Zneski subvencije po dohodkih Za Zakon o ugodni oskrbi (Obamacare)

Kazalo:

Zneski subvencije po dohodkih Za Zakon o ugodni oskrbi (Obamacare)
Zneski subvencije po dohodkih Za Zakon o ugodni oskrbi (Obamacare)

Video: Zneski subvencije po dohodkih Za Zakon o ugodni oskrbi (Obamacare)

Video: Zneski subvencije po dohodkih Za Zakon o ugodni oskrbi (Obamacare)
Video: Актрисы-эмигрантки!МУЖ-ГЕЙ! МУЖЬЯ МОШЕННИКИ! КАК СЛОЖИЛАСЬ СУДЬБА В ЭМИГРАЦИИ! 2023, September
Anonim
Zakon o cenovno dostopni oskrbi (Obamacare) je potencialno odličen način za pomoč pri nižjih dohodkih posameznikov pri zagotavljanju zdravstvene oskrbe. Podpredsednik ACA-ja je kljub temu, da vse večja vlada izvaja naše življenje, ker bolezni in nesreče ne razlikujejo med bogatimi ali revnimi. V narodu, bogatem, kot je naš, nihče ne sme umreti ali se zatika v trajni zanki, samo zato, ker si lahko privošči zdravniško oskrbo.
Zakon o cenovno dostopni oskrbi (Obamacare) je potencialno odličen način za pomoč pri nižjih dohodkih posameznikov pri zagotavljanju zdravstvene oskrbe. Podpredsednik ACA-ja je kljub temu, da vse večja vlada izvaja naše življenje, ker bolezni in nesreče ne razlikujejo med bogatimi ali revnimi. V narodu, bogatem, kot je naš, nihče ne sme umreti ali se zatika v trajni zanki, samo zato, ker si lahko privošči zdravniško oskrbo.

Dva najpogostejša razloga, zaradi katerih se ljudje ne upokojijo prej, so: 1) pomanjkanje denarja in 2) negotovost glede dostopa do zdravstvenih storitev in stroškov. Kot predčasno upokojenec leta 2012 s polnimi 30 leti, preden sem bil upravičen do ugodnosti za zdravilo Medicare, sem skrbel za zdravstveno oskrbo, dokler nisem delal raziskav o poceni alternativah zdravstvenega varstva. Zdaj, ko sem preživel precej časa, ko sem preučeval, kaj ponuja zdravstvo.gov, nisem zaskrbljen, ampak navdušen za potencialno milijone drugih ljudi, ki nimajo zdravstvene oskrbe ali nimajo želje, da bi delali 60s.

Ugotovil sem tudi, da bodo celo milijonarji upravičeni do subvencij za zdravstveno varstvo. Več enakosti je dobrodošlo olajšanje stalne retorične vojne in diskriminatornih politik, ki jih slišimo od Capital Hilla.

ZASNOVO SUBAMIDA OBAMACARE DO DOHODKA

Kadar gre za plačilo davkov na dohodek in prejemanje subvencij za zdravstveno varstvo, je na splošno bolje, da je srednji do nižji srednji razred. Filozofija je, da je bogat, a se združuje z množico. Biti v senci je še pomembnejši kot zgodnji upokojenec, ker v družbi ne bomo več prispevali toliko, vendar ne bomo videti tako stari, kot bi morali, kar bi lahko ogrozilo nekatere ljudi. Naše pristojbine smo že plačali v obliki davkov, zato smo se upokojili. Eden nasvetov za predčasno upokojence je, da nikomur nikomur ne poveš kdorkoli, ki si se upokojil. Namesto tega jim povejte, da ste brezposelni, svetovalec ali podjetnik, da bi zavračali zavist in potencialno pridobili sočutje.

Spodaj so naštete štiri karte, ki sem jih skrbno sestavljala z vnašanjem ravni dohodka v kalkulatorju Subsidy Foundation Fundacije družine Kaiser. Srebrni načrt se uporablja v primeru, ko bo zavarovatelj plačal 70% zdravstvenega odhodka. Izdatki za premije so omejeni na 9,5% dohodka, odhodki iz žepnih računov pa izključujejo stroške premije od 6,350 USD za posameznega posameznika do 12.700 $ za družino štirih. Vabimo vas k igranju kalkulatorja, da bo ustrezal vaši situaciji.

SUBVENCIJA DO DOHODKA ZA DRUŽINSKA ŠTUDIJA

Image
Image

SUBVENCIJA PO DOHODKU ZA DRUŽINO TRI

Image
Image

SUBVENCIJA PO DOHODKU ZA OZIROVANEGA PARA NI OTROK

Image
Image

SUBVENCIJA PO DOHODKU ZA ENO POSAMEZNIKE

Image
Image

ANALIZA OMEJITEV DOHODKA ZA SUBVENCIJE

* Stopnja revščine: Dohodek pod 23.550 $, ki je natančen za družino štirih (dva odrasla, dva otroka), 20.000 $ za družino treh in 11.490 $ za posameznika, se štejejo za revščino v ZDA. Kalkulator izplača 0 $ subvencije, kar je napaka, kar implicira, da takšni vlagatelji plačajo 0 $ do nič za letne zdravstvene premije.

* Phaseout ravni: Dohodek v višini 94.200 dolarjev ali več za družino štirih, 78.000 dolarjev za družino treh, 62.000 dolarjev za poročenega para brez otrok in 45.960 $ za posameznike ne bo več prejemala subvencij državne zdravstvene oskrbe. Osnovna matematika je 4X stopnja revščine, ki jo določi vlada. Kljub prekinitvi, dobra stvar je, da izgleda, da je najvišji odstotek dohodka, ki ga mora letno plačati premije, določen na 9,5% bruto plače, ne glede na to, kaj naredite.

* Druge ravni pokritosti:Zgoraj navedeni zneski premije in subvencije temeljijo na Silver načrtu. Imate možnost, da uporabite subvencijo za nakup drugih ravni kritja, na primer zlati načrt (ki bi bil bolj celovit) ali bronasti načrt (ki bi bil manj celovit).

* Iz žepnih stroškov: Odhodki iz žepa brez stroškov premije so omejeni, odvisno od vaše situacije. Na primer, družina štirih, ki znaša 50.000 dolarjev, ne more presegati 10.400 $ za načrt srebra, na primer. Iz žepa se poveča do največ 12.700 $ za družino štirih, kar znaša 94.000 dolarjev. Iz žepnih stroškov za posameznika, ki znaša 30.000 dolarjev, ne sme preseči 6.350 dolarjev. Dobro je videti, da so ti stroški iz žepa omejeni, vendar pa še vedno zdi se precej visoka. Družina, ki znaša 50.000 dolarjev letno, bi morala po davkih prinesti približno 35.000 do 40.000 dolarjev domov. Da bi porabili 30% svojega davka po davku, je dohodek za zdravstveno varstvo velik odstotek. Zato je ljudem vedno pomembno, da še naprej ne varčujejo, kakšno je njihovo raven dohodka. Bistvo je, da vemo, kakšne so naše stroške za nazaj in lahko načrtujemo ustrezno.

Sorodni: Ratio dostopnosti zdravja

AKCIJSKI NAČRT ZA UPORABO PREDNOSTI ZA ZDRAVSTVENE SUBVENCIJE

Očitno je bolje narediti toliko denarja, kjer nimate problema, da bi podprli zdravljenje brez podlage. Vendar pa naj delim nekaj načinov, na katere bi lahko vsi bolje izkoristili državne subvencije in ne le srednji dohodek za prebivalstvo z nižjim dohodkom.

* Povečajte prispevek k računom za upokojitev pred obdavčitvijo. Prispevajte maksimalno 18.000 dolarjev k vašemu 401k, da zmanjšate obdavčljivi dohodek za 18.000 dolarjev. Če imate delujočega zakonca, naredite isto stvar, da dobite skupno 36.000 zmanjšanje za vašo MAGI. Vsakemu prispevku lahko prispevate 5.500 dolarjev v dobro IRA, če ste kot poročeni par pod 116.000 dolarjev kot samski in pod 183.000 dolarjev. Toda vaš cilj je, da se spustite po lestvicah, tako da začnete prejemati subvencije. Sorodni: Koliko bi morali shraniti v 401k po starosti

* Začnite S-Corp ali LLC. Začetek poslovanja je način za zmanjšanje vašega obdavčljivega dohodka z odbitkom vseh stroškov, povezanih s poslovanjem. Vsakdo najprej preveri, ali je račun, najprej o odbitkih, preden gre naprej, ker je vsako podjetje drugačno. Obstaja veliko prekrivanja glede poslovnih stroškov in splošnih stroškov življenjskega sloga. Na primer, če ste inštruktor za potapljanje s potapljaškimi čolni, kako nameravate združiti svoj tečaj in napisati svoje izkušnje na spletu o potapljanju na Maldivih, ne da bi odšli na Maldive? Ni zakona, ki pravi, da ne morete uživati v poslovanju. Z lastno spletno stranjo lahko začnete legitimirati svoje podjetje z Bluehostom. Dobiš brezplačno domensko ime za eno leto. Danes ne gre za dan, ko ne bom hvaležen za začetek FinancialSamurai.com leta 2009. Ni več treba delati za nekoga drugega. Plačam ~ 750 dolarjev na mesec za odlično zdravstveno varstvo, in to je davčna olajšava.

* Postanite lastnik nepremičnin. Vsi stroški, povezani z upravljanjem vaših najemnih nepremičnin, so odbitni. Dodajte na negotovinski odhodek za amortizacijo in zlahka boste lahko zmanjšali dohodke od najemnin in plačali manj davkov. Če imate najem nepremičnine v Bora Bora, lahko odbijete stroške prevoza, da pridete do nje. Sploh ni slabo. (Preberite, kako malo plačati brez davkov za preostanek svojega življenja)

* Lastna sredstva, ki proizvajajo sredstva in so brez dolgov. Recimo, da imate lastno premoženje v vrednosti 1 milijon dolarjev, kar ustvarja poslovni prihodek v višini 45.000 dolarjev na leto (4,5-odstotni neto donos najemnin). Nimate drugega dohodka, vendar nimate dolga, zato življenje ni preveč trdno, da podpirate vašo družino štirih. Vaša družina je upravičena do 5,640 dolarjev na leto za subvencije za zdravstveno varstvo in plačati morate samo 2.650 $ letno. Drug primer je zbiranje portfelja delnic v višini 3 milijone dolarjev, ki prinašajo 90.000 dolarjev na leto v dividendah z odbitkom v višini 25.000 dolarjev za primarno hipotekarno posojilo. Vaš MAGI je 65.000 dolarjev, kar pomeni, da se vi in vaša štiričlanska družina še vedno kvalificirate za 2.600 $ na leto v obliki subvencij za zdravstveno nego kot več milijonarjev.

* Preverite z zasebnimi izmenjavami na spletu. Kot vsak dober kupec, se ne smete zanašati samo na en vir. Preveril sem na spletu za zelo podobne načrte za družino štirih in za posameznika, in tu sem prišel z: 950 $ na mesec za družino štirih z odbitkom 5.000 $ in 210 $ na mesec za 35-letnega posameznika v dobrem zdravju z največjim odbitnim zneskom v višini 2.000 dolarjev. Obstaja veliko možnosti, prilagojenih vsakemu posameznemu primeru. Za tiste, ki imajo veliko višje dohodke od 94.000 dolarjev za družino štirih in več kot 30.000 dolarjev na posameznika in vašega MAGI-ja ne morete več prilagoditi, bo zasebna izmenjava videti kot boljša možnost.

Spodnja črta: je veliko bolje imeti visoko neto vrednost in nizko prilagojeni bruto dohodek namesto visoko prilagojenega bruto dohodka in nizke neto vrednosti za izkoriščanje državnih subvencij. Prepričan sem, da vlada to spozna tudi, kar je njihov način spodbujanja posameznikov, da prihranijo in vlagajo v svojo prihodnost. Z zbiranjem zdravega zneska sredstev vas bo vlada nagradila tudi s subvencijami. (Preberite povprečno neto vrednost za nadpovprečno osebo in kaj naj bi bil moj neto vrednost po prihodkih?)

POMOČI ŠE DRUGIH ŽIVLJENJ

Kot vidite iz zgornjih grafikonov, imajo prihodki ključno vlogo pri tem, koliko subvencije posameznik ali družina dobi. Skupaj pomagamo subvencionirati skupine z nižjimi dohodki za pridobitev dostopa do zdravstvenih storitev, ki si jih zaslužijo. Pomagati drugim je to, da je dober državljan.

Tisti, ki imajo že obstoječe razmere in se štejejo za nižje zdravje, ni več mogoče zavrniti zdravstvenega varstva ali diskriminacije. Ja, Obamacare ustvarja nekoliko moralnega tveganja, ko gre za vadbo in prehranjevanje zdravo. Vendar pa, kot bogati pomagajo subvencionirati revne s progresivnim davčnim sistemom, bo zdrav s subvencioniranim zdravstvenim zakonom subvencioniral manj zdravega. Da bi preprečili, da bi Američani preveč prehitevali svoje zdravje, je verjetno, da se bodo začele velike preventivne zdravstvene kampanje, da bi Američane naučile o bolj zdravem življenju.

Najverjetneje bo največja trditev o tem, kako vlada določi, katere ravni dohodka so ravni revščine in katere ravni dohodka se preveč štejejo za prejemanje subvencij. Težko je živeti z manj kot 20.000 dolarjev letno kot posameznik v San Franciscu, vendar je stopnja revščine 12.000 dolarjev in nižja. Healthcare.gov obravnava razlike stroškov v nekaterih državah. Škoda je, da štiričlanska družina ne more več prejemati subvencij, če si zasluži 94.000 dolarjev, medtem ko živi v drage Manhattnu, kjer lahko trosobno stanovanje zlahka stane več kot 5000 dolarjev mesečno v najem.

Mislim, da ne bo prišlo nazaj, če bi lahko tudi veliki lastniki sredstev z nizkimi dohodki prejeli subvencije. Ne bomo kaznovali 55-letne vdove, ki ne more najti službe, ki plača več kot 35.000 dolarjev na leto, vendar ima lastno lepo hišo, ki je bila kupljena pred 30 leti v vrednosti 2 milijona dolarjev, ali ne? Seveda ne.

Največja korist iz zakona o dostopni oskrbi je, da če vi ali vaša družina doživite težke čase, boste zelo subvencionirani, dokler se ne bo izboljšal dohodek. Zavarovanje po katastrofi je enako. Za tiste, ki razmišljajo o odpuščanju svojih delovnih mest, da naredijo nekaj novega, ali druge, ki so se odločili, da bi zgodaj izstopili iz tekmovalne dirke, imate zdaj eno manj stvari, ki jih je treba skrbeti.

Priporočila

Iščete cenovno življenjsko zavarovanje? Oglejte si PolicyGenius, neodvisni zavarovalni posrednik, ki revolucionira način nakupovanja za življenjska zavarovanja - brezplačno! Odgovorite na nekaj preprostih vprašanj na spletni strani PolicyGenius in takoj dobite brezplačne, prilagojene in celovite ponudbe življenjskih zavarovanj. PolicyGenius ponuja brezplačen in nepristranski nasvet o več kot 25-odstotni kritični družbi za življenjsko zavarovanje, ki so jo temeljito raziskali in preverili. Ker so cene življenjskih zavarovanj urejene, vam ni treba skrbeti, da ne dobite najboljših ponudb. PolicyGenius vam pomaga primerjati najboljše ponudbe na enem mestu. Ko se zavarovalnice konkurirajo, zmagate.

Upravljajte svoje finance na enem mestu: Najboljši način, da postanete finančno neodvisni in se zaščitite sami, je, da se z vašim financiranjem prijavite z osebnim kapitalom. So brezplačna spletna platforma, ki združuje vse svoje finančne račune na enem mestu, tako da lahko vidite, kje lahko optimizirate. Pred osebnim kapitalom sem se moral prijaviti v osem različnih sistemov, da bi spremljal moje finančne račune za razlike v višini 25+ (borzno posredovanje, več bank, 401K itd.). Sedaj se lahko prijavim v osebni kapital, da vidim, kako delujejo mi računi in kako se moja neto vrednost napreduje. Prav tako lahko vidim, koliko porabim vsak mesec.

Njihovo najpomembnejše orodje je njihov načrt za upokojitev. Orodje uporablja vaše dejansko povezane podatke za izvajanje Monte Carlo simulacije, da ugotovi, ali je vaša prihodnja finančna situacija na pravi poti. Ko gre za vaše finance, NISO BREZ REWIND TIPKA. Zato vam zelo priporočam, da v celoti izkoristite najboljše brezplačno orodje za finančno upravljanje na spletu danes.

Je vaša upokojitev na teku? Prijavite se, če želite izvedeti!
Je vaša upokojitev na teku? Prijavite se, če želite izvedeti!

Posodobljeno za leto 2017 in pozneje.

Priporočena: