Reci zdravo v moj mali hišo - Scarface Home najem za $ 30k na mesec

Reci zdravo v moj mali hišo - Scarface Home najem za $ 30k na mesec
Reci zdravo v moj mali hišo - Scarface Home najem za $ 30k na mesec

Video: Reci zdravo v moj mali hišo - Scarface Home najem za $ 30k na mesec

Video: Reci zdravo v moj mali hišo - Scarface Home najem za $ 30k na mesec
Video: Sydney, Australia Walking Tour - 4K60fps with Captions - Prowalk Tours 2023, Oktober
Anonim

Za tiste, ki so tam zunaj, bi morala biti ta hiša precej znana, še posebej velika bela fontana spredaj, ki je bila lokacija enega od najbolj znamenitih prizorov iz legendarnega Scarface. Dom je izbral režiser Brian De Palma kot izraz najvišjega luksuznega posestva filma. Tukaj je skrivnostni pogled v filmsko čarobnost za vas, čeprav: ta dom je pravzaprav v Santa Barbari, ne pa v sivskem in zapeljivem mestu v Miamiju, kjer so zasnovane scene in prizori iz ikoničnega filma iz leta 1983. Medtem ko je na nasprotni obali iz Miamija, dom je očitno vreden življenja podobnega Tony Montana.

Dom v sredozemskem slogu, znan kotEl Fureidis se nahaja na več kot 10 hektarjev s pogledom na Tihi ocean. Zasnovan s priznanim arhitektom Bertramom Goodhuejem, je dvorec eden najbolj veličastnih mediteranskih posestva Santa Barbare. Če se obrnete na Google Tranlator, boste to videli El Fureidis prevaja na "Little Paradise" - in to je primerno ime za ta neverjeten najem.

S spektakularnimi vrtovi z različnimi ravnmi kaskadnih bazenov in čudovitimi ploščicami je notranji in zunanji vodnjak, bar, teraso, spa, bazen, razdeljen na kvadrante in gostišče. Obstajajo tudi čudoviti razgledi na pacifiško od skoraj vsakega okna posesti in palme, ki obdajajo hrbet hiše.

Ta posest je skoraj tako legendarna kot film, ki je bil posnet tam. Šel je na prodajo z zahtevo, ki je povzročila zaspanost, ki je zahtevala ceno 35.000.000 $. Vsak potencialni kupec se je moral odpovedati ceni, saj se je dom prodal po precej nižji ceni 639.000 dolarjev. Od tedaj do zdaj je najemal trg za 150.000 dolarjev na mesec.

Zdaj lahko vsak ljubitelj filma ali luksuzni dom "pozdravi" dom - če dobijo večjo količino 30.000 dolarjev na mesec!

Priporočena: