Oddelek 8 in drugi pogoji najemnine, ki prihranijo denar

Kazalo:

Oddelek 8 in drugi pogoji najemnine, ki prihranijo denar
Oddelek 8 in drugi pogoji najemnine, ki prihranijo denar

Video: Oddelek 8 in drugi pogoji najemnine, ki prihranijo denar

Video: Oddelek 8 in drugi pogoji najemnine, ki prihranijo denar
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Oktober
Anonim

Od "Oddelka 8" do "prorektne najemnine" vam bomo pomagali pri dekodiranju koristnega žargona, ki vam bo pomagal pri iskanju apartmaja.

Nepremičnine, tako kot druge specializirane industrije, so napolnjene z zmedenim žargonom. Besede, kot je oddelek 8, obdobje odloga in najemnina, se široko uporabljajo, vendar to ne pomeni, da jih razumejo. Tukaj strokovnjaki Trulije opredeljujejo nekatere najbolj uporabne, pogosto prezrte stavke. Če jih poznate, vam prihranijo čas, denar in težave pri iskanju apartmaja.

5 Money-Save Rental pogoji, ki bi lahko prihranili denar kot najemnik

  1. oddelek 8

  Morda ste slišali, da je člen 8 razdeljen na negativen način, toda za upravičene najemnike lahko nudite čudovito priložnost za najem prostora, ki ga sicer ne bi mogli privoščiti. Oddelek 8 je program, ki omogoča zasebnim najemodajalcem, da najamejo stanovanja in hiše kvalificiranim najemnikom z nižjimi dohodki. (Ima korenine v ameriškem Stanovanjskem zakonu iz leta 1937, vendar je leta 1974 resnično odšel v skladu z Zakonom o stanovanjskem in razvojnem področju.)

  Oddelek 8 je subvencija za najemnino, ki jo upravlja program, imenovan Home Forward, in ga financira oddelek za stanovanjski in urbanistični razvoj Združenih držav. V programu, najemniki plačajo zasebnemu najemodajalcu najmanj 28,5% svojega dohodka do mesečne najemnine, medtem ko Home Forward mesečno izplačilo plača neposredno najemodajalcu. Če imate dovolj sreče, da boste našli priložnost iz oddelka 8, se boste morda počutili kot odličen kraj za preživetje, ki bo ceneje ceneje.

  2. Grace obdobje

  Dan, ko se strinjate, da boste najemodajalcu plačali vsak mesec, je znan kot datum zapadlosti. Pogosto sporazumi padejo prvi ali petnajsti dan v mesecu. Odvisno od pogojev vašega zakupa vam lahko občasno odobrijo "časopis". To pomeni, da se najemodajalec strinja, da vam bo plačal najemnino kasneje, ne da bi pri tem plačeval kazen. Grace obdobje je odlična fraza, s katero se boste lotili, da bi dobili občutek za vašega prihodnjega najemodajalca. Zelo toga glede pomirjevalnega obdobja? Mogoče bi bilo dobro vedeti pred časom.

  3. Enote za omejevanje dohodka

  Dohodkovne omejitvene enote (znane tudi kot subvencionirane ali cenovno dostopne stanovanjske hiše) so hiše ali stanovanja, ki so namenjena nizkim do zmernim najemalcem dohodka. Ta program je na voljo na Ministrstvu za stanovanjski in urbanistični razvoj kot del svoje cenovno dostopne stanovanjske pobude. Enote, ki so na voljo, so običajno najemnine, vendar so časovno omejene enote za dohodek na voljo tudi za nakup. Kvalifikacija za to vrsto stanovanja je odvisna od geografskega območja in zveznih, lokalnih in državnih programov.

  4. Ugodna najemnina

  Čeprav mnogi najemniki raje, da se najemniki premaknejo prvi ali petnajsti mesec, včasih situacije narekujejo, da se mora najemnik premakniti na 9. ali 17. ali na drugi, Äultradiacijski dan. To je, če bi lahko vstop v sorazmerni dogovor rešil veliko težav.

  Provizirane provizije se pogosto ocenjujejo na naslednji način: če je najemnik pripravljen za vstop v prosto enoto, vendar je 10 dni pred dogovorjenim datumom prehoda, lahko najemodajalec izračuna 10-dnevni najem, ki ga lahko najemnik plača da se čim prej premaknejo. Na drugi strani, če mora najemnik dodati še nekaj dodatnih dni do konca zakupa, lahko najemodajalec ustrezno izračuna provizijo. Pomembno je omeniti, da zaračunane pristojbine niso zakon o knjigah in kot taki, so običajno vljudnost od lastnika in ne kot jamstvo.

  5. Kontrola najema

  V New Yorku so znani, programi za nadzor najemnin omejujejo znesek najemnine, ki jo lahko najemodajalec zaračuna najemniku. Zagotavlja tudi, da mora najemodajalec še naprej vzdrževati in popravljati premoženje ne glede na višino najemnine, ki jo plača najemnik. Če najemodajalec odkloni vzdrževanje in popravilo nepremičnine, imajo najemniki zakonsko pravico do peticije za plačilo znižane najemnine. V New Yorku, da se kvalificira, mora najemnik živeti in živeti v stanovanju neprekinjeno od leta 1971 ali biti kvalificiran družinski član, ki uspe prvotnega najemnika.

Priporočena: