Način najema DVD-ja za naložbe v CD: edini način za doseganje maksimalnega donosa

Način najema DVD-ja za naložbe v CD: edini način za doseganje maksimalnega donosa
Način najema DVD-ja za naložbe v CD: edini način za doseganje maksimalnega donosa

Video: Način najema DVD-ja za naložbe v CD: edini način za doseganje maksimalnega donosa

Video: Način najema DVD-ja za naložbe v CD: edini način za doseganje maksimalnega donosa
Video: Бог говорит: I Will Shake The Nations | Дерек Принс с субтитрами 2023, Oktober
Anonim

Ko smo pred šestimi leti kupili HDTV-jev v višini 1.200 ameriških dolarjev, smo sami rekli, da nikoli več ne gremo v kino, dokler ne gledamo dovolj DVD-jev za plačilo za nakup. Vsakič, ko smo šli v kino, bi morali plačati povprečno 20 dolarjev za vstopnice. Obljubili smo, da bomo šele potem, ko bomo gledali 75 DVD rentals (1.500 dolarjev v filmih shranjenih filmov - 300 $ za Netflix pristojbino), bi se bomo zdravili v gledališču. Dosegli smo naš cilj v dveh letih, v štirih letih pa smo šli samo v tri filme!

Zavedali smo se, da ko smo šli skozi začetno 6-mesečno čakalno dobo za najnovejše filme, ki se pojavijo na DVD-ju, je bilo vse ponovno sveže. Zdaj smo programirani, da gledamo filme s šestmesečnim zaostankom, kar nam prinaša isto vznemirjenje navzdol. Odsotnost nekoga, ki sedi tik pred teboj v praznem gledališču in jemlje stran, ni več! Poleg tega sistem s 52-palčnim zaslonom in šest-točkovnim sistemom prostorskega zvoka zagotovo posnema doživetje velikega zaslona!

DVD RENTALNA METODA CD INVESTIRANJA

Naš programirani način gledanja filma neposredno prevede v uporabo naše strategije naložb CD. Z denarjem, ki ga izločimo za pokojnino (ne nujni sklad), mi poiskati najvišji produktivni CD ne glede na trajanje. Trenutni 5-letni CD-ji so na 3,5-3,75%, na primer v primerjavi s 1,2% za kratkoročne prihranke in 1 leto CD-je. Vsako leto ne vračamo denarja v 5-letni CD-jev 2,3% -2,55% v izgubljenem deležu.

Nekateri lahko trdijo, da je tveganje inflacije. Odlično rečemo, ker stopnja gotovo ne bo stopala na rampe takoj, ampak če jih bomo storili, bomo samo vračali denar za naslednje leto v drug 5-letni CD z višjo stopnjo. Recimo, da za eno leto zaslužimo 4% v 5-letnem CD-ju v primerjavi z 1% na kratkoročnem varčevalnem računu. S pozitivnim 3-odstotnim širjenjem bi se moral primanjkljaj kratkoročnega varčevalnega računa drugega leta povečati za 7%, preden se koristi prvega leta zanemarijo. Pri 7%, bi morali srečno vrgli v drugi del sprememb. To je problem pozitivnih, ne negativnih.

Obstaja možnost, da boste morali porabiti sredstva pred začetkom prvega petletnega obdobja. Najslabša "kazen", ki se lahko zgodi za petletni CD, je kršitev šestmesečnega interesa. Velika stvar! Možnosti so nizke, boste potrebovali denar, potem ko ste zgradili nujni sklad. Z zaklepanjem svojega denarja se rešujete od sebe.

SKLEP - LADDER UP IN BITI BOLNIK

Nihče ne ve, kako visoka inflacija, in zato stopnja bo šel. Toda, kar vemo, je to dolgoročni donosi so na splošno vedno višji od kratkoročnih donosov. Pridelek pri vsakem trajanju odraža inflacijska pričakovanja. Potem ko ste potrpežljivo čakali 5 let, vam bo celoten portfelj denarnih sredstev vrnil največji donos. Medtem, vsako leto dobi dober del denarja, tako da boste vedno tekoči.

Imam šest, petletnih CD-jev, ki prinašajo 6,5%, 6%, 5%, 4,5%, 4,2%, in nazadnje 3,75%. Povprečni donos torej znaša približno 5% , z lahkoto presegajo trenutno stopnjo varčevanja in sedanje 5-letne stopnje CD-ja 3,5-3,75%. Dovoljeno vam je tudi, da umaknete obresti na vašem CD-ju, s čimer zmanjšate potrebo po umiku celotnega obroka in povzročite kazen. Z uporabo metode DVD vlaganja CD-jev je vaš denarni donos optimiziran in na tej poti delate dobre dolgoročne varčevalne navade.

BONUS: Nasveti za boj proti inflaciji in kako razmišljati o inflaciji

1) Bodite dolžni. Če inflacija v resnici prihaja, je rešitev, da prevzame toliko fiksnega dolga, kolikor bi lahko bilanca stanja vnaprej ravnala. Inflacija dobesedno napihne vaš dolg, glede na to, da boste vračali svoj dolgovani dolg z napihnjenimi prihodnjimi dolarji. V bistvu skrivate zakladnice, ki se bodo znižale, če se bo inflacija povečala, s čimer boste dobili denar.

2) Nakup trdnih sredstev. Prav tako lahko razmišljate o nakupu toliko trdega premoženja, kot si lahko privoščite (premoženje in blago so dobri primeri, ne pa avtomobili), kajti po definiciji se bodo vaša sredstva nad inflacijo zviševala višja. Vaša denarna sredstva, na drugi strani, bodo poslabšana z inflacijo, zato morate vsaj vedno iskati največji donos.

Sorodni: Ranking Najboljši pasivni dohodki

Priporočeni izdelki za gradnjo bogastva:

* Upravljajte svoj denarNajboljši način za povečanje bogastva je, da se prijavite s svojim denarjem Osebni kapital. So brezplačna spletna platforma, ki združuje vse svoje finančne račune na enem mestu, tako da lahko vidite, kje lahko optimizirate. Pred osebnim kapitalom sem se moral prijaviti v osem različnih sistemov za sledenje 28 različnih računov (posredništvo, več bank, 401K itd.), Da bi spremljali moje finance. Zdaj se lahko prijavim v osebni kapital, da vidim, kako delujejo računi moje delnice, kako napreduje moja neto vrednost in kje poteka moja poraba. Najboljša lastnost je 401K Fee Analyzer, ki mi je prihranil več kot 1000 dolarjev v letnih provizijah za portfelj. Nisem vedel, da sem plačal! Na spletu ni boljšega orodja, ki mi je pomagal doseči zgodnjo upokojitev. Potrebno je samo minuto, da se prijavite in je brezplačno.

Objava je posodobljena dne 18.9.2017. Naj nadaljuje bull trgu! Ne pozabite ponovno uravnotežiti.

S spoštovanjem,

Sam

Priporočena: