da vidim, kako delujejo računi moje delnice, kako napreduje moja neto vrednost in kje porabim svoj denar.

Najboljša lastnost je njihov 401K Fee Analyzer, ki je prihranite me več kot 1000 $ + leto v pristojbinah za portfelj nisem vedel, da sem plačal. Prihodnost nikoli ne bo zagotova. Ampak vsaj lahko ostanejo na vrhu našega denarja, zato smo pripravljeni na vse, kar prihaja na nas. Osebni kapital traja samo minuto, da se prijavite in je brezplačno. Nobeno drugo orodje mi ni pomagalo doseči finančne neodvisnosti več kot osebni kapital

Pogajati Paket za ločitev: Nikoli ne zapustite svojega dela, namesto tega umaknite, če želite nadaljevati. Pogajanja o odpravnini so mi zagotovila življenjske stroške v višini šestih let, da bi se mi lahko osredotočili na spletno medijsko dejavnost. Oglejte si mojo knjigo, kako se inženir zavrneti: naredite majhno srečo, če se pozdravite. Knjiga ponuja trdne strategije, kako lahko tudi vi pobegnete na delo, ki ga sovražite z denarjem v žepu.

Posodobljeno za leto 2018 in pozneje. Čas je, da malo preživimo, ko smo se popolnoma opomogli zaradi finančnega zloma.

Priporočena: