Ali naj delam na Wall Streetu? The Pros Of Working v finance

Kazalo:

Ali naj delam na Wall Streetu? The Pros Of Working v finance
Ali naj delam na Wall Streetu? The Pros Of Working v finance

Video: Ali naj delam na Wall Streetu? The Pros Of Working v finance

Video: Ali naj delam na Wall Streetu? The Pros Of Working v finance
Video: ПЯТНИЦА 🌈 17 МАРТА 💥 ЕЖЕДНЕВНЫЙ ГОРОСКОП ТАРО ПО ЗОДИАКУ ♈️♉️♊️♋️♌️♍️♎️♏️♐️♑️♒️♓️ 2023, Oktober
Anonim
V mojem delovnem mestu, "Suck It Up že!" Trpljenje je obred passage, "sem se pogovarjal o tem, kako bo mediji, da podganjajo svoje podjetje, je nečastna stvar. Če bi bil upravitelj, nikoli ne bi zaposloval nekoga, ki svoje zasebne razlike ne bi mogel razrešiti. Kaj nisem pričakoval, bi bralec komentiral, da sem storil isto!
V mojem delovnem mestu, "Suck It Up že!" Trpljenje je obred passage, "sem se pogovarjal o tem, kako bo mediji, da podganjajo svoje podjetje, je nečastna stvar. Če bi bil upravitelj, nikoli ne bi zaposloval nekoga, ki svoje zasebne razlike ne bi mogel razrešiti. Kaj nisem pričakoval, bi bralec komentiral, da sem storil isto!

Oglejte si komentar Virginiaove spodaj,

"Nekako se počutim, kot da ste podprli svoje podjetje, ker nenehno govorite, kako grozno je delal na Wall Streetu."

Pred tem komentarjem nisem nikoli verjel, da sem podprla podjetja, za katera sem delala. Razprava o industriji se veliko razlikuje od vreče na določenem podjetju. Sem delil zgodbe o tem, kako je bilo težko delo prihajajo ob 5.30 in zapuščajo po 19.30 skoraj vsak dan v NYC. Tlak za izvajanje je bil ogromen. Ampak nikoli nisem nikoli govoril slabo o enem od mojih dveh delodajalcev. Kako sem lahko, ko so imeli priložnost za mene 13 let?

Ja, delam na Wall Streetu je rit, vendar ima veliko dobrega. Da bi razkrili vsako dojemanje, da nisem cenil svojega časa, bom govoril o prednostih dela pri financah. Zavedam se, da je veliko bolj priljubljeno sranje na Wall Streetu. Ampak dobro je videti na drugi strani.

PREDNOSTI DELA NA STOLI STOLP

1. Dobiš dober dohodek. Najprej se obrnemo na slona v sobi. Danes analitiki iz koledža naredijo osnovno plačo ~ 85.000 dolarjev in prvi letni bonus od 50.000 do 75.000 dolarjev, ko se pridružijo velikemu podjetju. Ko sem odšel leta 2012, je bila plača na ravni direktorja povprečno 250.000 dolarjev, plača generalnega direktorja pa je znašala 400.000 do 450.000 dolarjev. To je veliko denarja, še posebej, ker lahko bonusi preprosto enako 1-2X plače v običajnem letu.

Ključ do velikega denarja preživi 10 let na Wall STreet
Ključ do velikega denarja preživi 10 let na Wall STreet

2. Naučiš se delati pod pritiskom. Ne glede na to, ali ima veliko naročil za institucionalno stranko prvega reda, poskuša uvrstiti se med najboljše tri v svojem najnovejšem glasovanju posrednikov ali pridobiti zahtevo za vrnitev v pisarno ob 11.30, da zaključi igrišče, ki dela na Wall Streetu tako da lahko vse, kar počnete kasneje, postane enostavno obvladljivo. Začnete uspevati pod pritiskom in vam postanete dragoceno sredstvo, če se želite pridružiti zagonu, športni ekipi ali kateri koli organizaciji, kjer je zahteva ali smrt.

3. Izgradite ogromno vzdržljivosti in vztrajnosti. Wall Street je znan po delu svojih analitikov in sodelavcev 80-100 ur na teden. Po nekaj letih dela, tako dolgih ur, začnete graditi vzdržljivost. Mnogi ljudje se odpovejo, da se zgodijo, preden se dobre stvari začnejo zgoditi. Ne morejo sprejeti zavrnitev, pritisk, pozne noči in zgodaj zjutraj. Ko redno delate 12 + urnih dni, boste lahko proizvedli toliko več kot vaši konkurenti v številnih drugih panogah.

4. Poglobi svoje znanje. Da bi bili dobri pri vaši službi na čelni liniji, morate biti seznanjeni z ekonomijo, politiko, podjetji in vlaganjem. Če želite dodati vrednost za stranke, morate poznati svoje stvari. V nasprotnem primeru se bo z drugim podjetjem zgolj dogovoril z naslednjim podjetjem. Ker je vedno nekaj novega za učenje, je vedno nov izziv. Ko se nenehno počutite sporne, ste motivirani, da storite še veliko več. Bilo je nekaj novega za učenje vsak dan, ko sem prišel v pisarno.

5. Postali boste boljši komunikator. Poje, kaj ubiješ po prvih nekaj letih kot finančni analitik. Če ne boste ničesar ustvarili, ne boste dobili plačanega zneska, niti vam ne bo napredovalo. Verjetno boste izgubili službo, če niste skladni proizvajalec. Wall Street vas prisili, da sodelujete z intenzivnimi ljudmi, ki so pogosto zelo pametni. Z boljšim komunikatorjem boste srečali več ljudi, razvili več prijateljstva in se med samim pogajalskim postopkom bolje podprli.

6. Dobiš dostop do zasebnih naložb. Ko sem delal v Goldman-u, so se vedno lahko pojavile nekatere vrste investicijskih vlagateljev skupaj z institucionalnimi vlagatelji. Če ne bi imeli na milijone dolarjev, verjetno ne bi imeli priložnosti. Na primer, sem lahko investiral v hedge sklad Andora, ki se je dejansko zelo povečal med dotcom balonom, saj so bili neto kratki. Takrat je rešil moj pokojninski portfelj.

7. Lahko postanete boljši vlagatelj. Ko vse, kar počnete vsak dan, razmišlja o tem, kako svojim strankam omogočiti denar z naložbami, je verjetno, da boste tudi vi postali boljši vlagatelj z lastnim denarjem. Ker sem bil usposobljen za iskanje posebnih stvari v vsaki družbi ali ponudbi, lahko pogosto vidim naložbe veliko drugače od mojih prijateljev, ki niso delali v financah. Kot rezultat, medtem ko lahko drugi dovolijo, da so njihove prihranke na računu denarnega trga, sem bolj samozavesten, da razporedim svoj kapital. Sčasoma lahko kapital raste veliko večji od povprečne nefinančne osebe.

8. Cenite življenje več, ko odidete. Javnost sovraži Vol Strit, tako kot sovraži člane kongresa. Nič nima veze z najnovejšo krizo, vendar ste še vedno krivi za vse najnovejše gospodarske težave. Ljudje vas bodo zmotili za izvršne direktorje in top poročnike, ki naredijo milijone milijonov. Lahko je zelo demoraliziran.Ko ste doživeli sovraštvo, cenite življenje po Wall Streetu veliko več, ko vas ljudje ravnokar obravnavajo kot običajne osebe.

9. Dobiš veliko izbirnosti. Pridobivanje veliko denarja je lepo, vendar je pridobitev izbire za več stvari še boljša. Če se lahko izognete skušnjavi porabe kot norec, po desetih letih dela ste verjetno milijonar. Ko boste imeli smiselne prihranke, lahko raziskovate nove poklice, preživite več časa z družino ali začnete svojo lastno pobudo. Morda boste morda celo začeli osebni blog za finance, ki bo dobil skromno spremljanje!

10. Naučite se, kako biti neodvisen. Ker ste tako navajeni, da jedo tisto, kar ubijete, se ne zanašate na koga, ki bi preživel. Neodvisnost omogoča drugim, da živijo svoje življenje tako, kot si želijo, ne da bi bili vi njihova odgovornost.

11. Lahko zagotovite udobno življenje za svojo družino. Ob predpostavki, da končno zapustite ali imate dovolj časa, da preživite s svojo družino, se lahko denar, ki ga izvedete, uporabi za zagotovitev finančne prihodnosti vaše družine - morda celo večgeneracijsko finančno varnost. Ena stvar, ki ima denar, ne poudarja toliko denarja. Biti sposoben poskrbeti za svoje starše in jim pomagati pri boljšem življenju je neprecenljivo. Biti lahko tudi darovati svoj čas in denar za pomoč drugim ljudem je prav tako zelo koristno.

Če želite vedeti o slabosti dela na Wall Streetu, to je lahko. Ljudje, ki ne vedo bolje, bodo samodejno mislili, da ste tat zahvaljujoč filmom, kot so The Wolf of Wall Street in kotlovnica. Morate jim razložiti, da so takšna podjetja trgovci z vedri, kjer nobena dostojna oseba ne gre na delo. Toda še vedno bodo vsi skupaj skupaj, ker je lažje najti sovražnika kot prijatelja. Verjetno boste dobili maščobe in razvili kakšno zdravstveno težavo, če boste delali več kot nekaj let na Wall Streetu. Stres bo skrajšal vašo življenjsko dobo, če ne boste prišli pred umorom. Zaradi svoje ure, stresa in pritiska, da bi uspeli, lahko zelo umrete na delovnem mestu!

Image
Image

STANSKA ZIDA NISO LAHKO LAHKO

Zaradi finančne krize, nezaslišani hollywoodski filmi s prevaranti iz trgovin z vedri (nobena usposobljena oseba ne dela pri Stratton Oakmontu) in ljudje s plačami za oči, bo verjetno vedno stigma, povezana z delom na Wall Streetu. Ko ljudje izgubijo denar, je lahko kriviti finančno industrijo. Ampak kljub slabemu zaznavanju, z vsemi zgoraj navedenimi razlogi in še več bi rad vesel.
Zaradi finančne krize, nezaslišani hollywoodski filmi s prevaranti iz trgovin z vedri (nobena usposobljena oseba ne dela pri Stratton Oakmontu) in ljudje s plačami za oči, bo verjetno vedno stigma, povezana z delom na Wall Streetu. Ko ljudje izgubijo denar, je lahko kriviti finančno industrijo. Ampak kljub slabemu zaznavanju, z vsemi zgoraj navedenimi razlogi in še več bi rad vesel.

Zagotavljanje kapitala je bistveno za dobro delujoče svetovno gospodarstvo. Podjetja se pogosto ustvarjajo z zbiranjem sredstev. Trgi delujejo zaradi likvidnosti podjetja Wall Street. Zahvaljujoč inovacijam ETF-jev in indeksnih skladov lahko maloprodajni vlagatelji zdaj kupijo obilo nizkocenovnih vrednostnih papirjev za boljšo upokojitev.

Če ni bilo 13 let na Wall Streetu, bi se ne bi rodili. Kot bralec te spletne strani ste upravičeni do vseh stvari, ki sem se jih naučil o financah, da bi prej dosegli finančno svobodo. Če bi imela službo od 9 do 5, bi po nekaj letih verjetno nehal pisati, ker je že precej težko nadaljevati s pisanjem 1200+ besednih člankov 3-4X tedensko že več let. Toda Wall Street mi je pogojeval, da nadaljujem z dogajanjem kot preklet.

Če lahko dobite ponudbo za delo na ulicah, jo vzemite. Če lahko dobite delo na prvi liniji, kjer ste odgovorni za prihodke, še bolje.

Image
Image

Dopolnilo: če se boste pridružili Wall Streetu, boste morda dobili tudi zaposlitev v pisarni pri prodaji, trgovanju ali podjetništvu. Tukaj lahko kupite velike dolarje. Vstop v podjetje Wall Street za opravljanje operacij, tehnike, HR itd. Ne bo plačan, in boste dobili vse žalost, ki je povezana z delom v financah. Finančno financiranje v finančnem podjetju. Ali tech v tech podjetja.

Priporočila

Začni svojo spletno stran, bodi vaš lasten šef: Nič ni boljše od začetka lastne spletne strani, da bi svojo blagovno znamko uporabljali na spletu in zaslužili dodaten dohodek na strani. Zakaj bi se povezali LinkedIn, FB in Twitter, ko je nekdo od Googlovega imena? Z lastno spletno stranjo se lahko povežete s potencialno milijoni ljudi na spletu, prodajate izdelek, prodajate nekaj drugega izdelka, ustvarite pasivni dohodek in najdete veliko novih svetovalnih in FT delovnih priložnosti.

začela kot osebna revija, da bi občutila finančno krizo leta 2009. Do začetka leta 2012 je začela ustvarjati tok prihodka, zato sem se odločil, da se dogovorim o odpravnini. Leta kasneje FS zdaj naredi več kot izvršnega direktorja pri velikem podjetju za izboklino z 90% manj dela in 100% več zabave! Z lastnim spletnim mestom začnite z manj kot 30 minutami z vodnikom po korakih. Nikoli ne veš, kje boš potoval!

Spletno mesto lahko začnete zraven ničesar in lahko ustvarite veliko dodatnega dohodka. To je pravi primer zaslužka VP + denar Wall Street z spletno stranjo.
Spletno mesto lahko začnete zraven ničesar in lahko ustvarite veliko dodatnega dohodka. To je pravi primer zaslužka VP + denar Wall Street z spletno stranjo.

Sledite bogastvu brezplačno: Da bi optimizirali svoje finance, morate najprej slediti svojim financam. Priporočam, da se prijavite za brezplačna finančna orodja osebnega kapitala, tako da lahko spremljate svojo neto vrednost, analizirate svoje naložbene portfelje zaradi previsokih provizij in vodite svoje finančne podatke prek fantastičnega kalkulatorja za načrtovanje upokojitve. Tisti, ki so na vrhu svojih financ, gradijo veliko večje bogastvo na daljši rok kot tisti, ki jih ne. Uporabil sem osebni kapital od leta 2012. To je najboljša brezplačna finančna aplikacija za upravljanje vašega denarja.

Kalkulator načrtovanja upokojitve osebnega kapitala. Kliknite, da se prijavite in vidite, kako delate.
Kalkulator načrtovanja upokojitve osebnega kapitala. Kliknite, da se prijavite in vidite, kako delate.

Posodobljeno za leto 2018 in pozneje.Trump je dereguliral finančno industrijo in posledično se povrnejo nadomestila. Poleg tega konkurenca velikih tehnoloških podjetij prisili Wall Street, da je bolj agresiven.

Priporočena: