To ponižanje občutek padca naprej zadaj

Kazalo:

To ponižanje občutek padca naprej zadaj
To ponižanje občutek padca naprej zadaj

Video: To ponižanje občutek padca naprej zadaj

Video: To ponižanje občutek padca naprej zadaj
Video: Investing Cheat Code! | LIVE Zero Down Subto w/ Gator Method 2023, Oktober
Anonim
Med mojimi dnevi brez posvetovalnega dela se nagibam k drugemu delu, ki mi pomaga, da ostanem v stiku z realnostjo. Obožujem učenje ljudi, ki se želijo naučiti, vendar ne toliko tistih, ki so prisiljeni učiti. Moj teniški študent je ta idealna stranka, ki navdušeno posluša, ko jo naročim, da stopi v njene zemeljske kapi ali pa zoži zapestje za bolj udaren odboj.
Med mojimi dnevi brez posvetovalnega dela se nagibam k drugemu delu, ki mi pomaga, da ostanem v stiku z realnostjo. Obožujem učenje ljudi, ki se želijo naučiti, vendar ne toliko tistih, ki so prisiljeni učiti. Moj teniški študent je ta idealna stranka, ki navdušeno posluša, ko jo naročim, da stopi v njene zemeljske kapi ali pa zoži zapestje za bolj udaren odboj.

Pred vsakim lekcionarjem me vljudno preda čeku, ki jo njena mama piše za 80 dolarjev dolarjev. Zahvaljujem se ji, ne da bi odprla pregiban ček in jo hitro postavil v enega izmed številnih žepov mojega teniškega vrečk, da ne bi bilo stvari nerodno. Ogrevamo s servisne linije in počasi delamo znoj, dokler sonce ne pade ob 18:00.

Pogosto se sprašujem, ali se zdi, da je 80 dolarjev za 1,5 ure veliko denarja kot srednješolec. 80 $ se mi zdi kot zdravo, čeprav sem delal od leta 1994. Morda je ravno zato, ker ceni podporo svoje matere, da je tako navdušena nad svojimi lekcijami. Spominjam se, da sem se povedal, da na šoli ne bi bilo slabo, ker so moji starši vztrajali pri plačevanju.

Na koncu vsake lekcije vedno čutim občutek zadovoljstva, da sem se trudil, da bom naredil nekaj več denarja in pomagal nekoga bolje. Pogosto čase nočem čakati na ček, ker je to fizični opomnik za dosežek. Majhne zmage so prikupne, dokler ne pridejo večje račune.

Mooseova plinska svetloba je prižgala na poti domov, zato sem se odločil, da ga bom napolnil z nekaj premijskega goriva. Do trenutka, ko je bil rezervoar za plin poln, je merilnik znašal 79,55 dolarja. Kot da se mi bogovi izsiljujejo. Oh, kako lepo je, da gremo od večera trdega dela z neto dobičkom 45 centov. Smejal sem se in trgovec z živili zaustavil za sveže stisnjeno posodo iz pomarančnega soka za 6 dolarjev. Tam gre vse moje zaslužke in nato nekaj.

OBČUTLJIVOST NA RUNNINGU

"Napredek" je moja ena definicija besede za srečo. Ko vaši dnevni stroški prevzamejo tako velik del svojega dohodka, ni napredka. Razdelil sem denar, da bi preprečil goljufanje in življenje samoumevno. Denar, ki ga zaslužim za poučevanje tenisa in osebno svetovanje, ni dovolj, če je to vse, kar moram preživeti.

Edini način, na katerega se lahko počutim, je, da napredujem, poiskati več strank, zmanjšati stroške in ostati optimističen, da se bodo stvari izboljšale. Jasno razumem, zakaj se mnogi Američani ne bi odrekli zdravstvenega varstva, ker bi lahko poraba 200 $ zlahka dva dni dela ali več, saj morate plačati po davčnih dolarjih.

Ni čudno, zakaj se ljudje počutijo nagajati, ko se bogati pritožujejo, da plačajo več davkov, ko zaslužijo v enem letu, kar mnogi od nas preživijo v življenju. Eden fanta, ki vem, je dobesedno dobil 12 milijonov dolarjev, ker je njegov sklad v višini 2 milijard dolarjev znašal 10%. 10% ni ravno čudovita uspešnost, vendar če vaše podjetje zasluži 2% upravljavsko provizijo (40 milijonov USD) in 20% dobička (200 milijonov USD X 20% = 40 milijonov USD), je zlahka videti, zakaj lahko osvoji svojo osmico plača. Kako bolna je to?

Edini način, da mislim, da lahko večina Američanov doseže napredek je skozi izobraževanje. Bodite najbolj izobraženi možni, da bi pristali na te želene vloge, kjer uporabite svoj um, da zaslužite denar, ne vaše telo. Sčasoma se bodo kolena zlomila in mi bodo roke fosilizirale. Upajmo, da bodo do sedaj inženirji izumili pametni mikrofon, da bom lahko samo govoril o svojem pisanju.

POMEMBUJEMO MI NE PRIZNA!

Kako bi mi pomagal zmanjšati možnosti, da bi me odpustili? Če si ogledate najnovejša dva obiska, ki sem jih napisala za blog Personal Capital, pustite komentar, kot bi si tukaj, in se prijavite za svoj e-poštni vir. Obe članki, ki sem jih z veseljem objavil tukaj. Jaz sem urednik, odgovoren za Daily Capital in prihajajoča čakalna vrsta delovnih mest sta popolnoma kakovostna.

Kako postati serija milijonarjev - Nova serija, kjer razločujem različne ljudi različnih starosti, poklicev in filozofije, da se naučim, kako so prišli kje so. Serijo bom vodil vsaj enkrat mesečno, če ne vsakih dveh tednov, če pa ste milioner in želite deliti svojo zgodbo, mi sporočite tako, da pustite komentar tam. Profil lahko delite anonimno, če želite.

Cena ljubezni v Silicijevi dolini - Za praznovanje Valentinskega vikenda sem napisal delovno mesto o 30-letnem inženirju v Silicon Valleyu, ki letno ustvari 120.000 dolarjev in izpolnjuje, za katere misli, da je ljubezen njegovega življenja. Dodam vse stroške bivanja, nakupovanja obročkov, načrtovanja poroko, medenih tednov in nakupovanja nepremičnin, da vidim, koliko ljubi resnično stane. Boste morali klikniti objavo, da vidite, ali zakonska zveza dobro konča. To je prava zgodba.

Vsem se zahvaljujem za vašo podporo in upam, da imate lep dolg vikend!

Najboljše,

Sam

Priporočena: