Če kupite najemnino?

Kazalo:

Če kupite najemnino?
Če kupite najemnino?

Video: Če kupite najemnino?

Video: Če kupite najemnino?
Video: The Weeknd - Save Your Tears (Official Music Video) 2023, Oktober
Anonim
Zdi se, da se s tem veliko stisnjenih oglasov in zaprtih domov na trgu zdaj zdi, da je ideja o vlaganju v nepremičnine vse bolj priljubljena. Če se sprašujete, ali ste izključeni za najemodajalca, vam bom povedal v tem članku.
Zdi se, da se s tem veliko stisnjenih oglasov in zaprtih domov na trgu zdaj zdi, da je ideja o vlaganju v nepremičnine vse bolj priljubljena. Če se sprašujete, ali ste izključeni za najemodajalca, vam bom povedal v tem članku.

Prednosti lastnine najemnine

Lastništvo nepremičnin zagotovo ima svoje prednosti in slabosti. Začnimo z dobrimi stvarmi: lahko je zelo dobičkonosno. Nepremičnine so opredmetena sredstva, ki jih nadzirate in vsakdo potrebuje prostor za življenje. Z nepremičninami lahko zaslužite na dva osnovna načina: denarni tok in apreciacijo:

 • Denarni tok ali dohodkovne rezultate, če najemnino, ki jo zberete od najemnika, presega vaše skupne stroške. Odhodki za najemnino lahko vključujejo hipotekarna plačila, davke na premoženje, zavarovanje, vzdrževanje in popravila.

 • Uveljavljanje je povečanje vrednosti, ki jo nepremičnina lahko sčasoma doživi.

Kako zaslužiti denar za najem nepremičnin

Lahko kupite nepremičnino v dobri soseščini, ki jo potrebuje popravilo. Če ste pri roki in kot del popravila (ali imate dovolj dobička v pogodbi za najem izvajalca), lahko opravite popravila in jo prodate za dobiček ali jih hranite za najem. Nekateri ljudje radi vlagajo v več družinske lastnosti, ki že zaslužijo denar, ali tisti, kjer lahko živijo na licu mesta v eni od enot. Ali pa lahko kupite počitniški dom, ki ga izposodite tedensko ali mesečno in uporabite za sebe del leta.

Ko plačate hipoteko na najem nepremičnine, je lahko lepo vir dodatnega dohodka, medtem ko še vedno delate ali med vašo upokojitvijo. Torej, kako strukturirate naložbo v nepremičnine, je odvisno od vaših virov, koliko časa nameravate investirati in lastnosti nepremičnine, ki jo kupite.

Slabosti lastništva lastnine

Bottom line je, da morate biti popolnoma prepričani, da lahko zaslužite, ne glede na to, ali imate prosta delovna mesta, ki so večja od pričakovanega, ali nižja od pričakovane najemnine in apreciacije.

Ker so prednosti tako čudovite, moram vam dati odmerek realnosti, da bi jih izravnali z neugodnostmi. Upravljanje naložbenih nepremičnin in lastnik zemljišč je težka dejavnost. Iz izkušenj vam lahko povem, da je preprosto podcenjevati stroške popravil, ko popravljate zgornji fiksator. Prav tako je težko obravnavati najemnike, ki pokličejo pozno ponoči z zamašenim kanalizacijskim sistemom ali ki ne plačajo najemnine. Sredi noči so stanovalci izginili in pustili pohištvo in omare za poln stvari. Lahko poškodujejo vašo lastnino ali imajo težave, ki jih nikoli ne poročajo. Nepričakovana prosta delovna mesta lahko izločijo tudi celotno dobičkonosnost naložbe. Ne, kot lastnik ni gotovo za srce.

8 Nasveti za nakup lastnine za najem

Zato je nakup nakupne nepremičnine ali fiksir-zgornja poslovna odločitev, zato morate zelo skrbno zbrati številke. Dala vam bom nekaj virov, ki vam bodo pomagali [AdMiddle] na koncu delovnega mesta. Bottom line je, da morate biti popolnoma prepričani, da lahko zaslužite, ne glede na to, ali imate prosta delovna mesta, ki so večja od pričakovanega, ali nižja od pričakovane najemnine in apreciacije.

Tukaj je 8 nasvetov za nakup nepremičnine:

 1. Image
  Image
 2. Prepričajte se, da so vaše osebne finance v redu. Nikoli ne kupujte najemne nepremičnine, če nimate zdravega sklada za nujne primere. Ne pozabite, da boste odgovorni za hipotekarna plačila in popravila, tudi če ni najemnika.
 3. Preoblikujemo se za investicijsko posojilo. Sedite s hipotekarnim posojilodajalcem ali posrednikom, da ugotovite, ali si lahko privoščite naložbo, preden porabite veliko časa za iskanje nepremičnine.

 4. Raziskave se bodo najemale. Vprašajte nepremičninske posrednike, upravitelje nepremičnin ali druge najemnike v območju, koliko lahko realno pričakujete, da bodo zaračunali najemnino.

 5. Kupite nepremičnine na dobrih lokacijah. Kakovost soseske je pomembna za ohranjanje dobrih najemnikov. Oglejte si bližino delodajalcev, šol, parkov in javnega prevoza. Če nameravate upravljati najem, se prepričajte, da je precej blizu vašega doma.

 6. Ponudite nakup ponudbe odvisno od inšpekcijskih pregledov. Vedno plačajte za opravljanje strokovnih inšpekcijskih pregledov, tako da lahko določite, katera popravila so potrebna, in če obstajajo dokazi škode škodljivcev.

 7. Get dovolj zavarovanja. Morate imeti veliko odgovornosti za zavarovanje, da se zaščitite v primeru, da je nekdo poškodovan, medtem ko živijo ali obišče vašo najem nepremičnine.

 8. Pozna pravila. Obstajajo zvezni in državni zakoni glede najema nepremičnin, ki jih ne smete kršiti. Obiščite nolo.com za informacije o zakupu najemodajalca.

 9. Razmislite o storitvah upravitelja nepremičnin. Po letih upravljanja z lastnimi najemnimi lastnostmi sem jih obrnil na profesionalca. Čeprav nepremičninski upravljavec zaračuna približno deset do petnajst odstotkov bruto najemnine, ki ga zbirajo - meni, je to vredno. Če želite zaobiti vse težave pri upravljanju nepremičnine, se prepričajte, da v svoje izračune dodate stroške profesionalnega upravitelja, preden se odločite za nakup nepremičnine.

Ni nobenega zagotovila, da se bodo nepremičninske vrednosti v prihodnje povečale toliko, kot so v preteklosti.Najemnine in domače cene se lahko dvigajo navzgor in navzdol in se zelo razlikujejo od enega mesta ali celo do ene soseske do drugega. Ampak, če ste za to izključeni, je nakup nepremičnin lahko odličen način za diverzifikacijo vaših naložb. Pojdi na sestanek Podcast izdajo tega nasveta je sponzoriral Go To Meeting. Prihranite čas in denar, tako da gostite svoje sestanke na spletu. Obiščite spletno mesto GoToMeeting.com/podcast in se prijavite za brezplačen 45-dnevni preskus svoje spletne rešitve za spletne konference. Money Girl je 10 korakov do brezplačnega dolga Hvala vsem, ki so prenesli mojo najnovejšo e-knjigo, Money Girl je 10 korakov do brezplačnega dolga. Na voljo je v trgovini Amazon Kindle, v trgovini Sony Reader, v Fictionwise E-knjigarni in drugje. Avdio različico lahko dobite tudi na Audible.com ali v iTunes Store. Naučite se, kako enostavno je, da se izvlečeš iz dolga in se zatekate v zameno! Na vas je, da prevzamete nadzor nad svojimi finančnimi sredstvi in ustvarite varnejšo prihodnost. Povežite se z denarjem! Ko me spremljate na Twitterju in Facebooku, boste prejeli več nasvetov, nasvetov, novic in virov za izboljšanje vaših osebnih sredstev. Več virov: Kalkulator naložbene nepremičnine AARP. Kalkulator naložbenih nepremičnin Primerjalna tabela izračuna izračuna najema zemljišč Landlord.com Najem nepremičnine Reporter Nacionalna združenja vlagateljev nepremičnin.

Hiša sliko iz Shutterstock Več nasvetov iz denarja

Priporočena: