Teorija galeba

Teorija galeba
Teorija galeba

Video: Teorija galeba

Video: Teorija galeba
Video: Аномально вкусно‼️ ЧЕХОСЛОВАЦКИЙ СУП ИЗ ФАРША. Жена Липована в шоке. 2023, December
Anonim
Leta 1492 je Columbus vodil dnevnik njegovega potovanja. V septembru je to zapisal:
Leta 1492 je Columbus vodil dnevnik njegovega potovanja. V septembru je to zapisal:

"Tisti dan so se na njihovem zahodnem toku krmarili dnevno in nočno, 20 lig, ki so štele malo manj. Tu so tisti karaveli Niñe poročali, da so videli krmno in čolnarsko ptico, in te ptice nikoli ne gredo več kot 25 lig iz te dežele."

Z drugimi besedami, opazil je ptice … in vedel, da je blizu zemljišča.

To načelo lahko uporabite tudi v poslovnem in osebnem življenju. Pokličem to Teorija galeba.

Teorija galeba opisuje, kako lahko najtežji namigi kažejo, da ste na pravi poti. Na primer, ko nekdo nekaj pove enkrat, ga morda ne opazite. Ko ga spet slišite, je to zanimivo. Ko ga boste trikrat slišali, se nagnite in začnite pozoren.

Poslušajte galebov v poslu. Na primer, ko sem šel na knjigo in vprašal bralce: "Kaj želite, da napišem več?" Je prva oseba rekla: "Kako narediti več denarja." Vprašala sem več ljudi. Skoraj vsi so rekli: "Kako si zaslužiti več?" Sem bil skeptičen. Po 15-20 ljudeh, ki so govorili isto - ali videli 15-20 galebov - sem spoznal, da sem moral kopati, zakaj sem to vedno znova poslušal.

Sem se naslonil, poslušal in obrnil ta vpogled v tečaj, ki je zdaj pomagal tisočim učencem začeti stranske posle in ustvaril milijone dolarjev.

Poslušajte galebove v svojem življenju. Če začnete poslušati, boste opazili, da nekateri govorijo o vas:

"Vedno si tako resen" "Vedno izgledaš tako neverjetno. Ne vem, kako si skupaj sestavljate obleke " "Prepričan sem, da ne bi šel, ampak razmišljamo o tekočem padalstvu …" "Vem, da si zaposlen, ampak …" "Fantje kot ti in jaz, mi …"

Nenadoma imate skrivni mikroskop o vtisih ljudi o vas. Zakaj mislijo, da sem resen? Želim biti resen? (Kaj delam, da je to oddajanje tiste vibracije?) Vau, ljudje mislijo, da sem dobro oblečen. Čudno … to samo naravno pripada meni. '

Teorija Galeba vam lahko tudi pove, kdaj ste ne na pravi poti. Če poslušate ljudi, opisujejo to spletno mesto, bodo nekateri od njih rekli: "Oh ja, Naučil te bom bogat, to je spletna stran osebnih financ, kajne?"

Nisem pisal o osebnih financah v letih. Ta galeb kaže, kako težko je spremeniti pozicioniranje v nečem umu. To ni njihova krivda - to je moje, ker olajša opisovanje IWT. (Pišem osebni razvoj, ne osebne finance.)

Poslušaj galebove v življenju. Ko slišiš nekoga, ko enkrat rečeš, dvakrat, trikrat … se naslonite in poslušate.

Kakšen je primer galeba, ki ste ga opazili v svojem poslovnem ali osebnem življenju? Pustite komentar spodaj.

Priporočena: