Smart premakne za zajamčeno finančno uspešnost

Kazalo:

Smart premakne za zajamčeno finančno uspešnost
Smart premakne za zajamčeno finančno uspešnost

Video: Smart premakne za zajamčeno finančno uspešnost

Video: Smart premakne za zajamčeno finančno uspešnost
Video: AMA record with community manager Oleg. PARALLEL FINANCE 2023, September
Anonim

Želite, da bi bilo to leto najbolje leto za vas? Začetek na desni finančni nogi je odličen način za zagotovitev, da opravite delo.

Smart premakne za finančni uspeh

Da bi dobili pametne premike za vsak denar v življenju - od iskanja najvišjih donosnih bančnih računov, investiranja v upokojitev, varčevanja z davki, nakupa nepremičnin in še veliko več, vzemite kopijo moje nove knjige, Smart Girl's pameten premakne, da raste bogat. Na voljo je v lokalnih knjigarnah ali na spletnih mestih, kot so Amazon.com in Barnes & Noble. Mnenja pohvale knjigo kot tisto, ki vam bo omogočila "ustvariti bogatejše življenje - tako finančno kot čustveno". (Izdajatelj tedensko)

Povežite se z Denarnico!

Odličen način, da bi to leto bil najboljši denarni čas, je delo s trenerjem. Če ste pripravljeni na velike spremembe v svojem finančnem življenju, izvedite več o Laurajevem individualnem treningu za finančno življenje na SmartMovesToGrowRich.com. Za več denarja nasvete in nasvete, se prijavite za brezplačno Money Girl novice in se povežite Facebook in Twitter. E-poštno vprašanje o vašem denarju [email protected].

Slike mladega investitorja podjetja Shutterstock Več nasvetov iz denarja

Priporočena: