"She Shed" Navdih: 8 nizko-proračunskih zamisli, ki dodajajo vrednost

Kazalo:

"She Shed" Navdih: 8 nizko-proračunskih zamisli, ki dodajajo vrednost
"She Shed" Navdih: 8 nizko-proračunskih zamisli, ki dodajajo vrednost

Video: "She Shed" Navdih: 8 nizko-proračunskih zamisli, ki dodajajo vrednost

Video: "She Shed" Navdih: 8 nizko-proračunskih zamisli, ki dodajajo vrednost
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Graditi mini studio ali majhen bralnik? Ta zaključna dotikanja bo povečala prostor, ne da bi ubili vaš proračun.

Preprosto je videti, kako je ujeta zamisel o "človekovih jamah". Kdo ni sanjal, da bi imeli lastno tiho točko, da bi se izognili vsakodnevnemu grundiranju? In tako je bilo še manj presenetljivo, ko se je "spuščala" - dvoriščne hale, ki so se preoblikovale v zasebne sklope za branje, slikanje ali sprostitev - so se zgodaj širile kot požar po Pinterestu.

Ne glede na to, ali ste že zgrajeni ali pa sanja o možnostih, boste v teh preprostih, elegantnih dekorskih idejah iz celega spleta našli veliko navdiha.

Image
Image

1. Pojdi vintage

Znotraj tega 50-letnega priklopnika, ki se je ponovno pojavil kot sladkarsko-črtasto gurly begaway, vintage najdbe, kot so vroče-roza kitaro in okvirji tkanine flea-tržnica dodati punchy barve za belo-belo notranjost.

2. Odložite ga

Najboljša, ki jo odda, zaznamuje občutek za whimsy in spontanost, zato ljubimo idejo o tem, da je navdihnjena plošča z lahkoto spremenljiva iz keks in kašmirja. Pokrivajte plutovino s prelepim tkanino, obrnite strani revije z grafičnim jehi in se obračajte v nove, tako pogosto, kot želite.

3. Pridobite zeleno

Nikoli ne podcenjujte moči rastlin. Ta sočna ureditev, ki se nahaja v preveliki najdeni školjki, je nizko vzdrževanje in doma v navtični temi.

Image
Image

4. Vzemi zunaj

Tudi coziest od njenih šol lahko izkoristi nekaj privlačnosti, tako rekoč. Tukaj je osnovno, vendar svetlo ležišče na prostem, ki se zabavlja v svež zrak.

5. Udarite zgornjo mejo

Prilagodljive stene od vrha do dna vedno naredijo manjši prostor večji. Simetrična ureditev blogerja Torieja Jayne samo prispeva k učinku, s čimer vzburi oko.

Image
Image

6. Kopljemo skozi smeti

Staro delovno mizo, ki je ostala v hlevu med drugim smeti, je po tem, ko je Charlotte, NC, lastnik Sarah Crosland očistila in dala svež plašč vodna barva.

7. Poiščite svoj naglas

Če dodate končne dotike v hrano, vendar se še vedno počutite, kot da nekaj manjka, je morda čas, da se zabavate s krepko barvo. V tem se je oddaljila od Close to the Heart Gifts, krepko bubblegum roza dodaja globino in ravnovesje na sicer nevtralno paleto.

8. Obrnite vnos

Občutljive zavese, ki so oblečene tik za vratom, dodajo sanjsko, žensko občutek in zmehčajo ves prostor. Tako preprosto in tako lepo!

Priporočena: