Najbolj priljubljene Barve za zunanjo barvo

Kazalo:

Najbolj priljubljene Barve za zunanjo barvo
Najbolj priljubljene Barve za zunanjo barvo

Video: Najbolj priljubljene Barve za zunanjo barvo

Video: Najbolj priljubljene Barve za zunanjo barvo
Video: 2 килограмма креветок в кляре РЕЦЕПТ РЕСТОРАНА 2023, Oktober
Anonim

Tukaj je razčlenitev najbolj priljubljenih barv za tridimenzionalne in arhitekturne poudarke vaše hiše.

Spreminjanje barvne sheme zunanjosti vašega doma je eden od najhitrejših načinov, kako dati vaši hiši dvigovanje obraza, bodisi da se pripravljate na seznam ali želite le povečati privlačnost (ali oboje!). Morda ste presenečeni nad številom zunanjih elementov, ki jih morate upoštevati, preden izberete barvno shemo. Stvari, kot je odtenek vašega opečnega dimnika (je vaša opeka bolj oranžna ali rjava?), Barva, ki jo je vaš sosed izbral za svojo hišo, in vaš prostor države lahko vpliva na barvno shemo. Plus, verjetno boste morali uskladiti vsaj tri barve - za tiru, trim in poudarke. In to je velika naložba, zato ni preveč enostavno spremeniti, če ne želite končnega rezultata, zaradi česar se zdi, da je preprosta odločitev težavna, kot bi morda pričakovali.

Pogovarjali smo se s podjetji za barvo, da bi dobili informacije o svojih najboljših barvah zunanjih barv, nato pa se posvetovali s strokovnjaki za barvo o tem, kaj je treba upoštevati pri načrtovanju barvne palete svojega doma.

Image
Image

Izbira barve za tiru

Ko gre za čiste kvadratne posnetke, domača stran prevzame veliko vizualnih nepremičnin in je običajno najtežje (in najdražje) površine za barvanje. Zato se najprej odločite za barvo barve za tiru, nato pa se prilagajate oblogam in poudarkom na njej. Če želite začeti svojo barvno izbiro, dejansko uresničite svoj dom, ni prazno platno. Imate veliko fiksnih elementov, ki jih je treba upoštevati pri določanju barvne palete.

  1. Streha

  Če imate rjavo streho, se usmerite proti topli barvi ob straneh, kot je Sherwin-Williams 'Avenue Tan. Če imate sivo ali črno streho, lahko greste hladneje - olimpijska obala Maine je priljubljena izbira. Naredite korak nazaj in opazujte vse ostale fiksne, neprepustne elemente na zunanjosti vašega doma, kot so bakrene tirnice, kamniti dimniki in opečne elemente.

  2. Razmislite o svojih sosedih

  Če je ena vaša hiša s tvojo mornarsko modro barvo, druga pa bela, se ne smete prelivati na toplo obarvano ozemlje ali barvati vašo hišo mornarsko modro ali belo (nihče ne mara posnemovalcev). Namesto tega se ujemajo z intenzivnostjo barve doma. Nekaj, kot je bilo Benjamin Moore's Wedgewood Gray, bi se dobro ujemalo: ostane v hladnem spektru in ne podvaja svojih izbir. Želite imeti osebnost, a ne izstopajte na slab način.

  3. Ne prezrite lokalnih znamenj

  Poleg barv na vašem bloku, naredite nekaj raziskav (verjetno boste lahko samo vozili po vašem mestu!), Da se prepričate, da je vaša barvna shema zgodovinsko in regionalno ustrezna. "Predstavljajte si barve, ki jih vidite na domovih v Key Westu", pravi Amy Krane, arhitekturni barvni svetovalec. "Pink in turkizno občutek naravno v tropski regiji, vendar bi bilo v Midwestu popolnoma izven kraja."

  4. Pazite na obseg in globino

  Barva vašega doma lahko preplete oči. Na primer, barvanje vašega doma svetlo barvo, kot je Benjamin Moore's November Rain, se lahko zdi večji kot je in ga vizualno pripelje do robnika. Nasprotno, temne barve lahko naredijo majhen videz doma, vendar bolj obremenjujočega in nazaj - Benjamin Moore's Boston Brick ima ta učinek.

  5. Preizkusite preden začnete

  Vedno obrišite preskusni obliž in ga opazujte v različnih časih dneva, da vidite, kako sončna svetloba vpliva na to. Imejte v mislih, da bodo vse barve vedno videti lažje na zunanji strani vaše hiše, kot na barvnem čipu v trgovini. "Naravna razsvetljava naredi vse, kar se zdi lažje in svetlejše," pravi Kristie Barnett, specialist za barvno barvo. "Vedno pojdi temneje, kot si misliš, da bi si želela."

Image
Image

Najboljše barve za trim

Hišno trimsko barvo je enostavno spregledati, če se dobro poroči s preostalo hišo, vendar je nemogoče prezreti, če je barva še nekoliko izklopljena. Obrezovanje, ki se popolnoma ujema s stransko barvo, se lahko počuti ravno; temno oblogo, še posebej okrog oken, lahko postanejo majhne ali čudno oblikovane.

  1. Naj bo v družini

  Iz tega razloga je varna stava, da iz barve ob stranskem tiru izberete obarvano barvo, ki je svetlejša ali temnejša odtenka, ali pa je enostavna s svežim belim ali sivim odtenkom. Šerbin-Williams 'Panda White in ovčje meso PPG Barve so priljubljena izbira za domove s toplo tono; Benjamin Moore's Frostine je možnost za hlajene hiše.

  2. Uporabite trim za mešanje

  Upoštevajte, da bi morali biti manj privlačni elementi vašega doma, kot so žlebovi, garažna vrata ali odzračniki, obarvani enako barvo kot vaša obloga, da se lahko prilegajo. Oblikovanje barvne obrobe je lahko težko, zato je to priložnost za pogovor če želite, da podjetje za barvo, s katerim sodelujete, predhodno izbere barvne palete na podlagi arhitekturnega sloga ali barvnega območja. To je lahko neverjetno koristno, če se ujemate z oblogo na tiru.

Image
Image

Zdaj za zabaven del: poudarite barve

Potem, ko ste izbrali temelje za svojo paleto - barvne in obrobne barve - je čas, da se zabavate z akcijami, kot so vhodna vrata, polkna in druge podrobnosti o arhitekturi. Barve poudarka predstavljajo priložnost za izjavo in razlikovanje vašega doma od hiš sosedov.

  1. Naj bo klasično

  Ko gre za vhodna vrata, nekatere barve ne bodo nikoli izstopile iz sloga: npr. Behr's Black Lacquer, ali rdeča vrata, kot je Glidden's Rusty Red. Ali pa izberi barvo, ki klasi s klasiko: Nekaj, kot je Indigo Batik Sherwin-Williams, je podobno mornarsko modri barvi, a siv podton je nekoliko bolj sodoben in svež.

  2. Poglej notri

  Poleg usklajevanja vaših vhodnih vrat s tiru in oblogo, pri izbiri barve, upoštevajte notranjost vaše hiše, pravi barva svetovalka Barbara Jacobs. "Za eno od mojih strank, takoj, ko ste odprli vhodna vrata, so imeli čudovito orientalsko preprogo in umetniško delo," pravi Jacobs. "Iz teh elementov smo izvlekli barvo lila za uporabo na vhodnih vratih in ustvarili osupljiv učinek, ko ste vstopili v njihov dom." Barve, kot sta Super Nova Nova in Breath of Fresh Air Benjamin Moore, sta nepričakovani odtenki, ki lahko uničijo ta učinek.

  3. Dodaj več barve

  Ostale arhitekturne podrobnosti se lahko ujemajo s prednjimi vrati, vendar ponujajo še eno priložnost za uvedbo novega odtenka. Barnett pravi, da je pametno potegniti druge naglasne barve iz fiksnih elementov na domu. "Če imate oranžno opeko na dnu vaše hiše, lahko naredite bakreno barvno zaklopko," pravi. Ali pa bi lahko senco, kot Behr's Cinnabark, dobro delovala s temno opeko. "Če imate črno streho, lahko na vhodnih vratih naredite črne rolete in barvno barvo. Karkoli izberete, če sinhronizirate te podrobnosti, izgleda, da ste imeli načrt!"

Priporočena: