Najboljša finančna samurajska knjiga: investirajte se v svojo prihodnost in vrnite se!

Kazalo:

Najboljša finančna samurajska knjiga: investirajte se v svojo prihodnost in vrnite se!
Najboljša finančna samurajska knjiga: investirajte se v svojo prihodnost in vrnite se!

Video: Najboljša finančna samurajska knjiga: investirajte se v svojo prihodnost in vrnite se!

Video: Najboljša finančna samurajska knjiga: investirajte se v svojo prihodnost in vrnite se!
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim
Image
Image

Opomba: vsi prihodki od izdatkov so namenjeni dobrodelni dejavnosti, usmerjeni v ohranjanje otrok z ulice in v učilnicah. Hvala za tvojo podporo!

Po šestih letih pisanja več kot 1.000 prispevkov za osebne finance sem 35 najboljših člankov sestavil v eno knjigo, ki vam bo pomagal doseči finančno neodvisnost prej in ne kasneje. je ena največjih osebnih financnih mest s približno milijon ekoloških ogledov strani mesečno. Pisanje iz izkušenj kot nekdo, ki je prejel MBA iz UC Berkeley, je v finančnem svetu preživel 13 let kot izvršni direktor pri nekaj večjih investicijskih bankah in se upokojil od Corporate America v starosti 34 let z zelo zdravim finančnim orehom za osredotočanje na živo življenje po lastnih pogojih.

V našem šolskem sistemu iz nekega razloga obstaja pomanjkanje osebne finančne vzgoje. Vendar, kaj je pomembnejše od zagotavljanja finančne prihodnosti? Cilj knjige je, da vas z znanjem pooblasti za boljše finančne odločitve. Iz mojih denarnih napak (npr. 401k, delo, nepremičninske napake) sem se naučil, da bi se izognili istim kopenskim minam. Denar je lahko zastrašujoč, vendar ne sme biti tako zapleten, da povzroči paralizo.

Za dolgoletne bralce, knjiga deluje kot grozen referenčni vodnik za pregled nekaterih najpomembnejših osebnih financnih tem na enem mestu. Knjigo lahko kupite tudi za prijatelja ali pa ga najdete kot darilo. Za nove bralce, The Best Of vas bo naučil novih finančnih konceptov in novih načinov razmišljanja, da bi utrdili svojo finančno prihodnost. Številni članki so bili predstavljeni v večjih publikacijah, kot so LA Times, Kiplinger, The Wall Street Journal, The Chicago Tribune in še več.

Kaj je vključeno v BOFS

Najboljši je 69.000 ali več besed, več kot 180 strani, in samo stane 9,88 $. Knjiga je lahko berljiva, dobro organizirana in vključuje informacijske tabele, grafikone in grafikone, ki vam pomagajo pri poenostavitvi kompleksnega finančnega gradiva. Moj urednik in sem zadnjih šest mesecev optimiziral knjigo, da bi zagotovili najboljšo uporabniško izkušnjo. Odložili smo dolgočasen finančni material, da bi ohranili zanimive stvari, da bi lahko ohranili čim več znanja.

BOFS lahko preberete v svojem mobilnem telefonu ali v domačem računalniku. Lahko dostopate do javnih razprav o vsaki objavi, da se naučite nasprotnih stališč, saj obstaja veliko povezav. V zadnjem delu imate tudi razdelek o virih, ki vam pomaga pri ukrepanju, da prihranite denar in povečate neto vrednost. Do trenutka, ko boste prebrali, sem prepričan, da boste kmalu pred povprečno osebo.

Vsak članek je natančno izdelan po šestih glavnih kategorijah:

  • Proračun in varčevanje
  • Kariera, zaposlovanje, izobraževanje
  • Vlaganje
  • Nepremičnina
  • Davki
  • Upokojitev

Primeri nekaterih vprašanj in tem, ki jih pokrivajo The Best of eBook so:

Ali moram zgodaj plačati hipoteko ali vlagati?

Koliko bi moral porabiti za nakup avtomobila?

Ali je vredno denarja in časa za pridobitev MBA?

Kdaj je najboljši čas za nakup nepremičnine?

Koliko bi se moral prihraniti glede na starost?

Kako lahko plačam manj davkov do konca svojega življenja?

OBLIKOVANJE STROKOVNEGA GARANCIJSKEGA STROJA

Poleg tega, da bi vam pomagali pridobiti finančno svobodo, je drugi cilj, da to knjigo skupaj sestavite ustvarite večni dajalnik pomagati manj srečnim. Počutim se blagosloviti, da imam toliko priložnosti, da je prav, da se vrnejo tistim, ki morda nimajo enakih možnosti. Nobena druga država na svetu ne zagotavlja igralnega polja, kjer je toliko močno povezana s prizadevanji.

S knjigo na 100 strani sem že ustvaril enakomeren pasivni dohodek, kako se pogajati o odpravi dela, ki ga ne želite več. Namesto ustvarjanja drugega pasivnega toka dohodka sem si mislil, zakaj ne bi porabili nekaj časa in denarja, ki bi ustvaril pasivni dohodek, da bi pomagal drugim ljudem!

Odlično se zavedajte, da ne boste samo pridobili ogromno finančnega znanja pri nakupu The Best Of, 100% vsake prodaje po stroških bo donirana v dobrodelne namene ki se osredotoča na izobraževanje naše mladine (prvotno, sem načrtoval samo 10% donacij). Izobraževanje je absolutno ključnega pomena za izgradnjo boljšega sveta. Bodimo del dobrega!

Vsakih šest mesecev lahko glasujemo za eno od štirih dobrodelnih organizacij, ki donirajo prihodke. Trenutna dobrodelnost, ki sem jo izbrala, je Alive & Free, ki temelji na dobrodelni ustanovi v Oaklandu, ki pomaga mestnim otrokom oditi na ulice, da bi lahko končali srednjo šolo in šli na kolidž. Če imate kakršne koli druge mladinske usmerjene dobrodelne ustanove, osredotočene na izobraževanje, vas prosimo, da predlagate!

KLIKNITE KUPITI ZDAJ

Image
Image
Image
Image

POMOČI DRUGE IN SAMO

Preverjanje je preprosto in varno. Takoj lahko plačate s svojim računom PayPal ali z vašo Visa, MasterCard, American Express ali Discover kreditno kartico - v okencu nakupovalne košarice kliknite gumb Checkout z gumbom PayPal in vnesite svoje podatke o plačilu.

Gradbeno bogastvo ukrepa. Ne bodite odvisni od kogar koli drugega, ki skrbi za vas. Odvisno od sebe! Ko ste oboroženi z znanjem, postane vse toliko lažje. Hvala za nakup in dajanje v najem ljudi, ki poznajo knjigo, ki potrebuje finančno svetovanje. Lahko dosežete vse svoje finančne cilje!

S spoštovanjem,

Sam

KLIKNITE TUKAJ ZA NAKUP

Image
Image

PS: Po branju knjige se prijavite za moj e-poštni vir, da v svoji mapi »Prejeto« vedno brezplačno najdete najnovejše članke.Lahko se tudi prijavite za mojo zasebno četrtletno glasilo, kjer delim več osebnih vpogledov.

Priporočena: