Idealen hipotekarni znesek je 1 milijon dolarjev (če ga lahko privoščite)

Kazalo:

Idealen hipotekarni znesek je 1 milijon dolarjev (če ga lahko privoščite)
Idealen hipotekarni znesek je 1 milijon dolarjev (če ga lahko privoščite)

Video: Idealen hipotekarni znesek je 1 milijon dolarjev (če ga lahko privoščite)

Video: Idealen hipotekarni znesek je 1 milijon dolarjev (če ga lahko privoščite)
Video: ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 2023, September
Anonim
Idealen znesek hipoteke je 1.000.000 $, če si ga lahko privoščite. V letu 2002 je hipotekarna posojila v višini 1 milijon ameriških dolarjev stroškom obrestnih mer za hipotekarne obrestne stroške znašala od okoli 50.000 do 65.000 dolarjev, 5% -6,5% za 5/1 ARM ali 30-letno fiksno. Pomnožite letne stroške obresti za tri in dobite od 150.000 do 195.000 dolarjev, najmanjši letni dohodek, ki ga priporočite za prevzem takega posojila.
Idealen znesek hipoteke je 1.000.000 $, če si ga lahko privoščite. V letu 2002 je hipotekarna posojila v višini 1 milijon ameriških dolarjev stroškom obrestnih mer za hipotekarne obrestne stroške znašala od okoli 50.000 do 65.000 dolarjev, 5% -6,5% za 5/1 ARM ali 30-letno fiksno. Pomnožite letne stroške obresti za tri in dobite od 150.000 do 195.000 dolarjev, najmanjši letni dohodek, ki ga priporočite za prevzem takega posojila.

Leta 2018 je hipotekarna posojila v višini 1 milijon ameriških dolarjev stroškom obrestnih mer za hipotekarne stroške v višini od 30.000 do 40.000 ameriških dolarjev sedaj znašala 3% za 5/1 ARM ali ~ 4% za določen 30-letni rok. Povečajte letne obrestne odhodke za trikrat in dobite 90.000 do 120.000 dolarjev, kar je bilo daleč od 150.000 do 195.000 dolarjev, ki ste jih prvotno potrebovali! Samo 20% plačila morate plačati, kar je danes ena od glavnih težav za kupce doma. Opomba: banke kljub padcu cen še vedno posojajo le 3-4 dohodke.

Agresivno je razmišljati, da lahko nekdo, ki znaša samo 90.000 dolarjev - 120.000 dolarjev na leto v bruto plači, lahko privošči hipoteko v višini 1 milijon dolarjev, vendar pa je tudi absurdno, da si danes lahko izposodite 1 milijon dolarjev za le 3%. Ne priporočam vsakomur brezhibnih bonitetnih ocen, velikih finančnih navad in stabilnih stopenj varčevanja, vsi dobijo hipoteke v višini 1 milijon. Pravim, da je zdaj mogoče za nekoga, ki znaša 90.000 dolarjev - 120.000 dolarjev na leto, da bi služil za 1 milijon dolarjev dolga po današnji obrestni meri, če bo banka odobrila.

Image
Image

Razlogi, zakaj idealna hipoteka približno 1 milijon dolarjev

1) Zakon tako pravi. Najvišja zadolženost hipotekarnih obresti je 1 milijon dolarjev po IRS. Z drugimi besedami, če imate hipoteko v višini 2 milijona dolarjev, ki stane 70.000 dolarjev na leto za hipotekarne obresti, se lahko od vašega dohodka odštejejo samo 35.000 dolarjev hipotekarnih obresti. Vaš davčni prihranek je preprosto 35.000 X davčna stopnja. IRS tudi določa, da lahko odbijete obresti na $ 100,000 Home Equity Line of Credit, če se denar uporablja, razen za gradnjo, izboljšanje ali nakup vašega doma. Noro, vendar res.

2) Najvišja državna subvencija. Znižanje obresti na domačih hipotekah je ena največjih državnih subvencij, ki so na voljo vsem državljanom. V okolju, ko se zdi, da vlada vlada, vzame, vzame, vzame, državljani dobijo nekaj oprijemljivega in nemudoma nazaj od vlade. Vlada pomaga subvencionirati svoj življenjski slog in znižati davke. Če ne boste v celoti izkoristili takšne subvencije, je sramota, razen če imate radi plačevanje davkov!

3) ohranja discipliniranost. Za tiste, ki živijo v dragih mestih, kot sta San Francisco in NYC, obdržite hipotekarno mejo v višini 1 milijon dolarjev, kar vam pomaga preprečiti, da bi odšli čez krov in kupili preveč hiše. Veliko lepih hiš zdaj stane več kot 2 milijona ameriških dolarjev. Z ohranjanjem vašega zadolževanja do 1 milijon dolarjev, ste prisiljeni priti do 1 milijonov dolarjev, preden lahko kupite takšno hišo. Morda mislite, da bo standardni 20-odstotni padec ($ 400,000) in zadolževanje 1,6 milijona dolarjev v redu, vendar to ni idealno. Začnete upravičevati, kaj je dodatnih 600.000 dolarjev dolgov po tej ceni, pri čemer izgubite finančno disciplino. Zagotavljam vam, da vse, ker je bolj boleče, bolj sposodite: manj odbitkov, višja hipotekarna plačila in več stresa. Zato so v zadnjem času pridobili tako veliko popularnost naložb v popolnoma pasivne nepremičninske naložbe v množičnem obsegu. Zdaj lahko investitorji veliko bolj učinkovito dostopajo do premoženja po vsej državi.

4) asimetrično tveganje in nagrada. V Ameriki, ko izposodite tono denarja iz banke in ga ne morete vrniti en dan, vas ne strežejo do smrti, kastriranih ali v srcu s kopljem. Namesto tega vrnete ključe banki, ki so se strinjali, da boste v primeru neplačila prevzeli svoj dom kot zavarovanje. Če imate srečo, da živite v stanju brez regresa, banka ne more iti po vaših drugih sredstvih! Če živite v regresni dobi, bo kratkoročna prodaja ali zaprtje začasno zaklali vašo kreditno oceno za 3-7 let. Boljše vaše kreditne točke potem vaši zasebni deli prav? Medtem, če se zgodi, da vlagate v pravi cikel, lahko naredite ogromno denarja, ko končno prodate ali izposodite nepremičnino, ne da bi morali banki dati nobenega od navzdol! Ali ni Amerika odlična?

5) približate se idealnemu dohodku. Koliko hipotekarnih obresti lahko v celoti odbite, temelji na tem, koliko denarja naredite. Preveč, in ukinitve hipotekarnih obresti se postopoma odpravijo. Naredite premalo, kar je pod 79.500 $, ki temelji na obstoječih stopnjah, in občutili boste napetost hipotekarnih plačil. Če vi ali vaše gospodinjstvo ustvarite med 200.000 in 300.000 ameriških dolarjev, ste v sladkem kraju, da vzamete hipoteko v višini 1 milijon dolarjev. Zavedajte se, če imate prilagojeni bruto dohodek v višini več kot 166.800 ameriških dolarjev, vaša hipotekarna obrestna mera začne postopoma odpraviti. Za vsakih 100 dolarjev dohodka nad 166.800 ameriških dolarjev izgubite 3 $ razčlenjenega odbitka X 33.3% do maksimalne izgube 80 odstotkov vaših razčlenjenih odbitkov. Nižje stopnje so vse približale idealnemu dohodku!

Zneski hipoteke se razlikujejo za vsakogar

Če živite v delu države, ki ima čudovite domove v višini 500.000, potem je super! Nikoli ni treba sposoditi 1 milijon dolarjev dolarjev. Standardni odbitek v višini 6.350 dolarjev za samske in 12.700 dolarjev za poročene pare za leto 2017 je verjetno dovolj dober za večino.

Za tiste, ki živite v dragih obalnih mestih, potem upoštevajte 1 milijon ameriških dolarjev kot zgornjo mejo, koliko bi si morali sposoditi, da bi kupili primarno prebivališče. Ko končate, razmislite o tem, kako izkoristiti naložbe v nižja stroškovna območja v državi s pomočjo prenosa nepremičnin, da bi diverzificirali vaše naložbe. Kot lastnik nepremičnin v San Franciscu aktivno poskušam kupiti nepremičnine v središču države.

Nekateri od vas berejo to so likvidna sredstva severno od 1 milijon dolarjev dolarjev. Hipotekarna posojila v višini 1 milijon dolarjev se torej ne bojijo, ker je vse samo računovodstvo. Vaš cilj v tem okolju z nizko obrestno mero je, da z vašim hipoteko refinancirate hipoteko in povečate svoje državne subvencije. Predstavljajte si, kako refinancirati svojo hipoteko na 3%, medtem ko ustvarite 3-odstotno ali večjo donosnost naložb? V bistvu sposodiš denar brezplačno in potem nekaj!

Ne bojte se hipotekarnega dolga. Namesto tega cenite, kaj nam je dala vlada in živeti čudovito življenje, saj veste, da optimizirate svoje finance.

Za leto 2018 in poznejenovi davčni načrt znižuje obresti, ki jih lahko odštejete od novih hipotek, do 750.000 dolarjev od 1.000.000 USD. Obstoječe so dedne, kar pomeni, da lahko še vedno odbijete obresti od hipoteke do 1.000.000 $.

Priporočila za gradnjo stavbe

Nakup na hipoteko: Preverite najnovejše hipotekarne stopnje na spletu prek storitve LendingTree. Imajo eno največjih mrež posojilodajalcev, ki tekmujejo za vaše podjetje. Vaš cilj je, da dobite čim več pisnih ponudb in nato ponudite kot vzvod za pridobitev najnižje obrestne mere od njih ali vaše obstoječe banke. Ko se banke konkurirajo, zmagate.

Investirajte v nepremičnine bolj kirurško: Če ne želite nenehno plačevati velikih davkov na premoženje, nimate plačila za nakup nepremičnine ali ne želite povezati svoje likvidnosti v fizičnih nepremičninah, si oglejte RealtyShares, eno največjih nepremičnin množična podjetja danes. Lahko vlagate v višje donosne posle po vsej državi za samo 5.000 dolarjev. Zgodovinski donosi so se gibali med 9% in 15%, veliko višji od povprečnega donosa borznega trga. Je prost za raziskovanje in imajo najboljšo platformo okoli.

Strogo presejanje zagotavlja, da so le najboljši operaterji na platformi RealtyShares.
Strogo presejanje zagotavlja, da so le najboljši operaterji na platformi RealtyShares.

Posodobljeno za leto 2018 in pozneje.

Priporočena: