Stvari, na katere sovražim porabo denarja

Stvari, na katere sovražim porabo denarja
Stvari, na katere sovražim porabo denarja

Video: Stvari, na katere sovražim porabo denarja

Video: Stvari, na katere sovražim porabo denarja
Video: В 11 лет родила от собственного отца. Вот как сложилось её судьба сейчас! 2023, Oktober
Anonim
Danes sem mislil, da bi bilo zabavno prenesti vse stvari, s katerimi sovražim porabo denarja. Sedaj sem popolnoma pripravljen porabiti veliko denarja za stvari, ki jih ljubim, ne pa teh stvari (spodaj). Preverite nekaj mojih in dodajte svoje komentarje.
Danes sem mislil, da bi bilo zabavno prenesti vse stvari, s katerimi sovražim porabo denarja. Sedaj sem popolnoma pripravljen porabiti veliko denarja za stvari, ki jih ljubim, ne pa teh stvari (spodaj). Preverite nekaj mojih in dodajte svoje komentarje.

Kemično čiščenje. Kakšna prekleta služba čisti stvari brez uporabe vode? Še vedno ne razumem, kako to deluje. Vse, kar razumem, je, da je očitno drago, da očistite stvari, in izgleda, da so uporabili lint roller in list Bounce, da bi moje puloverje izgledale gladko in vonj lepo. Tudi jaz sovražim ljudi, ki mislijo, da morajo posušiti čiste stvari, ki NE POTREBUJEMO SUdOČI ČIŠČENJE ali ves čas sušenja.

Drage restavracije, ki vas popolnoma ne bodo zadovoljile. To so žlahtni kraji, ki vam služijo 1 jajčni zrcal (razdelitev na 2) in jo imenujte predjed. To je zaskrbljenost, ne predjed, ti skrbnik. Tudi v teh vrstah restavracij je navadno veliko starejših. Mogoče je to, ker si lahko privoščijo plačilo 100% za 1/6 obroka. Daj mi Taco Bell, prosim.

Knjige, ki niso dobre.

Čevlji, ki izgledajo kot redni čevlji, vendar stanejo 200 dolarjev. Pretekli vikend sem kupil 2 prijatelja v San Franciscu (1 fant in 1 dekle), dekle pa se je odločilo, da bo škornje kupilo. Moj prijatelj in jaz sem samo sedel, obrnjen proti steni in v upanju, da umrem. Kakorkoli že, se izkaže, da smo bili pred steno Trenerjev. Torej, ko je deklica več kot 20 minut kasneje (ubil me), sem ji pokazal ta čevlji. "Poglej ta čevelj," sem rekel, "izgleda tako smrdljivo! To je samo reden par Keds, in to je 78,00 $ samo zato, ker je trener. Lahko dobim isti čevelj pri Payless za 7,99 $. Daj mi odmor! "Malo sem opazil, da je ženska sedela neposredno na levo, približno 2 metra stran, ki ji je zdaj prinesla nekaj čevljev. Kateri so bili čevlji? Seveda - tiste, ki sem jih izpostavil. Super. In seveda so moji prijatelji iz mačk natančno vedeli, kaj sem storil, in prisilili sem, da sedim tu nerodno še 10 minut. Sovražim jih. Čeprav bi jim naredil enako stvar.

Organske živil. Cela hrana. Vsa živila BS, ki so zasnovana tako, da se počutite bolje o sebi, namesto da vas dejansko hranijo. PRESTAVITE Z NIZKO SAMOSTOJNO IN PRIHRANITE NEKATERE NORMALNE KARROVE.

Vse, kar je več kot 5 $ za parkiranje. Pred nekaj leti sem imel razgovor s hedge skladom in mi rekli, naj pridem v San Francisco in park v tej seriji itd. Torej sem, in intervju je trajal ves dan. Ob koncu dneva vam bo vsako podjetje dalo kupone za pokrivanje vseh stroškov, ki ste jih imeli med razgovorom. (Ne smete izgubljati denarnega intervjuja za družbo.) Kakorkoli že, vsi so bili "Lep dan!", Zato sem vljudno vprašal o bonu za moje parkiranje, ki (zapomni) so mi povedali, da se parkiraj. gospa pogledal povsem presenečen in rekel: "Uhh, naj preverim to" in izgine v zadnji sobi. Približno 3 minute kasneje je prišla in rekla: »Oprostite, tega ne delamo.« POMEMBNO JE TUDI SKLAD VEČ MILIJONSKEGA DOLARJA, ki ni mogel potrditi mojega parkiranja. Izkazalo se je, da je 27,00 dolarjev. Na ta usodni dan sem se obljubil, da če bi sprejel ponudbo, bi se vsaj 27 dolarjev pogajal o mojih bonusih za podpis.

Cena hrane na atletskih prireditvah. Predvidevam, da je to, ker nikoli ne grem v atletske dogodke, to odločno teoretični argument.

Vzdrževanje stvari, ki ste jih že veliko porabili. Primeri: kamere, pralni stroji in mislim, da je kemično čiščenje.

Hrana, kot so banane, ki se vedno zdijo slaba, ko ste ena oseba. Zdaj, ko kupim živila, takoj začnem uživati v tekmi s časom. Kot da bom v avtu na poti domov in v ustih imam jabolko, polimkujem hruško v eni roki in odprem paket jagod v drugem.

Laundromati, ki so resno dragi.

Pristojbine za prijavo v telovadnico Če se kdor koli na tej spletni strani ne pogaja o članstvu v telovadnici (ZATO JE NEPOSREDNO), vas bom udaril.

Obstaja toliko veliko !!!!!!!!! Ampak za zdaj, dodajte svoje komentarje in pojdimo na to.

Povezano:

  • Stvari, ki jih sovražim, moj blog komedije, ki je veliko, veliko bolj ekspanziven kot ta seznam
  • Moje misli o tem, da so poceni in skromni
  • Stvari, ki so neracionalne, a vredne

Priporočena: