Lastniki malih podjetij, ki spodbujajo ogenj zaposlenih pred davčnimi zvoki

Kazalo:

Lastniki malih podjetij, ki spodbujajo ogenj zaposlenih pred davčnimi zvoki
Lastniki malih podjetij, ki spodbujajo ogenj zaposlenih pred davčnimi zvoki

Video: Lastniki malih podjetij, ki spodbujajo ogenj zaposlenih pred davčnimi zvoki

Video: Lastniki malih podjetij, ki spodbujajo ogenj zaposlenih pred davčnimi zvoki
Video: My Valentines Romantic Love Songs 💖 Jim Brickman, David Pomeranz, Celine Dion 💗 Love Songs 2023 2023, Oktober
Anonim

Območje Bay je polno podjetnikov. V zraku je nekaj, kar ustvarja skoraj božanski električni duh, ki ljudi povzroča trdo delo in inovacije. V letu 2011 se vedno bolj slišim o tem, kako se lastniki malih podjetij v pripravah na prihodnje davke za prihodnje leto spopadajo. Vpliv navzdol na splošno ni dober izraz za uporabo, če ste politik, ki želi ustvariti rast delovnih mest.

Recimo, da približno 3 milijone dolarjev letnih bruto prihodkov iz svojega internetnega podjetja, kot je moj prijatelj Zach. Ni slabo, vendar ne ravno dovolj denarja, če upoštevate njegovo strukturo stroškov. Če je njegova profitna marža pred obdavčitvijo 25%, potem ko plača plače vseh njegovih zaposlenih, najemnina in tako naprej, Zach ostane približno 750.000 $ obdavčen. Če se njegova davčna stopnja poveča s 36% na 39,6%, bo za vsak dolar več kot 375.000 dolarjev letos v letu 2011 plačal približno 25.000 USD davkov.

No, kaj? Moj prijatelj je pustil enega od njegovih mladih programerjev, ki približno 85.000 dolarjev plača za prihodnje leto za 25.000 do 35.000 dolarjev za povečanje davkov! Moj prijatelj se počuti neprimerno, ker je šel leta 2006 na kolidž, vendar nima izbire, saj se je od leta 2007 zmanjšal prihodek, vlada pa je zaostrila vijake. Zach verjame, da bodo prihodki leta 2011 slabši prihodnje leto kot letos, in je proračun zmanjšanje. Hvala bogu za zavarovanje za primer brezposelnosti! In ne, ni smiselno, da bi mladi programer šel samo na delo v hitro hrano po nekaj tednih gledanja.

NE PREBERITE NJIHOVIH LAH. NISO V NJENI ZA VAS.

Trudim se, da razumem, zakaj administracija Obame želi ohraniti visoko stopnjo brezposelnosti? Mala podjetja predstavljajo 90% vseh delodajalcev in 75% neto novih delovnih mest v našem gospodarstvu. Zakaj zvezna vlada ne zaveda, da je kaznovanje malega podjetja slabe za dobre ljudi?

Razlog, zakaj vlada želi dvigniti davke na druge, je, ker želijo več moč. Z zvišanjem davkov na večino ljudi, ki zaposlujejo druge, vlada odvzame moč svobode in ustvarjalnosti. Razmislite o tem za malo. Denimo, da so davki na 100%, saj jih vlada poseduje. V tem 100-odstotnem davčnem okolju postanete zombi brez duha. Takoj, ko vlada napove, da bodo znižale davke na 95%, se množice začnejo mešati in produktivnost se poveča. Toda, takoj ko bo obdavčitev znašala 0%, bodo ljudje počeli tako, kot bi radi, razvili svojo lastno moč in v glavah politikov zrušili vlado!

Moč je opojna, in ne krivim politikov, ki želijo moč. Nenazadnje, njihova celotna naloga je ustvarjanje pozornosti, priljubljenosti in pridobivanja moči. Pomembno je, da se ljudje zavedajo, da ni vse, kar se zdi. Ne poslušajte politikov, ki vam povedo, da želijo spodbujati gospodarsko rast in ustvarjanje delovnih mest. To ni res. Če bi to storili, ne bi povečevali davkov v šibkem gospodarskem okolju. Kateri politiki želijo storiti, je ustvariti najslabše gospodarsko okolje, da bi lahko dosegli nizko oviro. Če ste na dnu, obstaja samo ena možnost, da greste, vendar se premikajo, in upajo, da bodo ujeli vse slave, ko se bodo stvari sčasoma začele obračati.

Torej, vsem zvestim lastnikom malih podjetij, ki volijo liberalno glasovanje, ki zvišujejo davke in veliko vladno porabo, poslušate svoje voditelje in ogenj svoje delavce. Nahranite svoje egose in hranite svojo lakoto za moč. Delaš pravo stvar kot državljan Združenih držav Amerike! Pojdi v ZDA!

Priporočilo

Začnite lastno podjetje: Če menite, da vam ni treba plačati, kar je vredno in želite povečati svoj dohodek, začnite svoje spletno stran na strani! Včasih je bilo bogastvo in veliko zaposlenih, da bi začeli vaše podjetje. Sedaj lahko začnete zraven nič z družbo gostovanja, kot je Bluehost, za manj kot 4 USD / mesec in vam bodo dali brezplačno domeno za eno leto za zagon.

Prikrcite se na spletu, se povežite z enakopravnimi ljudmi, poiščite nove svetovalne koncerte in lahko nekega dne ustvarite dober znesek dohodka s prodajo svojega izdelka ali priporočanjem drugih odličnih izdelkov. Niti dan ne gre, če nisem hvaležen za začetek leta 2009. Tukaj je moj vodnik po korakih, kako začeti svojo spletno stran, kot je moja, v manj kot 30 minutah.

Primer realnega poročila o prihodkih od bloggerja. Oglejte si vse možnosti dohodka. KLIKNITE na grafikon, če želite izvedeti, kako začeti svojo spletno stran v manj kot 15 minutah.
Primer realnega poročila o prihodkih od bloggerja. Oglejte si vse možnosti dohodka. KLIKNITE na grafikon, če želite izvedeti, kako začeti svojo spletno stran v manj kot 15 minutah.

Posodobljeno za leto 2017 in pozneje.

Priporočena: