Idealni dohodek za največjo srečo

Kazalo:

Idealni dohodek za največjo srečo
Idealni dohodek za največjo srečo

Video: Idealni dohodek za največjo srečo

Video: Idealni dohodek za največjo srečo
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, September
Anonim
Zadnjič me je zadelo, da je morda vlada dobronamerna in ne kup samopostrežnih, dvostranskih, močnih lačnih prevarantov. Za najdaljši čas sem mislil, da je vlada seksistična, ker ne zagotavljajo enakega zneska odbitkov ali popustov, ko se par poroči.
Zadnjič me je zadelo, da je morda vlada dobronamerna in ne kup samopostrežnih, dvostranskih, močnih lačnih prevarantov. Za najdaljši čas sem mislil, da je vlada seksistična, ker ne zagotavljajo enakega zneska odbitkov ali popustov, ko se par poroči.

Če naredim 250.000 dolarjev in moja žena znaša 250.000 dolarjev, zakaj vlada kaznuje pare, ki ustvarijo več kot 250.000 dolarjev? 250.000 $ plus 250.000 $ je 500.000 $ v dohodkih gospodinjstva neumnih orehov! Ali pričakujete, da eden od zakoncev ne bo nič ali del dohodka drugega zakonca, ko se bodo srečali? To je nekako neumno in popolnoma napeto, da ste seksistični prašiči.

In še ena stvar. Kaj pa, če ima eden zakonec hipoteko 1 milijon dolarjev in drugi zakonec ima hipoteko v višini 1 milijon dolarjev. 1 milijon ameriških dolarjev + 1 milijon ameriških dolarjev je 2 milijona dolarjev, zakaj je torej odbitek hipotekarnih obresti na dohodek omejen na milijon dolarjev za pare? Ali ni logično sklepati, da bi dve osebi, ki živita v milijonih milijonih hipotekarnih hiš, morda želeli živeti v še dražji hiši, ko se bodo poročile? Heck, par morda celo želi otroke, ki upravičujejo večjo hišo. Najbrž ne.

NE PREBERITE POLARSKIH ENOT

Veste, da samo revni ali super bogati rečejo "denar ne more kupiti sreče."Ko napišem" revne ", ne mislim na tiste, ki so revni brez lastne krivde. Mislim, tisti, ki so poskušali narediti več denarja, vendar niso uspeli in jih uporabljajo kot izgovor, in raziskovalci, ki jih financira vlada, ki še vedno poskušajo dokazovati teorijo znova in znova. Prvič so raziskovalci prišli do študije, da je vse zgoraj $60,000 leto neha, da bi bil srečen. Nato sem pred kratkim prebral, da NO SURPRISE da ničesar zgoraj $75,000 vam ne postane srečnejši. Začel sem kričati kot šolsko dekle, ko nihče ni opazil lepe majhne 23-odstotne inflacije v kazalu dohodka od sreče!

Poslušajte raziskovalca št. Tisoč sedemintrideset osem, ki misli, da denar ne more kupiti sreče. Denar zagotovo lahko, samo na omejenem nivoju 60.000 dolarjev in zdaj 75.000 dolarjev, navedete! Tako očitno je, da ste izbrali te številke, ker ustrezajo vaši povprečni ravni dohodka. Ali res mislite, da ljudje ne vedo, koliko današnjih akademikov? Daj no, nismo neumen.

Vsak dober študent iz dobre univerze lahko diplomira na visoki šoli in naredi 65.000 - 75.000 dolarjev kot 22 let, če hočejo. Neverjetno je, zakaj vlada in akademiki želijo, da množice misle, da so dovolj dobri. Namesto, zakaj ne bi spodbujali napredka?

REALNI RAVNI DOHODKA ZA NAJBOLJŠO SREČO

Ali kdo uganiti, kakšna magična številka dohodka za srečo ali natančneje ni več sreče? Je kdo uganil 100.000 $? Kako približno milijon dolarjev? Ne? V redu, nehala sem te prestrašiti.

Magična raven dohodka, kjer se sreča ustavi, je ~ 200.000 $ - 250.000 $ za posameznika, odvisno od tega, kje živite! Razlog, zakaj vaša sreča ni precej večja, potem ko ustvarite več kot 200.000 dolarjev, je zato, ker vlada začne postopno ukinjati odbitke in zvišati davke, ko začnete veliko več.

K sreči je bil dosežen kompromis v letu 2013, ko je le dohodek nad ~ 400 000 USD za posameznike 4,6-odstotna višja stopnja zvezne dohodnine na 39,6%. To pomeni, da boste, ko dodate v državni davek, davek na zdravstveno zavarovanje in davek na socialno varnost, plačali več kot 50% skupnega mejnega davka. Če ostaneš okoli 200.000 $ na osebo ali 250.000 $ na par, boš dobil več denarja od vlade.

Ne pozabite, da vlada vlada v vaših najboljših interesih. Tu so, da vam služijo, in ne sami. Vedo, da zaradi več kot 200.000 dolarjev ne boš srečnejši, ker velika večina jih počne, z enakomernim porastom med gospodarskim Armagedonom in vladnimi zaustavitvami za zagon! Zato je logično, da črta črto v pesku in rečeš, da 200.000 dolarjev razlikuje bogate med srednjim razredom.

Vlada ne bi bila tako zla, da bi poljubno ustvarila 200.000 dolarjev črto glede na to, kako enaki so življenjski stroški okoli naroda. Koga briga, če 500.000 dolarjev kupi 4.000 kvadratnih metrov dvorca v Des Moinesu, in le 600 kvadratnih čevljev studio v Manhattnu. Vse je enako! V redu, upam, da veste, da sem tukaj všeč. Absurdno je, da v zvezi z davki ni prilagoditev življenjskih stroškov.

Vlada ve, da po zaslužku 200.000 dolarjev začnete hrepenenje po moči in željo po oblikovanju lastnih pravil. To je grožnja nacionalni varnosti in tega ne moremo imeti. Torej se spomnite bralcev, ki niso zombi, 75 000 $ je še vedno prenizko. Prebivalci možganov so povprečni. Dobro za nas, nismo nesmiselni zombiji!

Sorodni: Srednji dohodek po starosti in spolu v Ameriki

Davek na dohodek trump

Zdaj, ko bo Donald Trump predsednik Združenih držav Amerike, si oglejmo njegov predlagani načrt davka na dohodek. Kot je razvidno iz spodnje tabele, bo vsak poročeni dohodek nad 225.000 USD predmet najvišje mejne davčne stopnje v višini 33%. Vsaj znižuje najvišjo davčno stopnjo davka na dohodek iz 39,6% na 33%.

Za tiste, ki ste sami posamezniki, ki več kot 112.500 $ na leto, vendar manj kot 190.150 $, bi morali razmisliti o poroki! Več denarja za kazni za zaslužke več ne bo več.

Vir: Center za davčne politike
Vir: Center za davčne politike

Druge razloge, zakaj je 200.000 $ / 250.000 $ idealno

* Dovolj denarja, da živite srečno kjerkoli na svetu.

* Najvišji dohodek, ki prejme najvišje davčne olajšave.

* Alternativni minimalni davek se ne agresivno vrže do višjih zneskov.

* Stopnja dohodka, kjer se davčne revizije začnejo povečevati.

* Optimalen dohodek za plačilo vašega pravičnega deleža davkov, vendar ne izredno velik znesek, zaradi katerega ste bolni.

* Vlada, mediji ali IRS niso več cilj.

Priporočila

Upravljajte svoje finance na enem mestu: Pridobite ročaj za svoje finance, tako da se prijavite Osebni kapital. So brezplačna spletna platforma, ki združuje vse svoje finančne račune na enem mestu, tako da lahko vidite, kje lahko optimizirate. Pred osebnim kapitalom sem se moral prijaviti v osem različnih sistemov za sledenje 28 različnih računov (posredništvo, več bank, 401K ipd.) Za upravljanje mojih financ.

Zdaj se lahko prijavim v osebni kapital, da vidim, kako delujejo računi moje delnice, kako napreduje moja neto vrednost in ali bom porabil v proračunu. Najboljša značilnost je 401K Fee Analyzer, ki me zdaj prihranijo več kot 1000 dolarjev na leto v pristojbinah za portfelj. Nisem vedel, da sem plačal! Za upravljanje bogastva ni boljšega brezplačnega spletnega orodja. Potrebno je samo minuto, da se prijavite.

Je vaša upokojitev na teku? Preverite z načrtom za upokojitev s PC-jem, BREZPLAČNO.
Je vaša upokojitev na teku? Preverite z načrtom za upokojitev s PC-jem, BREZPLAČNO.

Začnite lastno podjetje: Če menite, da ne dobivate plačanega, kar ste vredni in želite povečati svoj dohodek, začnite svojo spletno stran na strani! Včasih je bilo bogastvo in veliko zaposlenih, da bi začeli vaše podjetje. Zdaj lahko začnete zraven nič z družbo za gostovanje, kot je Bluehost, za manj kot 3 USD / mesec in vam bodo dali brezplačno domeno za leto, ki bo škorenj. Preskočite tudi nepotrebne dodatke. Ključ je samo začeti.

Prikrcite se na spletu, se povežite z enakopravnimi ljudmi, poiščite nove svetovalne koncerte in lahko nekega dne ustvarite dober znesek dohodka s prodajo svojega izdelka ali priporočanjem drugih odličnih izdelkov. Nihče ne gredo, če ne bi bil hvaležen za začetek leta 2009. Oglejte si moj korak-po-korak, kako začeti stran tukaj.

Primer realnega poročila o prihodkih od bloggerja. Oglejte si vse možnosti dohodka. KLIKNITE na grafikon, če želite izvedeti, kako začeti svojo spletno stran v manj kot 15 minutah.
Primer realnega poročila o prihodkih od bloggerja. Oglejte si vse možnosti dohodka. KLIKNITE na grafikon, če želite izvedeti, kako začeti svojo spletno stran v manj kot 15 minutah.

Posodobljeno za leto 2018 in pozneje.

Priporočena: