Ko pride denar, naj ne zaupamo bogatim ljudem, ki so bili slabi?

Kazalo:

Ko pride denar, naj ne zaupamo bogatim ljudem, ki so bili slabi?
Ko pride denar, naj ne zaupamo bogatim ljudem, ki so bili slabi?

Video: Ko pride denar, naj ne zaupamo bogatim ljudem, ki so bili slabi?

Video: Ko pride denar, naj ne zaupamo bogatim ljudem, ki so bili slabi?
Video: The Choice is Ours (2016) Official Full Version 2023, Oktober
Anonim
Umetnost po CKongsavage.com
Umetnost po CKongsavage.com

Če imate operacijo srca, bi raje imeli izkušenega kirurga, ne pa prvega letnika, kajne? Če iščete nekaj podjetniškega nasveta, bi raje plačali 300 dolarjev, če bi poslušali Ronja Conwayja, boga angelskega vlaganja, in ne kakega 19-letnega otroka z neuspelim zagonom?

Glede na to, da se strinjate z menoj 100%, zakaj bi na zemlji kdaj slišali nekoga, ki predlaga davčno politiko pri višjih dohodkovnikih, če sami ne naredijo veliko? Če ustvarite 60.000 dolarjev na leto, nimate nobenega posla, ki bi povedal, kaj nekdo, ki letno zaračuna 200.000 + letno, kako bi morali porabiti denar, kako bi se počutili plačevati več davkov, koliko plačujejo davki in zakaj bi morali plačati še več davke. Zakaj? Ker zaslužek v višini 60.000 dolarjev nima pojma!

Če izdelujete na stotine tisoč dolarjev ali več na leto in ste enkrat naredili samo 25.000 dolarjev, imate večjo verodostojnost, ki govori o primerni davčni politiki in vsaj o tem, kako zaslužiti denar. Morda boste celo lahko govorili o dobrih delih izobraževanja in delovne etike. Toda seveda bodo tisti, ki bodo naredili manj, vse skupaj spravili v obraz, ker bi rekli, da delovna etika, izobrazba in vztrajnost nista povezani. Ne, če ne želite zaslužiti. So, če hočeš zaslužiti denar.

Če plačujete srednjo plačo, je dobro za vas! Amerika ne more napredovati brez močnega srednjega razreda. Ampak, če ste častni državljan srednjega razreda, nimate pravega mnenja o tem, kako obdavčiti tiste, ki več naredijo. Če se vam zdi, da je eden od srebrnih desetine milijonov, ki ne plačujejo nobenih neto davkov na zvezni ravni, bi morali razmisliti, da ne boste glasovali o kandidatih, ki bi želeli več obdavčiti višje zaslužke. Preštejte svoje blagoslove, da vam ni treba dati denarja vladi, ki je sposobna zapravljati svoj denar. Več hrupa, ki ga naredite, več boste pozorni na sebe in Sentineli vas bodo našli in uničili.

Noben prejemnik dohodka ni boljši od drugega. Če naredite 50.000 dolarjev na leto ali 500.000 dolarjev na leto, imate enake pravice. Obstaja samo težava, ko nekdo, ki nima pojma, kaj potrebuje za več kot 200.000 ameriških dolarjev, očita, da bi morali "bogati" nesorazmerno plačati še več svojega dohodka davkom.

Bralci, ali ne bi smeli zaupati vsem premožnim ljudem, ki so bili slabi, namesto da bi ubili ljudi slabega ali srednjega razreda, ki ne vedo, kako je, da zaslužijo več in plačajo več davkov?

Zakaj ljudje iz nižjega davčnega razreda dohodka mislijo, da vedo, kaj je najboljše za tiste v najvišjih dohodkovnih razredih?

* 200.000 $ je poljubno število, saj je to stopnja dohodka, ki jo sedanja uprava šteje za bogato. 60.000 dolarjev je manj poljubno število, saj je približno 20% višje od povprečnega dohodka na prebivalca.

Priporočilo za gradnjo stavbe

Upravljajte svoje finance na enem mestu: Eden od najboljših načinov, kako postati finančno neodvisen in se zaščititi sami, je, da se z vašim financiranjem prijavite z osebnim kapitalom. So brezplačna spletna platforma, ki združuje vse svoje finančne račune na enem mestu, tako da lahko vidite, kje lahko optimizirate svoj denar. Pred osebnim kapitalom sem se moral prijaviti v osem različnih sistemov za sledenje 25-odstotnih računov (borzno posredovanje, več bank, 401K ipd.), Da bi upravljal svoje finance v preglednici Excel. Sedaj se lahko prijavim v osebni kapital, da vidim, kako delujejo vsi računi, vključno z mojo neto vrednostjo. Prav tako lahko vidim, koliko porabim in varčujem vsak mesec z orodjem za denarni tok.

Odlična značilnost je njihov analitik za analizo portfelja, ki s svojim programom teče vaš portfelj naložb s klikom gumba in si ogleda, kaj plačujete. Ugotovil sem, da sem plačal 1.700 $ letno v pristojbinah za portfelj, ne vem, da sem krvavil! Na spletu ni boljšega finančnega orodja, ki mi je pomagal doseči finančno svobodo. Potrebno je samo minuto, da se prijavite.

Končno so nedavno začeli s svojim neverjetnim kalkulatorjem za upokojitev pokojnin, ki potegne vaše dejanske podatke in izvaja simulacijo Monte Carlo, da bi vam omogočil globoko vpogled v svojo finančno prihodnost. Osebni kapital je brezplačen in manj kot eno minuto se prijavite. To je eno od najbolj dragocenih orodij, ki sem jih našel za pomoč pri doseganju finančne svobode.

Je vaša upokojitev na teku? Preverite z načrtom za upokojitev računalnika
Je vaša upokojitev na teku? Preverite z načrtom za upokojitev računalnika

O avtorju: Sam je začel vlagati lasten denar, odkar je leta 1995 prvič odprl posredniški račun Charles Schwab online. Sam je rad veliko vlagal, zato se je odločil, da bo kariero iz naložb porabil naslednjih 13 let po kolidžu na Wall Streetu. V tem času je Sam prejel MBA iz UC Berkeley s poudarkom na financah in nepremičninah. Postal je tudi serija 7 in serija 63 registrirana. Leta 2012 se je Sam lahko upokojil v starosti 35 let, predvsem zaradi njegovih naložb, ki sedaj v pasivnem dohodku ustvarjajo več kot šest oseb na leto. Sam zdaj preživlja svoj čas igranja tenisa, preživljanja časa z družino in pisanja na spletu, da pomaga drugim pri doseganju finančne svobode.

Posodobljeno za leto 2018 in pozneje.

Priporočena: