30-dnevna metoda vračanja, da bi dosegli nepredstavljivo dobre rezultate v 4 tednih

Kazalo:

30-dnevna metoda vračanja, da bi dosegli nepredstavljivo dobre rezultate v 4 tednih
30-dnevna metoda vračanja, da bi dosegli nepredstavljivo dobre rezultate v 4 tednih

Video: 30-dnevna metoda vračanja, da bi dosegli nepredstavljivo dobre rezultate v 4 tednih

Video: 30-dnevna metoda vračanja, da bi dosegli nepredstavljivo dobre rezultate v 4 tednih
Video: HARRY POTTER STUDIO TOUR LONDON | COMPLETE WALK THROUGH 2023, September
Anonim
Image
Image

V šoli sem imel kreditno kartico, ki mi je omogočila, da dobim ton kilometrov za vsak dolar, ki sem ga porabil in vsako miljo, ki je preletela.

Torej, ko je bil čas počitnic in moji prijatelji so leteli domov, bi ponudil, da bi kupili svoje vstopnice in bi mi lahko plačali nazaj. "Hej dude," bi rekel: "Lahko kupim vozovnico? Dobim nekaj milj in lahko mi samo plačaš nazaj enako količino."

Mislil sem, da je to brez pomena.

Toda popolnoma 100% ljudi, ki sem jih postavil - moji prijatelji! - zavrnil.

Zakaj?

Ker so verjeli, da se dogaja nekaj »čudne prevare« … ali da sem nekako dobil rob, ki ga niso. Ko sem ponudil, da vržete dodatnih 20 $ ali plačate za večerjo, so postali še bolj nepremišljeni, da ne opravite posla. Zamisel je bila: "Ne razumem, kaj se dogaja tukaj … ampak nekaj je, in tega ne razumem, in mi tega ni všeč. Zato ne."

To je bil ključni trenutek za mene, ker sem se naučil, da brezplačno ni dovolj. V svetu neskončnih informacij je "brezplačno" blago, ki je na voljo povsod. Dejansko morate dejavno tržiti, da bi ljudem pokazali, zakaj je to dragoceno.

Ljudje so skeptični. In razumno tako - videli so številne "bogate hitre" izdelke ali knjige, ki trdijo, da bodo prinesli svet, a resnično sesajo.

Vendar skepticizem ni strategija.

Na primer, poglejte ta hiter klepet, ki sem ga imel včeraj na Twitterju.

@ramit Ali lahko osvetlite večje usposabljanje o skupinski osveščenosti. Nekateri ljudje na delu so se udeležili razreda Psi BASIC in želijo, da se udeležim.Tue Jun 21 18:52:38 preko Silver Bird sigep311

@ sigep311 Zakaj ne pojdite in videli, kako je to? Tue Jun 21 18:56:19 via Tweet Button Ramit Sethi

@ramit Večinoma zaradi cenika za 600 dolarjev, vendar vidim vašo točko. Ali ste se udeležili LGA usposabljanja v preteklosti za osebno rast? Tue Jun 21 19:04:35 via web sigep311

@ sigep311 Ne. Imajo jamstvo. Vzemite jih na njem, če ne najdete valueTue 21. junij 19:05:56 preko Tweet gumba Ramit Sethi

Preveč jih verjamemo, da moramo to, če nekaj kupimo, za vedno - in da je skoraj nekaj ameriških, da bi nekaj vrnili. To je popolna neumnost. Vsako leto kupim več kot 50.000 dolarjev samorazvojnega tečaja, knjig, e-knjig in konferenc. In če nekaj ni povsem vrhunsko, zahtevam povračilo.

Kaj se tukaj dogaja?

Dve stvari.

1. Ob tveganju poskusiti nove stvari in se osredotočiti na VALUE, ne na COST. Preveč idiotov se osredotoča na prihranek denarja za vse, samo da se zavedaš, da je nesmiselno porabiti 5 $ za nekaj, kar ne deluje, če bi lahko porabili 10 $ za nekaj, kar počne.

Kot zelo vpogled Hacker News commenter je dejal: "Groupon je neverjetno, in ne zelo poceni trženje, ki deluje, za razliko od veliko drugih, ki niso zelo poceni trženje, ki ne deluje."

2. Biti neusmiljen glede rezultatov. Ko se prepričate, da ste pripravljeni tvegati izdelke in storitve, ki lahko izboljšajo vaše življenje, druga stran enačbe je, da v zameno za svoj denar bolje prenašajo rezultate - ali pa boste zaprosili za vračilo denarja.

In to je, kjer postane zanimivo.

Če želite dobiti rezultate, morate vedeti, kaj želite. Če se na primer pridružite programu Earn1K, natančno veste, kaj bi morali pričakovati: 3 do konca tečaja plačate stranke. Če ne, zahtevajte povračilo v 60 dneh - celotno trajanje tečaja - in z veseljem vam bom poslal ves denar.

Vendar mnogi ljudje sploh ne razmišljajo o rezultatih. Vidijo nekaj bleščečega s prijetnim pokrovom ali odlično prodajno stranjo in rečejo: »Potrebujem to!« Ne povezujejo izdelka / storitve s SPECIFIC, MEASURABLE izidi. Kako bi lahko kdaj zahtevali povračilo, če sploh ne vedo, kateri so želeni rezultati?

Rezultat so ljudje, kot je zgoraj navedena oseba Cvrkutati, ki se bojijo, da celo poskusijo stvari, ker ne morejo zadovoljiti zahteve za vračilo … ko niti ne vedo, kaj resnično želijo.

Resnično usposobljen potrošnik bo imel konkreten in specifičen seznam rezultatov, ki ga želijo od izdelka / storitve. Če jih ne dosežejo, vedo, ali so dejansko naredili, kar je rekel izdelek / storitev (vsaj 90% ljudi ne). Če ne, naredite jih. Če dejansko naredijo zahtevane ukrepe in niso dobili rezultatov, zahtevajo povračilo.

Eden gub: če se znajdete vračate več kot 2-3 izdelke / leto, je verjetno vi in ne izdelki. Vaši ljubeznivi ameriški starši vam ne bodo povedali, da ste sesani, vendar bom. Nehajte kupovati izdelke / storitve za reševanje svojih težav in se osredotočiti na svoja prepričanja, ki običajno vključujejo (1) omejevanje prepričanj in (2) pomanjkanje discipline / sledenje. Noben izdelek ne bo rešil vaših očarljivih pomanjkljivosti osebnosti. Ko najdem ljudi, ki mislijo, da bodo moji tečaji čarobna krogla, ne da bi se trudili, bom vračila denar, jih izločila iz mojega programa in jih dodala na seznam DNS ("Ne prodajam"). GTFO, poraženci.

Toda tu je preplet: z uporabo 30-dnevna metoda vračanja, Kupim stvari in jih občasno vračam ali prekličem naročnino, če ne delajo zame.Seveda bi rad dobil rezultate (vrednost), kot bi dobil povračilo (strošek).

Zakaj podjetja ponujajo lahke garancije

Ko kupim nekaj dragega, vzamem nekaj minut, da iščem politiko vračanja. (To je razlog, zakaj se nagibam k privzeti trgovci na drobno, s katerimi sem že kupil - kot Amazon ali Zappos - ker vem, da bodo častili vračila.)

Razumeti to: Podjetja Hočejo ponuditi garancije, saj zmanjšujejo tveganje nakupa in spodbujajo več prodaje. Z veseljem spoštujejo donose če je njihov izdelek dober ker pridejo tako redko.

Pazljivo upoštevajte del v poševnem tisku. Razlog, da si lahko privoščim, da ponujam garancije, kot sem jaz, je, da so moji izdelki zelo dobri. Izmerim stopnjo donosnosti, vključno s preučevanjem, zakaj se zgodi vsak zahtevek za preklic.

Razmislite o tem. Slišal sem, da ljudje pravijo: "To je noro. Ne bi smeli nekaj vrniti, če ni resno okvarjen. "Če sistematično ne izkoristite podjetij, vem, da to ni res. Zakaj? No … kot nekdo, ki ga ponuja, vem, da hočem, da me ljudje vzamejo na to. V prodajnem govoru se to imenuje "preobrat tveganj", ki tveganje potroši od potrošnika in ga postavlja ravno na meni - kar naj bi bilo. Če je moj izdelek odličen, nimam nobenih težav. Če je zanič, grem iz posla - točno tako, kot bi moral biti.

Več kot to ponujam garancije za denar nazaj, ker verjamem v svoje izdelke in stojim za njimi. Garancija je moj način dajanja strankam, kako samoumeven sem, da bo moj Earn1K tečaj, na primer, pomagal zaslužiti denar na strani.

Image
Image

Ponovno: večina podjetij veliko več v prihodkih od kupcev ponuja garancijo za denar nazaj kot katera koli "izguba", ki jo imajo pri povračilu stroškov.

Preden začnete z novim izdelkom, kot je ta, morate narediti nekaj pomembnih stvari:

  • Določite izdelke ali storitve, ki jih lahko shranite ali pomagate zaslužiti več časa ali denarja. To ni namenjeno za kavbojke in čevlje. Ta tehnika je za izdelke, ki vam pomagajo s časom ali denarjem.
  • Naredite KRATEK seznam stvari, ki jih želite doseči po 25 dneh. Na primer: »Želim vse moje podatke v aplikaciji« ali »Želim imeti vse nastavljeno in ustvariti 5 računov / mesec, ki ga uporabljajo.« Nastavite alarm na koledarju, da opravite 20-dnevno prijavo. Če se prikaže vaš koledarski opomnik s 25 dnevi in niste naredili nobenega cilja, verjetno ne boste storili tega. Prekliči in nadaljuj. Če to storite dvakrat v 12 mesecih, prenehajte kupovati te stvari in si oglejte ogledalo.

Moj izziv za vas: poskusite 3 stvari THIS WEEK

Vem, da obstajajo knjige, tečaje ali tehnologija, ki jo želite poskusiti. In vem, da 9-krat od desetih, te stvari prihajajo z zelo velikodušnimi jamstvi. Torej ta teden želim, da poskusite TRI tri. Tudi to je lahko vse, kar bo pozitivno vplivalo na vaše življenje:

  • Knjiga o tem, kar vas zanima
  • Izobraževalni tečaj, ki ga želite pridobiti
  • Tehnologija (ne glede na to, ali gre za orodja, programsko opremo itd.), Ki vam prihrani čas ali denar

Veš kaj so te stvari. Z veseljem vam bom poskusil tri izmed teh tednov in vzpostavil sistem za določitev, katere specifične rezultate želite.

Pustite komentar, da mi sporočite najmanj eno stvar, ki jo boste poskušali ta teden - knjige, tečaje, karkoli - in kakšne rezultate želite doseči. Vključite stroške in zakaj pred tem niste poskusili.

Priporočena: