Kako iztisniti drevo v vašo dnevno sobo

Kazalo:

Kako iztisniti drevo v vašo dnevno sobo
Kako iztisniti drevo v vašo dnevno sobo

Video: Kako iztisniti drevo v vašo dnevno sobo

Video: Kako iztisniti drevo v vašo dnevno sobo
Video: ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 2023, September
Anonim

Oh, božično drevo, oh, božično drevo, tvoja postavitev je tako zaskrbljujoča.

Na tej sliki: pred kratkim ste se preselili v novi Washington, DC, stanovanje, ali pa ste v Houstonu v Teksasu premaknili nov dom za prodajo, vaš pohištvo pa je popolnoma postavljeno: tam je dovolj prostora za vašo kavčasto kavčo, klubski stol, in kava mizo. Toda, ko se sezona spremeni in si zamenjate svečo z bučkami z začimbami s poprovo mamico, vas bo misel udaril kot vrečo premoga. V vaši popolni dnevni sobi za božično drevo ni prostora.

Globoko vdihnite ta čudovit, praznični vonj. Samo zato, ker v vašem prostoru ni prostora tok konfiguracija ne pomeni, da se morate odpovedati drevesu. In medtem ko obstajajo toni idej za alternativna božična drevesa, vključno z vrvicami in knjižnimi piramidi, včasih nič ne bije vonja prave Fraserove jelke. Čeprav se boste morda morali poravnati z nekaj manjšim od vašega sanjskega drevesa s sanje, se lahko še vedno prilegate drevesu z malo ustvarjalnega razmišljanja.

Najprej najprej: Varnost. Pri obravnavi vaše nekonvencionalne drevesne postavitve se prepričajte, da ne blokirate sprehajalne poti ali vrat. Poskrbite, da bo vaše drevo (in tisti negotovo postavljeni stekleni okraski) ne ovira, da bi dejansko hodili po vašem prostoru. Nato se spomnite, da Santa ne cenijo potiskanja nad podaljškom, ko doseže svoje mleko in piškotke. Nazadnje, drevo postavite na območje, ki je oddaljeno od grelnih elementov, vključno s prisilnim zrakom, radiatorji in kaminami, ki jih uporabljate.

Se nanašajo na varnost? Dobro. Pustite praznično glasbo, požarite to svečko iz cvetov brusnice in upoštevajte enega od teh petih načinov, kako si krampite dvorane in stisnite drevo v kateri koli prostor.

Image
Image

Priporočena: