Kako vračati davčno vračilo na predplačniško kartico

Kazalo:

Kako vračati davčno vračilo na predplačniško kartico
Kako vračati davčno vračilo na predplačniško kartico

Video: Kako vračati davčno vračilo na predplačniško kartico

Video: Kako vračati davčno vračilo na predplačniško kartico
Video: CIT Bank Review | Best High Yield Savings Account? Pros and Cons of CIT Bank - YouTube 2023, December
Anonim

Vračilo davka dobite v približno dveh tednih z neposrednim nakazilom na predplačniško debetno kartico. Evo, kako deluje in seznam predplačniških kartic, ki jih lahko uporabite.

Ali pričakujete vračilo davka letos? Če je tako, morda že razmišljate o tem, kako boste prejeli svoj denar (in kako hitro).
Ali pričakujete vračilo davka letos? Če je tako, morda že razmišljate o tem, kako boste prejeli svoj denar (in kako hitro).

Biti lahko vračilo davka v obliki neposrednega depozita je za nekatere odlična novica. Samo sedite nazaj in dobite vračilo, ki ste ga dodali na račun za preverjanje v približno dveh tednih.

To je veliko boljše od čakanja na šest do osem tednov, ki jih potrebuje za vračilo papirja. Poleg tega se izognete težavam s šlepanjem v vaši lokalni banki, da položite ček, stroške uporabe storitve cash checking (če nimate banke) ali skrbi, da ne preverite, ali je vaš poštni predal varen.

Za tiste, ki nimajo računa za preverjanje, so prednosti neposrednega pologa neuspešne. Po podatkih FDIC je približno 33,5 milijona gospodinjstev v ZDA manj bankovcev ali netržnih. To ni majhno vprašanje.

Da bi se zadeve poslabšale, so tisti, ki nimajo bančnih računov, pogosto obračajo na predvidena posojila za vračilo davka. Ti kratkoročni krediti imajo izredno visoke obrestne mere in dejansko niso boljši od posojila za plačilo. Čeprav vam takoj omogočijo dostop do vračila, lahko pristojbine zaužijejo znaten del tega zneska.

Na srečo obstaja izjemno poceni alternativa za tiste, ki nimajo možnosti neposrednega pologa in ne želijo čakati na ček. Vračilo IRS lahko vračate na predplačniško kreditno kartico.

Kako vzpostaviti neposredni depozit

Uvedba neposrednega depozita vračila davka na predplačniško kartico je preprosta. V resnici se nič ne razlikuje od nastavitve neposrednega nakazila na plačilni račun na račun za preverjanje.

Potrebovali boste dva podatka: (1) številko poti, povezano s predplačilno kartico; in (2) številka računa. Ključno je, da številko poti in številka računa nista na sami predplačniški kartici. Številka na kartici ni enaka številki računa.

Čeprav se to zdi zmedeno, lahko večina izdajateljev s predplačniško kartico pomaga. Če želite prejeti številko poti in številko računa, se obrnite na podjetje, ki je izdalo predplačniško kartico, ki ste jo izbrali. Nekateri imajo celo spletna orodja, ki lahko ustvarijo številko poti in številko računa za vas. Pri večini kartic, navedenih spodaj, si oglejte davčne povezave, ki so na voljo za več informacij.

Tukaj je kratek video iz Green Dot. Videoposnetek poteka, kako nastaviti neposredno nakazilo za vračilo davka. Medtem ko jih proizvaja Green Dot, koraki, opisani v videu, veljajo za večino predplačniških kartic.

Predplačilne kartice, ki ponujajo neposredno nakazilo davčnih vračil

Tukaj je nekaj najboljših predplačniških kartic, ki ponujajo neposredno deponiranje davčnih vračil. Nekatere od njih olajšajo od drugih, da vzpostavijo državni neposredni depozit, nekatere karte pa ponujajo celo spletno vodstvo posebej za davčne napovedi.

Netspend

Nauči se več
Nauči se več

Netspend je priljubljena vnaprej plačljiva kartica za tiste, ki želijo upravljati svoj denar. Ponuja mobilno aplikacijo za sledenje vašim financam. Z aplikacijo lahko tudi nakazujete čeke.

Prav tako vam pomagajo pri sprejemanju postopka za nakazilo vračila davka. Ko imate kartico, se lahko prijavite v svoj račun v spletu. Netspend od tu naprej ponuja številke računa in poti, ki jih boste potrebovali za neposredno nakazilo vračila.

Na podlagi vaših navad in potreb po porabi lahko izbirate med tremi različnimi mesečnimi načrti. Mesečna pristojbina se giblje od brezplačne do 9,95 $, provizije za transakcije pa so brezplačne ali po 1 $. Bankomati so 2,50 USD za domači dvig in 0,50 USD za poizvedbe v bilanci.

Tukaj je hiter povzetek:

 • Začetni stroški: prva kartica je brezplačna, razen če želite kartico po meri (4,95 USD vsaka)
 • Mesečno pristojbine: 0 evrov (Pay-As-You-Go), 5 evrov (FeeAdvantage ™) ali 9,95 evra (Premier)
 • Stroški transakcij: $ 1 (Visa) ali $ 2 (PIN) vsaka s PAYG načrtom; transakcije so brezplačne s strani FeeAdvantage ™ in Premier
 • Pristojbine za neposredno nakazilo: Nihče
 • Pristojbine za ATM: 2,50 $ na umik, 0,50 USD na balansno poizvedbo
 • Dodajte denar na svoj račun: Brezplačno z neposrednim pologom; Pristojbine tretjih strank se razlikujejo na prodajnih mestih
 • Podpira neposredni depozit za vračilo davka? Ja
 • Aplikacija za mobilne naprave? Ja
 • Storitev za stranke? Brezplačna e-pošta ali pokličite agenta za stranke s splošnimi vprašanji ali upravljate svoj račun prek aplikacije. Če se odločite, da bo agent olajšal prenos, preverite stanje, itd., Se zaračunajo pristojbine.

American Express Serve®

Nauči se več
Nauči se več

American Express Serve® je najnižja stroškovna možnost, ki smo jo našli. Kartice ni treba plačati. In mesečna naročnina je samo 1 $ (0 USD, ko ste neposredno nakazali $ 500 +). Kartica ima bogat nabor funkcij, ki vam pomagajo upravljati svoj denar.

Neposredna nakazila del za vračilo davka, kot je opisano zgoraj. In American Express ponuja podrobna navodila na svoji spletni strani.

 • Začetni stroški: prost
 • Mesečno provizije: $ 1 (0 USD, ko ste neposredni depozit 500 USD +)
 • Stroški transakcij:Nihče
 • Pristojbine za neposredno nakazilo: Nihče
 • Pristojbine za ATM: $ 0 na bankomatih MoneyPass® $ 2,50 na bančnih avtomatih brez MoneyPass-a.
 • Dodajte denar na svoj račun: Brezplačno z neposrednim pologom; Pristojbine tretjih strank se razlikujejo na prodajnih mestih
 • Podpira neposredni depozit za vračilo davka? Ja
 • Aplikacija za mobilne naprave? Ja
 • Storitev za stranke? Odlična podpora strankam 24/7.

RushCard

Nauči se več
Nauči se več

Ta predplačniška kartica Visa omogoča enostavno nakazovanje in porabo. Vpis v neposredni depozit je brezplačen in imajo na svojem spletnem mestu uporaben priročnik za vračilo davkov, ki vas korak za korakom pelje skozi proces.

Obstaja enkratna pristojbina za sprejem kartice, poleg mesečne pristojbine. Vendar pa imajo na voljo dva različna paketa, tako da lahko odločite, katera ustreza vašim potrebam.

Ni plačila pristojbine za uporabo storitve Bill Pay, izplačilo gotovine z enega od svojih 24.000 bankomatov po vsej državi ali prenos denarja med računi RushCarda. Če želite videti podrobnejšo razčlenitev svojih provizij, lahko obiščete grafikon njihove spletne strani.

Nazadnje ima kartica lastno aplikacijo za mobilne naprave, zato lahko sledite transakcijam, si ogledate bilance in dodate sredstva enostavno in na poti. Kartico lahko začasno onemogočite tudi v aplikaciji, če je kdaj napačno nameščena.

Tukaj je hiter povzetek:

 • Začetni stroški: 3,95 $ - 9,95 $ za prvo kartico
 • Mesečno pristojbine: 5,95 $ (direktni depozit) / 7,95 $ (brez neposrednega nakazila) za neomejeni načrt ali 0 evrov za plačilni paket (PAYG)
 • Stroški transakcij: 0 USD (neomejen načrt) ali 1 USD za nakup PIN (največ 10 USD / mo) s PAYG načrtom
 • Pristojbine za neposredno nakazilo: Nihče
 • Pristojbine za ATM: 0 USD (v omrežju) ali 2,50 USD (zunaj omrežja)
 • Dodajte denar na svoj račun: Brez denarja ali neposrednega depozita
 • Podpira neposredni depozit za vračilo davka? Ja
 • Aplikacija za mobilne naprave? Ja
 • Storitev za stranke? Brez pristojbin za klicanje zastopnika za stranke ali za preverjanje stanja na telefonu ali v bančnem računalniku v omrežju.

Green Dot

Nauči se več
Nauči se več

Tudi debetna kartica Visa, Green Dot, ponuja še eno možnost za tiste, ki iščejo predplačniško kartico, zlasti za namene vračila davkov. Vpis v neposredni depozit je brezplačen, imajo pa tudi spletni vodič, ki vam pomaga pri nastavitvi depozita za vračilo.

Obstaja enkratna pristojbina za nakup kartice v trgovinah - če kupite na spletu, je brezplačna. Obstaja mesečna pristojbina v višini 7,95 dolarja, vendar je to opro ščeno, če ste na prejšnjo mesečno naklado naložili 1000 evrov na kartico.

Imajo tudi možnost denarnih kartic, če je to nekaj, kar vas zanima, in hkrati želite pridobiti nagrade za stvari, ki jih kupite.

Tukaj je hiter povzetek:

 • Začetni stroški: $ 0 - $ 1.95 za svojo prvo kartico, odvisno od tega, kje kupite
 • Mesečno pristojbine: 7,95 $, ki je oproščen, če ste naložili 1.000 $ na kartico mesečni priod
 • Stroški transakcij: $0
 • Pristojbine za neposredno nakazilo: Nihče
 • Pristojbine za ATM: 2,50 $ (umik) in 0,50 USD (bilančna poizvedba)
 • Dodajte denar na svoj račun: Pristojbina za ponovno polnjenje do 4,95 USD
 • Podpira neposredni depozit za vračilo davka? Ja
 • Aplikacija za mobilne naprave? Da, z mobilnim nakazilom
 • Storitev za stranke? Ni pristojbine, da pokličete zastopnika za stranke

READYdebit Visa Predplačilne kartice

Nauči se več
Nauči se več

V preteklosti smo govorili o READYdebit predplačniški kartici in zagotovo zasluži, da se vključi na ta seznam.

Ta predplačniška debetna kartica ponuja številne enake ugodnosti kot zgoraj, skupaj z možnostjo izbire lastne oblike kartice in dveh predplačniških možnosti računa. Ne sprejemajo neposrednih depozitov za vračilo davkov, čeprav njihova spletna stran ne teče skozi postopek.

Glede na način porabe in način uporabe kartice je na voljo dve možnosti: Izberi in Nadzor. Izbirni načrt nima nobene pristojbine za vzpostavitev, temveč 9,95 USD mesečno plačilo. Kontrolni načrt ima 4,95 evrov pristojbin, vendar brez mesečne plače.

Na kartico ni treba plačati denarja, plačati račune ali upravljati svoj račun na spletu. Ponujajo tudi mobilna besedilna opozorila.

Stroški transakcij se razlikujejo glede na izbrani načrt. Pristojbine za umik ATM-a znašajo 2,50 USD, poizvedbe v bilanci pa znašajo 1,50 USD na leto. Tukaj lahko izvedete več o svojih provizijah.

Tukaj je hiter povzetek:

 • Začetni stroški: $ 0 (Izberite načrt) ali $ 4,95 (nadzorni načrt) za svojo prvo kartico
 • Mesečno pristojbine: 9,95 $ (izbira) na mesec ali $ 0 (Control)
 • Stroški transakcij: $ 0 (Izberi) ali $ 1 / na PIN ali transakcijo Visa (Control)
 • Pristojbine za neposredno nakazilo: Nihče
 • Pristojbine za ATM: 2,50 $ na
 • Dodajte denar na svoj račun: Brezplačno z neposrednim depozitom ali s storitvami denarnega prenosa tretjih oseb
 • Podpira neposredni depozit za vračilo davka? Ja
 • Aplikacija za mobilne naprave? Ja
 • Storitev za stranke? Nobenega pristojbina, da pokličete agenta za pomoč uporabnikom ali upravljate svoj račun v spletu

Računska kartica Gold Visa Prepaid Card

Nauči se več
Nauči se več

Zdaj, ta predplačniška kartica prinaša edinstven twist. Ne samo, da bodo sprejeli vašo neposredno davčno napoved, ampak vam bodo dejansko pomagali pri uvrstitvi davkov od začetka do konca. Obiščete lahko AccountNow, če želite izvedeti več o procesu in začeti z vložitvijo za leto.

Za začetek ni stroškov, odprite svoj račun ali prejmete svojo prvo kartico. Obstaja mesečna naročnina v višini 9,95 evra, nadomestila za ponovno nalaganje pa se razlikujejo glede na prodajalca na drobno (do 4,95 evra). Vendar ni nobene pristojbine za plačevanje računov, razen če se odločite, da bo vaše plačilo pospešeno. Poleg tega ni nobene pristojbine za upravljanje svojega računa na spletu in ponujajo mobilna besedilna opozorila.

Če uporabljate svojo kartico za nakup PIN ali nakupov v obliki Visa ali uporabite sistem Bill Pay online, ni nobenih transakcijskih stroškov. Če pa za plačilo ACH uporabljate številko svojega računa in številko računa AccountNow, je obračunana pristojbina v višini 2,50 $ na. Če si želite ogledati seznam njihovih provizij, glejte to stran.

Zdaj ponujajo tudi 15-mestni bonus za direktne depozite. Če želite izvedeti več, obiščite njihovo spletno stran tukaj.

Tukaj je hiter povzetek:

 • Začetni stroški: $ 0 za svojo prvo kartico
 • Mesečno pristojbine: 9,95 dolarja na mesec
 • Stroški transakcij: 0 USD za transakcije PIN ali Visa, 2,50 USD / na za ACH
 • Pristojbine za neposredno nakazilo: Nihče
 • Pristojbine za ATM: 2,50 $ na umik, 1,50 USD na balansno poizvedbo
 • Dodajte denar na svoj račun: Brezplačno z direktnim pologom, do 4,95 USD na prodajnih mestih
 • Podpira neposredni depozit za vračilo davka? Ja
 • Aplikacija za mobilne naprave? Ne, spletni portal
 • Storitev za stranke? Nobenega pristojbina, da pokličete agenta za pomoč uporabnikom ali upravljate svoj račun v spletu

Predplačilne kartice za vračilo davka

Če nimate predplačniške kartice, vendar želite izkoristiti neposredni depozit, je preprosto dobiti kartico. Dejansko je uporaba enostavnejša od pridobitve kreditne kartice ali bančnega računa, ker ni nobenih preverjanj kreditov ali poizvedb ChexSystems. Pravzaprav, dokler vaše identifikacijske informacije preverijo (kot je številka vašega socialnega zavarovanja), je zagotovljena odobritev predplačniških kartic.

Za razliko od kartic tukaj, bi morali biti zelo skeptični za predplačilne kartice, ki jih ponujajo davčni pripravljavci. Problem s temi karticami je, da pogosto prihajajo z izjemno visokimi provizijami. Na primer, H & R Block ponuja Emerald Prepaid MasterCard, vendar so se pritožili zaradi visokih stroškov, povezanih s kartico. Ključno je, da karkoli se odločite, poskrbite, da boste prebrali drobni tisk in razumeli, katere pristojbine boste morali plačati.

Ena zadnja opomba: če imate veliko nadomestilo zaradi vas - in se želite izogniti takšnemu velikemu brezplačnemu posojilu Stric Sam-talk svojemu delodajalcu o spremembi obrazca W-4. Morda imate pravico zahtevati več pravic, kar bi zmanjšalo znesek denarja, ki ste ga zadržali iz davkov.

Priporočena: