Svetovni borzni trgi se zrušijo in greš na nakupovanje ?!

Kazalo:

Svetovni borzni trgi se zrušijo in greš na nakupovanje ?!
Svetovni borzni trgi se zrušijo in greš na nakupovanje ?!

Video: Svetovni borzni trgi se zrušijo in greš na nakupovanje ?!

Video: Svetovni borzni trgi se zrušijo in greš na nakupovanje ?!
Video: Let's get honest about our money problems | Tammy Lally - YouTube 2023, Oktober
Anonim

Kdo bi si mislil, da bi ena od najbolj bleščečih držav na svetu imela težave pri plačevanju svojega dolga na čas? Strah pred sistemsko okužbo je resničen, saj vlagatelji najprej prodajo in pozneje postavljajo vprašanja.

Če Dubaj ne more plačati svojih dolgov, kdo drug ne more? ZDA seveda, toda vse je v redu! Vsi bomo financirali svoj dolg, ko opazujete ameriški dolar in okrepili ameriške zakladnice. Ne verjemite mi? 10-letni ameriški zakladni donos je padel spodaj 3,25% znova. Kakšna inflacija? Poceni denar za vedno!

Vlagatelji po vsem svetu nas lahko izsiljujejo in demodirajo našo šibko valuto vse, kar si želijo! Ne bi smel skrbeti, ker je vse, kar morate storiti pazi, kaj investitorji počnejo, in ne, kaj pravijo. Vlagatelji danes že jokajo v naše roke "Ljubimo te Ameriko! Daj nam zatočišče!"

Tako se mnogi niso strinjali z našim " Slab dolar ne sme ljudem!" teza. Toda toliko jih bo kupovalo, dokler ne bodo padle na koščke, ki jih ne bi smeli najprej kupiti! Črni petek je vsak dan v Rossu, TJ Maxu in Craigslistu, zato prihranite stres in se sprostite! Če nakupujete danes in preverite svoje 401k in zaloge računov, ko se vrnete, se boste morda morali vrniti v ponedeljek in vrniti vse!

* NATEČAJ * Predvidite, kje se Dow Jones danes zapre (11/27) in osvojite brezplačno pat na hrbtu! Predvidevam 10.288. Zmagovalec bom tudi poudaril v svoji tedenski katani.

Bralci, ali obstajajo tam zunaj, ki se sprostijo doma v pižami, ki jih zabavajo medijska pokritost nakupovalnega blata? Zakaj ljudje preprosto ne kupujejo on-line, če imajo podobne dogovore? Če ste z dela delali 20 evrov / uro, a ste na čakanju 5 ur, da prihranite 100 evrov na prenosnem računalniku, vas ne bo povrnil na celo?

PRIPOROČILO

Bodi vaš lasten upravitelj sklada: Za vaše naložbe po obdavčitvi, Motif Investing vam omogoča, da zgradite košarico 30 delnic za samo 9,95 $, namesto da bi porabili običajno 7,95 $ za vsako pozicijo (230 $ + provizije). Ni vam treba plačati dragih in tekočih stroškov aktivnega upravljanja vzajemnih skladov. Ko ustvarite lasten portfelj ali kupite enega od 150 profesionalno ustvarjenih motivov, lahko preprosto izračunate cene v dolarjih z enim klikom gumba vsakič, ko imate denar za naložbo. Lahko celo kupite motive za upokojevanje Horizon, ki delujejo kot ciljni datumski skladi, razen vam ni treba plačati 1% upravljavske pristojbine. Nazadnje, dobiš do $ 150 v prostem trgovanju kredit, ko začnete trgovanje z Motif Investing. Motif Vlaganje je resnično poceni, učinkovit in najbolj inovativen način vlaganja danes.

Posodobljeno dne 8.2.2015. Naj nadaljuje bull trgu!

Priporočena: