Gay zakonske pravice, finančne ugodnosti in davčne sankcije

Kazalo:

Gay zakonske pravice, finančne ugodnosti in davčne sankcije
Gay zakonske pravice, finančne ugodnosti in davčne sankcije

Video: Gay zakonske pravice, finančne ugodnosti in davčne sankcije

Video: Gay zakonske pravice, finančne ugodnosti in davčne sankcije
Video: Нэйт Силвер: Влияет ли раса на количество избирательных голосов? 2023, September
Anonim
Tu so besede pravičnosti Anthonyja Kennedyja, potem ko je Vrhovno sodišče 26. junija 2015 glasovalo, da imajo istospolni pari ustavno pravico do poroke. Pravica Kennedy je bila glasovna volitev.
Tu so besede pravičnosti Anthonyja Kennedyja, potem ko je Vrhovno sodišče 26. junija 2015 glasovalo, da imajo istospolni pari ustavno pravico do poroke. Pravica Kennedy je bila glasovna volitev.

Ni sindikata globlje od zakonske zveze, saj ustvarja najvišje ideale ljubezni, zvestobe, predanosti, žrtve in družine. Pri oblikovanju zakonske zveze sta dve osebi postali nekaj večjega kot enkrat. Kot kažejo nekateri predlagatelji peticije v teh primerih, poroka ustvarja ljubezen, ki lahko trpi celo mimo smrti. Te moške in ženske bi napačno razumele, da ne bodo upoštevale ideje o poroki. Njihov odgovor je, da ga spoštujejo, tako globoko spoštujejo, da si prizadevajo najti svojo izpolnitev zase. Njihovo upanje se ne sme obsojati, da bi živeli v osamljenosti, izključeni iz najstarejših institucij civilizacije. Zahtevajo enako dostojanstvo v očeh zakona. Ustava jim daje to pravico.

Dvajset let po tem, bomo 26. junija 2015 v osupljivem pogledu. Spraševali se bomo, kako se je obsodba, ki bi omogočila enake pravice istospolnih parov, da se poročijo, spustila na tako sporno 5 do 4 glasove. Ne gre za to, da bi geji pravico, da se poročijo, boli svobode drugih. Prebral sem argumente za obe strani in nepremostljiva resnica je, da je diskriminacija napačna. Odločitve, ki veljajo za enakost, so neizogibna.

Ne odločamo se, da bi se rodili homoseksualni, ravne, azijske, črne, bele, Hispanic, Transgender, bogate ali revne. Izberemo samo dejanja, ki jih sprejemamo v življenju. Zdaj, ko se približno 2% - 10% prebivalstva ZDA lahko zakonito poroči, govori o tem, kaj pomeni poroka s finančne perspektive za vse vsakogar!

FINANČNE KORISTI BREZŽICE

Potencialno nižji davki na dohodek. Poročeni istospolni pari lahko zdaj vložijo skupne državne dohodninske napovedi, kar običajno vodi do nižje davčne obveznosti kot vložitev dveh posameznih poročil. Vendar, kot sem jasno pokazal v 10 različnih primerov variacije dohodka na tem delovnem mestu, obstajajo tudi sankcije za plačilo poroke, zlasti za tiste pare, ki opravljajo višje plače, ali če eden od zakoncev naredi veliko višjo plačo kot druga.

Davek na darilo: Sedanji znesek izključitve daril je $ 14.000 v letu 2015. Daj več kot to dekle ali fantu in moraš plačati davke! Kot zakonski par vam lahko daste karkoli hočeš, koliko pa želite svojemu zakoncu, ne da bi plačali kazen za darilo.

Davek na nepremičnine: Če umreš, se zvezna oprostitev davka na nepremičnine dvigne na 5,43 milijona dolarjev na osebo in 10,86 milijona dolarjev na poročenega para. Če ima par tako, da ima premoženje v višini 8,43 milijona dolarjev, ko bodo oba umrla, se bo na žalost 3 milijona dolarjev obdavčila obdavčila na približno 50 odstotkov, če par ni poročen.

Zdravstvene prednosti:V državah, ki so zanikale istospolne poroke, bi lahko polno zavarovani zdravstveni načrti zanikali pokojnine istospolnim zakoncem. Ne več! Plačam 1500 dolarjev mesečno za zdravstvene koristi za dva zdrava ljudstva. To je tona denarja, ki bi ga moral plačati brezposelni ali podzaposlen partner, če jim ne bi bilo dovoljeno, da se pridružijo zdravstvenemu načrtu svojega partnerja.

Finančna varnost: Eden najpomembnejših finančnih razlogov za poročanje je socialna varnost. Denimo, da plačate 30 let davka FICA in potem umrete v starosti 62 let ali prej. Če nimate zakonske zveze, vlada dobi vse, kar bi morali plačati! Kakšno sranje je to? Vlada ne olajša imenovanja upravičenca, ki ni zakonec. Trdil sem, da lahko socialno varnost teoretično postanejo vsi milijonarji v upokojitvi.

Poleg socialne varnosti bodo podobne pravice podedovale IRAs rollover, 401ks in drugi upokojitveni načrti. Nazadnje, v primeru razveze zakonske zveze se sredstva in zaslužek, zbrani med sklenitvijo zakonske zveze, razdelijo enako.

BOLJŠI DENARNI PRIMERI KAZNI

Tukaj so različni fiktivni pari z različnimi stopnjami dohodka in odbitki, ki vam dajejo idejo o tem, koliko še morate plačati vladi, da bi se poročili. Nekateri argumenti proti gejevskim zakonskim zvezam so posledica dejstva, da bo vlada lahko zbrala več davkov.

Vsi podatki iz tega davčnega računskega davčnega računa izračunajo Center za davčno politiko. Prav tako vas pozivam, da vnesete svoje številke in vidite, kaj se zgodi tudi po tej objavi.

Primer plačila davka na zakonsko zvezo # 1A

Vsaka oseba ima 50.000 dolarjev, brez otrok, brez hipoteke, brez kazni. Ura!

Image
Image

Primer davka na bančni kazni # 1B

Enak primer 50.000 dolarjev dohodka, hipoteka, toda z dvema otrokoma. Prikazuje zakonsko kazen, vendar je skupni znesek davka nižji zaradi davčnih olajšav za otroke. Od 11.638 do 7.863 dolarjev. Doslej tako dobro. Upanje za človeštvo, vendar vlada pravi, da bi morali imeti otroke kot singla namesto tega.

Image
Image

Primer davka na bančne kazni # 2

Ena oseba ima 100.000 dolarjev in ima hipoteko, druga oseba zasluži 50.000 dolarjev. Nimajo otrok, vendar ni pomembno, tudi če bi to storili, ker presegajo prag skupnega dohodka v višini 110.000 USD za prejemanje celotnih davčnih olajšav za otroke. Vzajemno sankcijo ustvarijo 1050 dolarjev. Ni zanosen, vendar ni idealen.

Image
Image

Primer plačila davka na zakonsko kazen # 3

Vsak zakonec znaša 200.000 dolarjev. Ne posedujejo doma in imajo dva otroka.Rezultati so enaki, če nimajo otrok. Za ta dva zaposlena z visokim dohodkom je ustvarjen 15.162 dolarjev za obdavčitev porok.

Image
Image

Primer davka na bančni kazni # 4

Vsaka oseba ima 200.000 dolarjev, vendar tokrat ima 45.000 dolarjev v odbitku od hipoteke in davkov na nepremičnine. Imata dva otroka, mlajšega od 17 let. Odbitki zmanjšajo svoj skupni davčni obračun na 92.089 $ od 104.987 $ v prejšnjem primeru, vendar če niso bili poročeni, bi bili njihovi skupni davki samo 76.825 $ (17% nižji).

Image
Image

Primer plačila davka na zakonsko kazen # 5

Ena oseba naredi 500.000 dolarjev, druga oseba pa 80.000 dolarjev. Imajo hišo s hipoteko in imajo enega otroka. Lucky za osebo, ki si želi 80.000 dolarjev, da se poroči z osebo, ki bo ustvarila 500.000 dolarjev. Ni tako srečen finančno za zaslužek v višini 500.000 dolarjev. Po 20 letih bo ta oseba plačala 270.000 dolarjev več davkov, kot če bi ostala samska ali ne bi bila poročena z dodatkom 13.434 dolarjev na davke na leto.

Image
Image

Primer plačila davka na zakonsko kazen # 6

Dva človeka zaslužita 85.000 dolarjev in nimata otroka in nimata hipoteke. Zdi se, da je v skupnem prihodku 170.000 dolarjev, kjer se začne zakoniti davek na dohodek.

Image
Image

Primer plačila davčne olajšave za brata

Ena oseba ima 60.000 dolarjev, druga oseba pa 40.000 dolarjev. Ni hipotekarnih in nič otrok. Imamo zmagovalca! Ker je skupni dohodek nižji od 110.000 dolarjev, se lahko par odloči, da bo imel otroka in zahteval 1000 dolarjev na otroka, da bi še dodatno znižal svoje davke na 10.638 dolarjev z 11.638 dolarjev.

Image
Image

Primer plačila davčne olajšave za brak

Ena oseba ima 50.000 dolarjev in se poroči z nekom, ki nič ne dela. Nimajo hipoteke ali otroci. Če bi imeli otroke, bi se njihova davčna obveznost v višini 3.548 USD zmanjšala za 1.000 USD na otroka. Če se odločijo, da bodo imeli tri otroke, ne bodo le plačali nobenih davkov, temveč bodo vsako leto "zaslužili" približno 700 dolarjev dolarjev od vlade. To je fantastična kombinacija dohodka.

Image
Image

Primer plačila davčne olajšave za brate

Tukaj je čudovit scenarij, kjer ena oseba naredi 200.000 $ in ena oseba znaša 0 $. Imajo par otrok (ni važno), hipotekarni delež v višini 18.000 dolarjev, plačilo davkov v višini 12.000 dolarjev in dobrodelne prispevke v višini 1.000 dolarjev. Zakaj HELLO $ 7,330 davčni dobropis!

Image
Image

Primer plačila davčne olajšave za poroko 10

Tu je prava domovina. Ena oseba ima 300.000 dolarjev in se poroči z drugim, ki znaša 0 evra. Plačajo 35.000 dolarjev v državnih davkih, 25.000 dolarjev za hipotekarne obresti, 2.000 dolarjev v dobrodelne namene in imajo otroka. 300.000 $ na leto varčevalcev prihrani $ 11.162 na leto davkov. Poskušal sem več kot 300.000 dolarjev na leto in začel upadati zakonski davek.

Image
Image

IDEJALNI DOHODEK IZBOLJŠAVA, DA SE IZBIRA DAVEK DAVKA PRENEHANJA BREZŽNJE

Na podlagi moje analize so idealne spremembe v dohodkih, da bi se izognili plačilu davka na dediščino za zaslužke:

1) Skupni prilagojeni bruto dohodek, nižji od 110.000 dolarjev, mora biti sposoben zahtevati 1.000 dolarjev na dobropis za otroke. Še vedno dobite otroški kredit po 110.000 $, vendar je drastično umirjanje. Odvisno od stopnje odbitka bo lastnik hipotekarnega hiše še bolj zmanjšal vašo davčno stopnjo. Zdi se, da skupna raven dohodka, ki giblje okoli 100.000 dolarjev, omogoča, da pari ne plačajo zakonskega davek na kazen in morda celo dobijo zasluženi zaslužek po zakonu.

2) Ena oseba s MAGI $ 300,000 ali manj poroči z nekom, ki ima $ 0 dohodka. Primer # 8 ($ 50,000 + $ 0) je skupen primer, ki pomaga mnogim Američanom srednjega razreda. Primer # 8 prikazuje, kako ne morete plačati davkov in dejansko zaslužite z otroki. Primer # 9 ($ 200,000 + $ 0) in # 10 ($ 300,000 + $ 0) sta tudi fantastičen scenarij, ki lahko pomaga tistim, ki živijo na visokih stroškovnih območjih. Po 300.000 $ se začne zakonski davek odbiti.

3) Skupni dohodek od okoli 150.000 do 170.000 dolarjev ne ustvari več kot 1050 dolarjev kazni (primer št. 2). Morate se odločiti, kolikšen delež zakonske kazni je pripravljen plačati za koristi, ki ste jih poročili. V primerih št. 3 in št. 4 se za letno plačilo dodatnih 15.000 dolarjev davkov zdi nezaslišano.

Image
Image

NAJVIŠJI DOHODEK ZA BORBE DAVKOV

1) Če imate enega zelo visokega dohodka, ki se poroči z nižjim dohodkom. Recimo, da ste na primer 30.000 dolarjev in se poročite z nekom, ki bo ustvaril 600.000 dolarjev. Vaših 30.000 $ ni več obdavčenih z 15-odstotno stopnjo, ker je dodano na dohodek vašega partnerja 600.000 $, ki bo obdavčen po stopnji 39.6%. To je dejal, prepričan sem, da bo tisti, ki bo ustvaril samo 30.000 dolarjev, precej zadovoljna!

2) Dva z visokim dohodkom se poročita. Razlog je, ker 1 + 1 = 1,25 ali manj, npr. 406.750 $ + 406.750 $ = 457.600 $ za 39,6% mejnega davčnega razreda, na primer. Vlada predvideva, da bo ena oseba v zakonski zvezi zmanjšala ali prenehala delovati. To je res najhujše najhujše kombinacije. Z finančnega vidika je veliko bolje, da ne bi zakonsko poročen, dokler eden izmed vas ne bo blizu smrti. Ne pozabite, da se želite poročiti za ugodnosti socialnega zavarovanja in načrtovanja nepremičnin.

Opomba: če nameravajo istospolni pari sprejeti, trenutno znaša do 13.190 ameriških dolarjev na otroka dohodek za posvojitev. Kredit za obračun davka na donacijo ni vračljiv kredit, kar pomeni, da morate imeti vsaj 13.190 ameriških dolarjev v obveznostih za davek na dohodek pravnih oseb, da bi lahko v celoti izkoristili kredit. Kredit naj bi se sčasoma povečal. Zdaj bi lahko le vlade po vsem svetu olajšale sprejetje enega od 100 milijonov sirot.

BREZPLAČA JE NJEGOVI PLUSI IN MINUSI

Zdaj, ko poznate nekatere finančne pozitivne in negativne učinke zakonske zveze, je čas, da se pred svojim vezanjem ukvarjate s srcem do srca! Biti na isti strani finančno, medtem ko aktivno komuniciranje tisti čustev ne more biti preveč poudarjena za zdravo poroko, ne glede na to, koga imate radi!

Priporočilo za gradnjo bogastva

Sledite bogastvu brezplačno: če želite optimizirati svoje finance, morate najprej slediti svojim financam. Priporočam, da se prijavite za brezplačna finančna orodja osebnega kapitala, tako da lahko spremljate svojo neto vrednost, analizirate svoje naložbene portfelje zaradi previsokih provizij in vodite svoje finančne podatke prek fantastičnega kalkulatorja za načrtovanje upokojitve. Tisti, ki so na vrhu svojih financ, gradijo veliko večje bogastvo na daljši rok kot tisti, ki jih ne. Uporabil sem osebni kapital od leta 2012. To je najboljša brezplačna finančna aplikacija za upravljanje vašega denarja.

Je vaša upokojitev na teku? Po povezovanju vaših računov preverite brezplačno
Je vaša upokojitev na teku? Po povezovanju vaših računov preverite brezplačno

Posodobljeno za leto 2017 in pozneje. Upajmo, da Trump ne razveljavi napredka, ki ga je Amerika dosegla za enake pravice!

Priporočena: