Dan Tiranska vlada je mojo vozniško dovoljenje ukinila

Kazalo:

Dan Tiranska vlada je mojo vozniško dovoljenje ukinila
Dan Tiranska vlada je mojo vozniško dovoljenje ukinila

Video: Dan Tiranska vlada je mojo vozniško dovoljenje ukinila

Video: Dan Tiranska vlada je mojo vozniško dovoljenje ukinila
Video: Охота на Вервольфа. Серия 3. The Werewolf Hunt. Episode 3. 2023, Oktober
Anonim
Image
Image

Za tiste voznike, ki zelo težko delajo naše pakete in varno prevažajo naše državljane, tam zaposlene, ki vsako uro zamenjajo na delovna mesta, ki jih ne želite nuditi družini, podjetjem, ki tam tvegajo vse to v sanjah, do odgovornih staršev, ki nikoli ne pozno vzamejo svojih otrok iz šole, in tistim, ki zakonito pridejo v ZDA zaradi boljšega življenja, je to delovno mesto za vas!

Vladi ne olajša redne osebe, da bi napredovala. Namesto tega vlada omogoča ljudem, ki so že bogati z ogromnimi viri, da bi sistem presegli povprečni strošek osebe. Če si lahko privoščite odvetnika ali pomočnika za obravnavanje vseh birokracije, potem je življenje preprosto. Toda zelo malo ljudi lahko.

Poleg odločitve o tem, kdo se lahko poroči ali kdo dobi davčni odbitek, lahko vlada tudi ostane talca, tudi če niste naredili nič narobe. Dovolite, da razložim moj najnovejši potez z vlado, ki mi je oropala pet ur mojega življenja.

Obnovitveni čas vozniškega dovoljenja

V Kaliforniji vozniško dovoljenje poteče vsak rojstni dan vsakih pet let. CA DMV vam bo poslal obvestilo o obnovi približno dva meseca pred potekom veljavnosti. Ko sem dobil obvestilo o podaljšanju, sem plačal pristojbino za podaljšanje s kreditno kartico in dobil potrdilo o e-pošti.

Z enim tednom zapustil pred potekom in še vedno ni bilo nobenega vozniškega dovoljenja v pošti, sem začel skrbeti. Ali se lahko vlada zaveže s svojimi zastarelimi sistemi? Zato sem poklicala CA DMV, da bi vprašal moj status. Po ki je zadržana 35 minut, tukaj so rekli, Oprostite, prenesti vas moram na enoto za obdelavo napak. Ne morem ti pomagati. Zdi se, da vaša kreditna kartica ni šla skozi.

1 ura, 5 minut, 33 sekund in štetje z NY DMV
1 ura, 5 minut, 33 sekund in štetje z NY DMV

Resno? Večkrat sem uporabil svojo kreditno kartico, saj sem plačal pristojbino za podaljšanje skoraj pred dvema mesecema. čakam še 30 minut da pojasnim svoj položaj novi osebi.

Ona odgovarja, Zvezna vlada je sprejela zakon, s katerim bi se zadržala vsa dovoljenja za obnovo vozniškega dovoljenja za neplačane račune. Država v New Yorku ima blok vašega vozniškega dovoljenja. Pokličite jih, da poizvedujete, kaj se dogaja.

OK, WTF. Zadnjič, ko sem živel in delal v New Yorku, sem bil leta 2001. Od takrat sem bil prebivalec Kalifornije in davkoplačevalec. V letu 2006 in ponovno v letu 2011 sem obnovil vozniško dovoljenje v Kaliforniji brez težav, zato je ta novi zvezni zakon moral začeti veljati v zadnjih petih letih.

Oseba za obdelavo napak CA DMV mi je dala referenčno številko in državno DMV številko za klic: 518 473 5595. Torej sem. Potem, ko se pomikate s kupom možnosti in čakanjem še 30 minut, Govoril sem z drugo žensko, da bi znova pojasnil svojo situacijo.

Seveda je rekla, da mi ni mogla pomagati in mi rekla, naj se obesim, ker me je preselila v drugo službo, da bi se ukvarjala s temi vprašanji. Po dodatnih 25 minutah, je prišla ženska, da bi slišala mojo situacijo. Po opravljenem kopanju je to rekla.

Zdi se, da ste v juniju 2001 imeli vozilo v New Yorku, ki je imelo preteklo zavarovalno kritje. Kot rezultat, dolgujem kazen v znesku 25 USD, da odstranite zadržek. Kako bi radi nadaljevali?

HUH ?! Preden sem prišel v San Francisko leta 2001, sem nekoga prodal mojo registrirano vozilo v New Yorku. Zakaj moram plačati zavarovanje za vozilo, ki ga ne posedujem ali delam?

Po naših evidencah ste še vedno lastnik tega vozila, Je še pojasnila.

Sranje. Zato mislim, da očitno, kdorkoli koli je kupil avto od mene, nikoli ni registriral vozila pod njegovim imenom. Ali je vzel moj avto in ga prodal za dele ?!

NY DMV ženska dejal, da ni ničesar, kar bi lahko storila, razen, da vzamejo plačilo v višini 25 USD po telefonu z mojo kreditno kartico, da prekine ta zastoj zavarovanja plus 5 USD stroškov storitev. Nadalje je rekla ni mogla e-poštno dokazati plačila ali takoj posodobite sistem elektronsko. Namesto tega bi moral čakati na teden, da dobim dokazilo o plačilu preko pošte za polžje!

Zdaj se sprašujem, ali bo ta potrditev prišla kdaj. Glede na zastarele sisteme DMV, Kalifornija ne bo prejela obvestila o mojih vohunskih evidencah iz New Yorka iz 15 let, za nadaljnjih 5-10 delovnih dni. Kot rezultat tega ni nobenega novega vozniškega dovoljenja in mi ne smejo voziti!

Privijte sistem

Neverjetno je, da me je DMV v Kaliforniji ne moti, da moje plačilo ni šlo zaradi razmer v New Yorku. Če bi imela, bi se očitno že zgodila.

Zanimivo je tudi, da so bile ne samo, da so bile obnovitve vozniških dovoljenj CA 2006 in 2011 obdelane brez težav, vendar je to 15 let kasneje da sem dobil napačno pristojbino na vozilu, ki sem ga prodal leta 2001. Zvezna vlada ustvarja več birokracije, da bi odvračala nedolžne državljane iz svojega časa in denarja.

Nehaj z denarjem
Nehaj z denarjem

Kaj, če bi živel kot polnoletni voznik Uber? Sem se prijavil v mojo aplikacijo Uber, kot vedno, ko vozim nekje več kot 20 minut, da bi naredil nekaj dodatnega denarja. Zavrnjen! Aplikacija ne bo delovala, ker je moja vozniška licenca potekla in ne morem dobiti novega za nalaganje.

Kaj, če bi vozil eno uro, da bi vsak dan delal? SORRY! Mislim, da bom moral avtobus vzeti dve uri v vsako smer.

Kaj če so moji otroci odvisni od mene, da jih zapustijo in jih pobirajo vsak dan? Mislim, da bi lahko najel poceni najem avtomobila za 50 dolarjev, dokler končno ne dobim vozniškega dovoljenja po pošti. Oh počakajte, to ne bo delovalo, ker nimam dovoljenja.

Če želite pospešiti dokaz o poravnavi mojega vprašanja o avtomobilskem zavarovanju v New Yorku, je NY DMV dejal, da lahko naslednji dan izberem Out Of State Call Center na 518-473-5595, v možnosti menija izberite »Povzetki«, zahtevajte »Povzetek licence« pokažejo, da je moja začasna opustitev dovoljenja odstranjena in zahtevam dokumentacijo za svojo lastno ceno, da dokažem svojo nedolžnost.

Po obravnavi Out Of State Call Center, potem lahko pokličem National Drivers Center na 888-851-0436, da dobim dodatne dokaze, da sem očiščen. O moj bog. To je noro!

In potem ko grem še nekaj več ur od mojega življenja, potem moram poklicati California Error Processing Sector na 916-657-8545, da se prepričam, njegov sistem kaže, sem očiščen v New Yorku. No, poklical sem teden dni pozneje in izgleda, da sem izbrisan iz nacionalnega registra vozniških dovoljenj. Vendar moram počakati še 7-10 delovnih dni, da lahko dejansko prejmem licenco. Kdo ve, ali bo moja licenca izgubljena v pošti ali ne?

Spodnja črta: zahvaljujoč vladi, ki ne skrbi za natančne zapise in ne posodablja svojega sistema za upravljanje podatkov, bom vsaj dva tedna vsaj do nekaj mesecev brez vozniškega dovoljenja. Rekli so mi, da moram čakati 30 dni, da se znova obrnem na CA DMV, če moje novo vozniško dovoljenje ne pride v 10 delovnih dneh. Nezaslišano. Sprejemam odgovornost, ker v celoti ne poznam pravil DMV za države NY. Zdaj upam, da bodo spodaj navedene rešitve pomagale drugim pri preprečevanju nekaterih bolečin.

Boj proti vladnemu zatiranju

Med tem tekočim procesom DMV sem se še naprej govoril: "Nikoli ne obupaj. Nikoli ne obupaj. Nikoli ne obupajte."Vodil sem neverjeten govor ESPN Jimmyja Valvana o boju proti raku. Medtem ko poznam nekatere ljudi, ki jih je vlada popolnoma zavrnila, moram samo verjeti, da bo vse v redu.

Nekateri trdijo, da taka izkušnja ni zatiranje, temveč neprijetnosti. Jasno je, da ti ljudje ne morejo sočutiti z ljudmi, ki se zanašajo na svoje vozilo, da preživijo. To je vladni zatiranje, če: 1) niste storili ničesar narobe in 2) boste kaznovani ali zaprti, če ne ravnate po vladnih pravilih, medtem ko ne delate nič narobe!

Da nikoli ne doživim, kar doživljam, tukaj je nekaj strategij:

1) Ko prodate vozilo, nemudoma pokličite svojo avto zavarovalnico in DMV, da jim poveste, da je bilo vozilo prodano. Navedite podatke kupca in vse ustrezne podatke. Ne prevzemaj, kot sem storil, DMV bo vedel le. Iz neznanega razloga kupec mojega vozila ni nikoli registriral v svojem imenu.

2) Ko plačate pristojbino za podaljšanje vozniškega dovoljenja, v roku enega tedna pokličite DMV in preverite, ali je vaše plačilo potekalo. Ne pričakujte, da vas bo DMV obvestil, če ne. Sistemi DMV so sesani. Nikoli ne zaupajte DMV ali vladi, da naredi pravo stvar za vas.

3) Postanite finančno neodvisni čim prej. Malo sem jezen, ker vlada zapravlja svoj čas in povzroča prevelik stres. Najprej sem poudaril, da se sprašujem, ali je bilo dovoljenje izgubljeno na pošti. Nato sem poudaril, ali sem v New Yorku dolgoval nekaj velikih davkov. Če imate velik sklad za nujne primere, je veliko težje rešiti te nesreče. S pisanjem te objave poskušam narediti limonado, saj upam, da bom pomagal na tisoče drugih ljudi, ki so odvisni od vožnje, da bodo živeli svoje delo. Pomembno je, da vsakdo nudi rešitev za težave, s katerimi se srečujejo.

4) Poskušajte priti iz omrežja. Več kot ste naredili, več jih vlada želi vzeti od vas. Več sredstev, ki jih imate, več jih vlada želi obdavčiti tudi vi. Če si lahko ustvarite duha, če ne boste nič zaslužili, boste imeli manj dokumentov in manj davkov. Namesto tega poskušajte živeti z vlado! Če nimate lastnine, vam vlada ne more zaračunati davka na premoženje ali zapleniti zemljišča, ki ga že imate. Če se lahko znebite svojega avtomobila, ne boste imeli povezanih stroškov podaljšanja, vozovnic, vzdrževanja in zavarovanja. Manj je več!

5) Izogibajte se poslovanju v Kaliforniji ali New Yorku. Namesto tega poiščite več davčnih držav, kot so Deleware in Nevada. Kalifornija in New York agresivno obdavčujejo W2 in mala podjetja.

Zavedajte se, da če vas ujamejo vožnje s potekom vozniškega dovoljenja, vas lahko zaprete ali kaznujete. Lahko ste prepovedani vožnje in je tudi vaš avtomobil zaprt. Morda boste celo dobili prekršek v vašem zapisu. Nekatere države imajo obdobja mirovanja do 90 dni po poteku veljavnosti vozniškega dovoljenja za vožnjo in obnovitev. Ampak to je odvisno od vas, da preverite lokalne zakone države.

Upam, da ta post pomaga voznikom povsod. Morda mi je bilo potrebno pet ur, da popravim to situacijo, vendar lahko veliko več ljudi potrebuje veliko ur, še posebej, če ne prebereta te objave. Nekateri se bojim, da se preprosto preprosto odpovemo in se vozim samo po suspendirani licenci. Pomislite na milijone ljudi, ki ne govorijo angleško kot prvi jezik. Krmarjenje z birokracijo je dovolj brutalno!

Za tiste, ki nenehno glasujejo za zakone, ki zahtevajo več in več vlad, se ustavite. Večja vlada dobi, bolj boste našli načine, kako omejiti svojo svobodo. Svoboda je tisto, za kar so se ljudje umirali. Ne dovolite, da bi vlada izkoristila vas!

Priporočilo

Preverite nižje stopnje zavarovanja. Avtomobilsko zavarovanje je drugi največji strošek za lastništvo avtomobila.Esurance je vodilni spletni trg, ki vam pomaga najti najbolj cenovno in zanesljivo avto zavarovanje. Dobijo vam primerjavo citatov, da se prepričate, da ste dobili najboljšo ponudbo. Z avtomobilsko zavarovanje lahko enostavno kupite neposredno z njihove spletne strani, če vam je všeč, kar vidite. Zelo pomembno je, da vsakdo dobi vsaj osnovno zavarovanje avtomobilskega zavarovanja. Lahko se strinjate z vašim avtomobilom in v redu. Ampak, če ste skupaj tujega avtomobila in jih poškodujete, lahko gredo za vami za vsa vaša sredstva in vas izbrisati! Preverite boljšo ceno zavarovanja prek Esurancea danes.

Priporočena: