Največji zahtevek za vračilo davka! Plus Davčni nasveti za lastnike malih podjetij

Kazalo:

Največji zahtevek za vračilo davka! Plus Davčni nasveti za lastnike malih podjetij
Največji zahtevek za vračilo davka! Plus Davčni nasveti za lastnike malih podjetij

Video: Največji zahtevek za vračilo davka! Plus Davčni nasveti za lastnike malih podjetij

Video: Največji zahtevek za vračilo davka! Plus Davčni nasveti za lastnike malih podjetij
Video: ЗАПРЕЩЁННЫЕ ТОВАРЫ с ALIEXPRESS 2023 ШТРАФ и ТЮРЬМА ЛЕГКО! 2023, September
Anonim
V tistem, kar bi lahko bila najbolj neverjetna davčna poteza, je ženska v Gruziji vložila vračilo v višini 94 milijonov dolarjev! V prihodku morate plačati več kot 1,6 milijarde dolarjev dolgov, da bi plačali davke v višini 94 milijonov dolarjev z 6-odstotno državno davčno stopnjo v Gruziji. Seveda je mogoče narediti 1,6 milijona dolarjev dolarjev, vendar verjetno ne ta žena.
V tistem, kar bi lahko bila najbolj neverjetna davčna poteza, je ženska v Gruziji vložila vračilo v višini 94 milijonov dolarjev! V prihodku morate plačati več kot 1,6 milijarde dolarjev dolgov, da bi plačali davke v višini 94 milijonov dolarjev z 6-odstotno državno davčno stopnjo v Gruziji. Seveda je mogoče narediti 1,6 milijona dolarjev dolarjev, vendar verjetno ne ta žena.

Torej, kako je na Zemlji ujela molitev, povej? Preiskovalci so žensko pozvali, da pridejo v supermarket, da pokupijo 94 milijonov evrov vračila denarja. Takrat je bila aretirana.

Zdi se, da je ženska v davčnem oddelku v Gruziji pozvala, naj sprašuje, kdaj bi bila vračilo davka pripravljena. Mislim, če sem res pričakoval, da bi dobili velik ček, morda ne bom mogel pomagati sebi! Ampak pametnejša oseba je morda najela impresionarja namesto za 500.000 dolarjev, da bi jo prevzela in odskakala. Mislim, kaj plača 0,5% vašega vračila davka, da bi drastično izboljšalo vaše možnosti, da se ne bi ujeli?

Stupidity ne more biti razlog, zakaj se je ta davčna goljufija zgodila. Pohlepa mora biti glavni razlog, zakaj se ne strinjate? Oglejte si video posnetek spodaj.

NASVETI ZA ZMANJŠANJE DAVKA ZA MALA PODJETJA

Nihče v svojem pravu ne želi plačevati davkov. Edini ljudje, za katere vem, da so kul z davki, so tisti, ki ne plačujejo davkov in glasujejo za dvig davkov na druge. To je precej zmešano, vendar razumem logiko.

Po branju o tej zahtevi za vračilo davka v višini 94 milijonov dolarjev sem razmišljal o nekaterih boljših načinih za legitimno zmanjšanje davčnega računa za konec leta. In prišel sem do zaključka, da če na leto ustvarite veliko več kot 100.000 dolarjev na osebo, se ne morete izogniti plačevanju davkov zaradi AMT, davka FICA, prodaje, davka, davka na premoženje in tako naprej.

Želim deliti nekaj povratnih informacij, ki sem jih prejela od revizorja in prijatelja davčnega računovodja o tem, kako v celoti razmišljati o svojih davkih, da bi bolje upravljali s svojim davčnim stroškom. Zdaj sem zaposlen, da bom svoje obdavčitve opravil s H & R Block in imam nekaj bolj vpoglede nasvetov za vse v prihodnjem delovnem mestu.

Teh pet nasvetov se bolj nanaša lastniki malih podjetij in samostojni delavci / samostojni izvajalci.

1) Vedno plačaj nekaj davkov. Ljudje ali korporacije, ki so prvič usmerjeni, so tisti, ki dosledno nikoli ne plačujejo davkov zaradi slabega prihodka ali velikih izgub. Moj računovodja mi je povedal, da je nekoč imela stranko, ki je letno ustvarila 50.000 dolarjev kot hotelski delavec, vendar je hotela prisiliti 40.000 dolarjev za stroške oblačil. Dodajte na druge stroške, cilj pa je bil, da stranka dobi povračilo. Ne bo letela! Dokler plačujete davke na dohodek, imate manj možnosti za pridobitev revizije. To je kot binarni scenarij, kjer ste kategorizirani kot visoko tveganje pri zahtevi povračila nad povprečjem in nikoli ne zahtevate povračila, tudi če plačate manj davkov, kot bi morali plačati.

2) Zmanjšajte nestanovitnost vaših davčnih napovedi. Nenadoma plačevanje manj ali več davkov lahko povzroči rdeče zastave. 2013 je bilo prvo leto, ko je moj dohodkovni in davčni obračun padel za več kot 50 odstotkov, ker je bil moj popravek odpravljen leta 2012. 2013 je bilo moje skrbno leto, ker so se Kalifornija in zvezna vlada uporabljali, leta. Doslej zvezna in državna vlada še niso trkala na moja vrata, ampak kdo ve. Če bodo to storili, jih bom opravil z davčnimi obračunami, ker menim, da sem se lahko obrnil na računovodstvo za odloženo prodajo delnic, zaradi česar sem plačal več. Cilj je izravnati svoje davčne napovedi, tako da se opozorilne luči ne ugasnejo.

3) Razumevanje industrijskih marž in kazalnikov. Če ste v zelo dobičkonosni industriji programske opreme, kjer so profitne marže redno okrog 20%, bo videti čudno, če vaše podjetje dosledno poroča o 90-odstotni stopnji dobička ali 5-odstotni stopnji dobička iz poslovanja. Poročanje o 90-odstotni stopnji poslovanja pomeni, da boste plačevali več davkov, zato je pogostejši primer premajhnega poročanja v prihodkih z morebitnimi stroški prenosa. Imate vso pravico, da upravljate slabo podjetje, vendar več časa, da vaše slabo podjetje obstaja, bolj verjetno boste revidirani. Ideja je, da IRS ne želi, da vodite nekaj poslov, za glavni namen raztovarjanja vseh vaših stroškov.

4) močno porabiti za prihodnost.Ali boš plačal vlado več v davkih ali pa boš kupil stvari na svojem poslu, ki jih lahko uživaš. Na primer, če bi hotel zaščititi približno $ 80.000 poslovnih prihodkov, bi moral kupiti nov 100.000 $ Range Rover Sport supercharger. 80-odstotno ceno (20-odstotno osebno) bi lahko zlahka odbil kot poslovni strošek in uživali v novem voznem redu (glej: Davčna pravila za odtegovanje tovornjaka ali SUV). Navsezadnje moram voziti, da bi videl moje stranke, iti skozi sneg, da bi ohranil lastnost jezera Tahoe in premestil ljudi. Namesto tega sem samo 200 centimetrov mesečno najemnin za najemnine z Rhino, moj Honda Fit leta 2015. Lansko poletje sem lahko poletel na londonski polet za 6.500 dolarjev in ostal v hotelu Berkeley za 650 dolarjev na noč za 10 noči. Namesto tega sem lebdela gospodarstvo za 1.400 $ in ostal na veliko cenejši mestu v vzhodnem Londonu. Pri stroških je veliko prožnosti glede stroškov.

5) Dajte svoj denar čim večjemu številu ljudi, ki vam je všeč. Morda boste dali denar sami, tako da boste opravljali prvovrstne lete in kupovali modne avtomobile. Prav tako lahko damo denar, tako da izberete svoj SEP IRA in solo-401k.Ampak odličen način za zmanjšanje vašega davčnega računa in obogatitev z drugimi ljudmi je, da najemate druge ljudi, ki vam bodo rad delali zase. Recimo, da je tvoja mama upokojeni računovodja, ki išče delo. Zakaj ne najamete mame za vodilno plačo v industriji, ki vam bo pomagala pri financiranju? Gotovo lahko zaupaš svoji mami! Recimo, da se vaš najboljši prijatelj trudi, da bi se konec srečal. Zakaj ga ne bi zaposlili za opravljanje svetovalnega dela za vaše podjetje? Pazite na ljudi, ki vas skrbijo, kdo se bori, da zmanjšate davčno obremenitev.

BIVANJE NA VRHU VAŠIH DAVKOV

Za tiste, ki ste lastniki malih podjetij ali so samostojni podjetniki s programom Schedule Schedule, je bolj kot kdajkoli prej pomembno, da naredite mesečni ali četrtletni pregled svojih finančnih sredstev. Prihodki in izdatki lahko hitro prenehajo. Želite imeti relativno gladek poslovni tok, ki ne krši običajnih vzorcev sezone. Amortizacija izdatkov nad 12 mesecev je veliko boljša od primerjave celotne postavke v decembru.

Za posameznike, ki ne lastijo podjetij, je pomembno tudi spremljati vaše prihodke, odhodke in odtujitve. Kolikokrat čudite, da se ljudje popolnoma obnašajo ob strani, ker imajo ob koncu leta dolg velik davčni obračun. Ne bi smelo biti veliko, če ste metodično odložili denar za odhodke za davek, vendar ljudje to redko delajo. Izkoristite račun za upokojitev pred obdavčitvijo, uporabite odbitek hipotekarnih obresti in ugotovite način za začetek zaslužka denarja, ki je obdavčen po nižji stopnji, kot so prihodki od dividend in ne večinoma plače W2.

Bralci, kakšne so ideje, ki jih imate za zakonito zaščito velikih dohodkov od davkov?

Povezani:

Kako se davčni zbiralci pametno obrekujejo vašim denarjem

Zakaj bi verjetno morali delati svoje davke

Priporočena: