2. korak k bogastvu: bančništvo

2. korak k bogastvu: bančništvo
2. korak k bogastvu: bančništvo

Video: 2. korak k bogastvu: bančništvo

Video: 2. korak k bogastvu: bančništvo
Video: СПРИНТ – Самый мотивирующий фильм года! Фильм изменивший миллионы людей! Смотреть онлайн бесплатно 2023, Oktober
Anonim

Presenečeni bi bili, koliko denarja izgubite zaradi slabega bančništva. Tukaj je nekaj trikov, ki vas bodo spravili na dober začetek. Znebite se kakršnih koli pristojbin: Če ste študent, preklopite na študentski bančni račun brez letnih pristojbin. Evo, kako verjetno bo pogovor šel:

Vi: "Živijo, študent sem in želim dobiti račun brez letnih provizij. Želim brezplačno preverjanje in brez minimalnega stanja. " Banker: "Oprostite gospod / gospa, tega ne ponujamo več." Ti: "Res, to je zanimivo, ker mi (Bank of America / Wells Fargo / drugi konkurent) mi zdaj ponudijo to rešitev. Prav tako je strošek nakupa kupca trenutno več kot 150,00 USD. Misliš, da bi mi zdaj lahko pomagal? " Banker: "Kakšno resnično presenetljivo naključje. Zdi se, da moj računalnik nenadoma kaže, da vam lahko ponudimo brezplačen račun, tako kot tisti, ki ste ga zahtevali! " Ti: "Zakaj se vam zahvaljujem, prijazni gospod" (sipaj čaj darjeelinga).

Tukaj je nekaj, kar je treba zapomniti: Banke Ne želite izgubiti kot stranko. Najprej ste študent - skupina strank, ki najbolj plačuje pristojbine. Drugič, stane neverjeten znesek (več kot 150,00 USD) za pridobitev nove stranke. Zapomni si to naslednjič, ko se boste pogajali z banko.

Prejemajte plačilo prekoračitve, ki ga zahtevate. Banke so tako prijetne. Če imate varčevalni račun in račun za preverjanje, in če nenamerno napišete ček več kot imate na računu za preverjanje, bodo koristno prenesli denar s svojega varčevalnega računa, da bi preprečili preverjanje. Prav tako vam bodo koristno zaračunali 10 do 15 dolarjev, kar lahko izniči vse obresti, zaslužene od tega leta.

Na srečo banke razumejo, da so ljudje občasno neumni in se bodo odpovedali plačilu, če vprašate. To na splošno deluje prvič in je po tem zelo težko (vendar je še vedno mogoče storiti, če imate dober izgovor). Zapomnite si: želijo vas ohraniti kot svojo stranko.

Pridobite kreditno kartico, da ustvarite kredit. Če imate močan kredit, lahko pogosto dobite hišo / avto / posojilo v primerjavi z nekom, ki ima veliko denarja, vendar ni kreditne zgodovine. Vse o kreditnih karticah.

Razlika med prihranki in preverjanjem računov: Varčevalni računi zaslužijo obresti (preverjanje računov ne). Večino svojih prihrankov bi morali hraniti na vašem varčevalnem računu (duh), kjer zasluži obresti in samo na minimum, ki ga potrebujete v računu za preverjanje. Prenos med računi po potrebi.

Nastavite proračun: Uporabite Quicken / MS Money / notepad za presojo svojih stroškov za 3-6 mesecev. Nato zmanjšajte stroške (npr. Ne potrebujete Starbucksa / Koksa / obleke / karkoli vsak dan). Ko začnete varčevati, boste imeli denar za vlaganje. Najboljši način za začetek proračuna.

Kaj pa zdaj?

  • Ostanite na tekočem s posodobitvami: Prijavite se brezplačno IWillTeachYouToBeRich newsletter
  • Naučite vse to (in še več) v mojih 1 urah IWillTeachYouToBeRich razred

Priporočena: