Sitcom očke in njihovi domovi: tribute

Kazalo:

Sitcom očke in njihovi domovi: tribute
Sitcom očke in njihovi domovi: tribute

Video: Sitcom očke in njihovi domovi: tribute

Video: Sitcom očke in njihovi domovi: tribute
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Alan Thicke je bil eden najbolj slavnih televizijskih očetov, zato smo v čast njegovega življenja in vloge ogledali očke iz nekaterih naših najljubših sitcom

Če so nas osemdesetih in devetdesetih naučili karkoli, je bilo, da so super očete in privlačna TV-jingle odprtina nasmehnila na naše obraze. Ko se spominjamo življenja Alana Thickeja, znanega tudi kot Dr. Seaver, si oglejte domove nekaterih drugih očetov.

Dr. Seaver je bil eden izmed najljubših likov televizije. Psihiater po trgovini je izvolil za delo doma, tako da se je njegova žena Maggie lahko vrnila na delo kot novinarka. Ponudil je preveč življenjskih lekcij za štetje in kdo lahko pozabi, da je bil dr. Seaver, ki je vzel v Luke Browerju, ki ga je igrala Leonardo DiCaprio, ko je bil brez domov in potreboval družino. Alan Thicke in televizijski očki, kot je on, so del tistega, kar je osemdesetih in devetdesetih postalo nostalgično.

Polna hiša

Drug oče, ki ga ne moremo pozabiti, je Danny Tanner, ki ga igra Bob Saget. Danny je bil kralj objemov, pravi govor in čiščenje. V vsaki epizodi je bil Danny prepričan, da bo svojim trem hčeram prinesel čutno lekcijo o spoštovanju, značaju ali ljubezni. Danny je zagotovo imel veliko dela z njim, z snajem in najboljšim prijateljem za podporo in ne omenjam, njegovo morilsko hišo.

Image
Image

Družinske zadeve

Vse o Družinskih zadevah je bilo vroče, vendar ni bilo oče ali mentorja, ki bi bil tako kot uradnik Carl Winslow, ki ga je igrala Reginald VelJohnson. Carl ali kot (Steve) Urkel ga je poklical, "Big Guy," je bil čikaški policist, ki je vedno imel mehko mesto za svoje otroke in njegov soseden sosed. V devetih sezonah šovice je bil Carl, ki je podprl svojo družino, mu pomagal in ponudil očetovski nasvet. Čeprav je Carl nedvomno motil sosed, so vsi vedeli, da ljubi svoj Chicago dom in pogoste obiske Steve Urkel.

Image
Image

Fant sreča svet

Alan Matthews, ki ga igra William Russ, je še en televizijski oče, ki ga ne moremo dobiti dovolj. Alan, ki se sreča z Boyom, sreča svet, je hitro naučil svoje sinove, Corey in Eric, o pomembnosti trdega dela in integritete. Vodil je trgovino z živili in bil prepričan, da svojim otrokom razloži vrednost dolarja, pa tudi, da zadrži svoje sanje. Alan je spustil nekaj večjih športnih goljufij in je bil kralj igranja ujetih na domačem dvorišču v Philadelphiji.

Ne glede na to, kje so živeli ti očetovi očeta, so nas naučili nekaj pomembnih življenjskih poukov. Tukaj imam, Dr. Seaver!
Ne glede na to, kje so živeli ti očetovi očeta, so nas naučili nekaj pomembnih življenjskih poukov. Tukaj imam, Dr. Seaver!

Priporočena: