Enostavna resnica za rastočim bogatim

Kazalo:

Enostavna resnica za rastočim bogatim
Enostavna resnica za rastočim bogatim

Video: Enostavna resnica za rastočim bogatim

Video: Enostavna resnica za rastočim bogatim
Video: Основные ошибки при возведении перегородок из газобетона #5 2023, Oktober
Anonim

Jay Papasan je najboljši prodajni avtor s globokimi koreninami v založniškem svetu. Veliko let je preživel pri založbi HarperCollins, preden se je pridružil Keller Williams Realty International. Zdaj je podpredsednik in izvršni urednik v Keller Williams Realty International, največji svetovni nepremičninski družbi.

Knjige, ki jih je pomagal, so skupaj prodali več kot 8 milijonov izvodov. Njegova najnovejša dela z Gary Kellerjem na bestsellerju ONE stvar: presenetljivo preprosta resnica za izrednimi rezultati je prodal več kot pol milijona kopij po vsem svetu. Knjiga je naredila več kot 250 nastopov na nacionalnih listih najboljših prodajalcev, vključno z # 1 na The Wall Street JournalSeznam trdih platnic.

Večina želenih rezultatov bo prišla iz manjšine dejavnosti, ki jih delate. - Jay Papasan

Ena od mojih najljubših knjig je opremljena s pravimi svetovnimi nasveti o tem, kako določiti prednostne naloge in se jih končno držati. Sem priporočal Ena stvar na številnih Podcastih denarnih deklet in mislil, da bi bilo super, da bi intervju z Jay o tem, kako dobiti izredne rezultate v našem finančnem življenju.

V tem intervjuju pokrivamo veliko razlogov, med drugim:

  • Kako vaditi "Nastavitev cilja do zdaj"
  • Negativne učinke hiperbolične diskontiranja na vašo finančno prihodnost
  • Laže nas učijo o volji, večkratnem delu in ravnotežju med poklicnim in zasebnim življenjem
  • Morilce produktivnosti, ki jih morate odpraviti, da bi bili učinkovitejši
  • Kako prepoznati in ostati osredotočen na vašo prvo prednostno nalogo vsak dan
  • Končno vprašanje, da se vprašajte, kako narediti velike izboljšave v svojem finančnem življenju

[Poslušajte intervju z uporabo avdio predvajalnika v zgornji desni bočni vrstici te strani ali naprej iTunes, SoundCloud, Stitcher, in Spotify ]

Brezplačni vir: Laura priporočena orodja - uporabite jih, da zaslužite več, prihranite več in dosežete več s svojim denarjem!

Ne glede na to, ali iščete več finančnega uspeha ali jasnosti o življenju z več namenom, mislim, da boste dobili veliko navdiha in praktičnih nasvetov iz našega pogovora.

Get More Money Girl!

Če želite izvedeti, kako priti ven iz dolga, prihranite denar in gradite bogastvo, dobite kopijo moje nagrajene knjige Smart Girl's pameten premakne, da raste bogat. Povedal vam je, kaj morate vedeti o denarju, ne da bi vas obogatil s tem, kar vam ni. Na voljo je v vaši najljubši knjigarni kot papirna knjiga ali e-knjiga. Kliknite tukaj, da prenesete 2 brezplačna poglavja knjige zdaj!

Shutterstock Shoutterstock Več nasvetov iz denarja

Priporočena: