Ali naj študent ali starša plačata kolegij?

Kazalo:

Ali naj študent ali starša plačata kolegij?
Ali naj študent ali starša plačata kolegij?

Video: Ali naj študent ali starša plačata kolegij?

Video: Ali naj študent ali starša plačata kolegij?
Video: WORLD OF TANKS BLITZ MMO BAD DRIVER EDITION - YouTube 2023, September
Anonim

Kristen iz Michigana sprašuje:

Rad bi, da moja hčerka pojdi na kolidž, kjer hoče, in storil bom vse, kar je potrebno za plačilo. Po drugi strani pa moj mož meni, da bi morala delati za to. Verjame, da bi morala iti na kolidž v skupnosti in storiti, kar je najcenejše. Moja hčerka, seveda, se trudi delati v parametrih dveh od nas! Dobro živimo, vendar nismo prihranili ogromne količine - in kolidž je tako drag. Kakšen nasvet lahko daš?

Ali naj študent ali starša plačata kolegij?

Če vam je všeč ta nasvete, boste imeli rad svojo nagrajeno novo knjigo Smart Girl's pameten premakne, da raste bogat. Povedal vam je, kaj morate vedeti o denarju, ne da bi vas obogatil s tem, kar vam ni. Na voljo je v vaši najljubši knjigarni v tiskani obliki ali kot e-knjiga za vaše Gorljivi, Nook, iPad, PC, Mac ali pametni telefon. Od knjige vam prav tako podeljujemo dve brezplačni poglavji, ki jih lahko vzamete na SmartMovesToGrowRich.com!

Get More Money Girl!

Obstaja velik arhiv preteklih člankov in poddaj, če vnesete tisto, kar želite izvedeti v vrstici za iskanje na vrhu strani. Tukaj so številna mesta, s katerimi se lahko povežete z mano, izvedite več o osebnih financah in vprašajte svoje vprašanje o denarju:

  • Money Girl Newsletter
  • Money Girl Group osebne finance na LinkedIn.
  • Money Girl podcast na iTunes
  • E-pošta: [email protected]
  • Telefonska govorna pošta: 206-333-1610

Več virov:

10 najboljših kolidžov v ZDA Bigfuture.collegeboard.org - poiščite šole za pomoč pri višjih šolah savingforcollege.com finaid.org

Iz slike iz Shutterstocka Več nasvetov iz denarja

Priporočena: