Končni vodnik za organiziranje kuhinjskih omar

Kazalo:

Končni vodnik za organiziranje kuhinjskih omar
Končni vodnik za organiziranje kuhinjskih omar

Video: Končni vodnik za organiziranje kuhinjskih omar

Video: Končni vodnik za organiziranje kuhinjskih omar
Video: Камсыздандырылган адамдын өздүк кабинети 2023, Oktober
Anonim

Poiščite svojo kuhinjo s tem priročnikom za organizacijo kabineta.

Ko gre za ljubezen, kjer živite, ima organizacija veliko vlogo. In medtem ko obstajajo strategije, gurujev in storitev, ki se osredotočajo na domače remonte, ko gre za organiziranje vaših stvari, se včasih počutijo bolje sami - in čim bolj preprosto. Samo ne začnite organizirati, dokler ne vzamete zalog in očistite predmetov, ki jih ne potrebujete več (kot je ta mini procesor, ki ste ga kupili z dobrimi nameni, vendar nikoli ne uporabljate).

Torej, preden začnete brskati po teh domovih za prodajo v Seattlu, WA ali Atenah, GA, da poiščete večje mesto za vse vaše stvari, upoštevajte te preproste kuhinjske trike, ki vam lahko pomagajo, zabavno nazaj v tisto, kar bi morala biti ena najbolj funkcionalnih sob v vašem domu.

Preberite o nasvetih, prenesite celotno listo goljufij ali jo shranite na svoje Pinterest plošče.

Image
Image

Začnite s praznim skrilavcem

Ko igrate organizacijo, je pomembno, da začnete od začetka - še posebej v kuhinji. Torej izpraznite vse te omare in predale in razvrstite svoje stvari v tri kupe: smeti, darovati ali prodajati in obdržati. Takoj vzemite smeti in postavite doniraj / prodajite kup nekje izven pogleda (kot prtljažnik vašega avtomobila), tako da ne boste v skušnjavi, da bi ga vrnil nazaj v kup.

Potem ločite svoje kupe v manjše kupe z uporabo: posoda, posoda, začimbe in skladiščenje, in jih postavite blizu omare in predalov, kjer bodo najbolj priročno.

Image
Image

Lokacija, lokacija, lokacija

Da, posoda za kuhanje zavzema veliko prostora - vendar bi morala biti še vedno lahko dostopna in blizu peči. Če izločite svoj zalogovnik za špagetsko noč, je vedno vaje v frustriranju, vaši meniji za prevzem bodo verjetno dobili večjo uporabo, kot je.

Spodnja polica - prime kabinet Nepremičnine - je za globje lonci in ponve. Shranjujte z ročajem, da jih boste hitro odstranili od uporabe in da vam jasno predstavim, kakšne dimenzije in globine imate pri roki.

Image
Image

Všeč mi je

Ko je pripravljen priprava in ste pripravljeni uživati v svoji kulinarični ustvarjalnosti (preprosto skodelico kave v celoti šteje!), Naj bo prednostno tudi območje Dish, ki omogoča preprost dostop do tistega, kar najbolj uporabljate.

Seveda mora ta prostor živeti v bližini pomivalnega stroja ali jedilne mize (ali obojega), saj so to mesta, kjer bodo preživeli čim več časa. Če delite to območje v kvadrante, boste prihranili čas pri čiščenju in pomagali pri prometu, ko spodbujate goste, naj si pomagajo.

Pomislite na zgornje dele kot idealne točke za modne izdelke: zabavne tablice, posluževalne sklede in vreče, ki jih je mogoče varno organizirati do zabavnega časa. (Prepričajte se, da ne odlagate nobenega od teh lepih očal na njihovih platiščih - visi je idealno - kot možnost, da bodo eksplodirali v pomivalnem stroju ali čipu druge jedi, je skoraj zagotovilo.)

Končno so spodnje police namenjene vsakodnevnim jedem in steklovini. Predlagamo, da na eni strani shranimo plošče in sklede, na drugi strani pa vodne kozarce in najljubše vrčke, ki omogočajo iskanje, vrtenje in sledenje podobnim skupinam enostavnejši postopek.

Image
Image

Poglejte, kako pogosto uporabljate sestavino pred shranjevanjem

Verjemite ali ne, vašega začimbnega lončka / začimbnega hodgepodge ni treba posuti z vsakodnevnim stresom - in že pozabljenim Aleppo poprom, nadarjenimi suhimi rubriki in podobnim. Organizirajte začimbe, olja in druge sestavine glede na to, kako pogosto jih uporabljate. Skrbili boste za lov na čredah, ki ga to področje pogosto povzroča.

Postavite nekaj plute na notranji strani vrat omare, in imeli boste mesto za pripenjanje receptov ali priročen priročnik za kuhinjo. Ali imate posebnost začin, ki ga ne želite pozabiti poskusiti? O tem zabeležite in shranite tukaj za nagib kuhinjskega navdiha.

Priporočena: